homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actuala

#1 2010-09-07 11:56:51

seeu2night
New member
Inregistrat: 2010-09-06

sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actuala

buna, o sa inecrc sa va explic care este problema mea.....
am o relatie de 4 luni cu un tip si el a auzit ca intr-o relatie anterioara care a durat doar o luna i-as fi facut sex oral aluia, lucru care nu este adevarat dar chiar daca ar fi fost nu inteleg unde era problema......el imi reproseaza acum ca intr-o luna nu am avut timp sa-l cunosc pe respectivul si ca acest lucru se face cand ai incredere in partener......cat de tare conteaza ce a fost in trecut?

#2 2010-09-07 12:00:53

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actuala

nu conteaza absolut deloc ce a fost in trecut...asta in primul rand
si cred ca, daca e cu tine si te iubi....ar trebui sa te creada pe tine si nu sa va bazati relatia pe ce "aude" el de la ceilalti...
daca incredere nu e, nimic nu e....
tu stii cel mai bine daca merita sa stai cu el, in conditiile astea....daca iti face asa de la inceput, unde ajungeti dupa un an???....
puss

fucking perfect...

#3 2010-09-07 12:04:15

seeu2night
New member

el zice ca ma iubeste si ca sunt totul pentru el si tocmai de asta reactioneaza asa.......
eu nu l-am intrebat niciodata nimic despre trecut, nu stiu cate foste a avut, ce a facut, etc......

#4 2010-09-07 12:37:36

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu il priveste pe el nimic din ce ai facut tu in trecut, in relatiile tale anterioare....ori isi baga in cap chestia asta ori pa!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2010-09-07 12:38:44

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

spunei k daca nu are incredere in tine nu o sa ajungeti nicaieri...si in plus, ce conteaza ce ai facut tu??poate k in luna aia ai fost super indragostita de el si tot a fost roz...intr-adevar sexul oral e foarte intim dupa parerea mea.nu am incercat niciodata..dar sa iti mai spun ceva..am avut o relatie de 3 ani si nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asa ceva...acum am o relatie de 2 luni si ma gandesc sa fac lucrul asta si nush dc....persoana cu care sunt acuma e foarte speciala pt mine....si sunt pregatita sa fac totul cu el...asa k nu conteaza cat ai fost cu ala sau nu...explicai

Publicitate

loading...

#6 2010-09-07 13:07:05

seeu2night
New member

relatia aceea de o luna chiar nu a insemnat nimic pentru mine a fost o chestie ca sa nu fiu singura si sa mai treaca timpul.....si chiar nu am facut sex oral in aceea relatie.....dar stam intr-un oras mic lumea spune vrute si nevrute...
dilema mea era daca conteaza ce s-a intamplat in relatii anterioare , pe mine una ma lasa rece traiesc in prezent si atat........oricum intr-un final a inteles, de fapt m-a crezut ca nu am facut nimic si sper sa nu mai vina cu idei stupide de astea.

#7 2010-09-07 14:31:34

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

seeu, ma bucur ca s-a rezolvat treaba...ce facem aku' inchidem topicu' ? big_smile

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.