|
Nu esti logat.
Desorelle/Marvelon#1 2010-09-07 23:36:55
Desorelle/MarvelonBuna.Imi cer scuze daca s-a mai pus o astfel de intrebare,dar am nevoie de parerea unor oameni avizati. Luna aceasta am luat in loc de Marvelon Desorelle, iar prima pastila din pachet am luat-o la ora 19:30 in conditiile in care obisnuiam sa-mi iau pastila la ora 7 dimineata. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?Multumesc mult! Offline #2 2010-09-08 14:09:23
Re: Desorelle/MarvelonSa inteleg ca ai inceput folia cu mai bine de 12 ore intirziere? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-10 23:23:57
Re: Desorelle/MarvelonIau anticonceptionale de 2 ani fara probleme. Din nefericire am avut contact sexual neprotejat in primele 7 zile..deci sa inteleg ca ar trebui sa-mi fac un test... Offline #4 2010-09-11 13:11:50
Re: Desorelle/Marvelonveronica, contactul sexual nu a fost protejat, dar poate scapi tinand cont ca iei de 2 ani anticonceptionale... Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|