|
Nu esti logat.
Sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actuala#1 2010-09-07 11:56:51
sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualabuna, o sa inecrc sa va explic care este problema mea..... Offline #2 2010-09-07 12:00:53
Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualanu conteaza absolut deloc ce a fost in trecut...asta in primul rand fucking perfect... Offline #3 2010-09-07 12:04:15
Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualael zice ca ma iubeste si ca sunt totul pentru el si tocmai de asta reactioneaza asa....... Offline #4 2010-09-07 12:37:36
Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualanu il priveste pe el nimic din ce ai facut tu in trecut, in relatiile tale anterioare....ori isi baga in cap chestia asta ori pa! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2010-09-07 12:38:44
Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualaspunei k daca nu are incredere in tine nu o sa ajungeti nicaieri...si in plus, ce conteaza ce ai facut tu??poate k in luna aia ai fost super indragostita de el si tot a fost roz...intr-adevar sexul oral e foarte intim dupa parerea mea.nu am incercat niciodata..dar sa iti mai spun ceva..am avut o relatie de 3 ani si nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asa ceva...acum am o relatie de 2 luni si ma gandesc sa fac lucrul asta si nush dc....persoana cu care sunt acuma e foarte speciala pt mine....si sunt pregatita sa fac totul cu el...asa k nu conteaza cat ai fost cu ala sau nu...explicai Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-07 13:07:05
Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualarelatia aceea de o luna chiar nu a insemnat nimic pentru mine a fost o chestie ca sa nu fiu singura si sa mai treaca timpul.....si chiar nu am facut sex oral in aceea relatie.....dar stam intr-un oras mic lumea spune vrute si nevrute... Offline #7 2010-09-07 14:31:34
Re: sex oral facut fostului creaza probleme in relatia actualaseeu, ma bucur ca s-a rezolvat treaba...ce facem aku' inchidem topicu' ? fucking perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|