homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Desorelle/Marvelon

#1 2010-09-07 23:36:55

Veronica V.
Membru
Inregistrat: 2009-11-13

Desorelle/Marvelon

Buna.Imi cer scuze daca s-a mai pus o astfel de intrebare,dar am nevoie de parerea unor oameni avizati. Luna aceasta am luat in loc de Marvelon Desorelle, iar prima pastila  din pachet am luat-o la ora 19:30 in conditiile in care obisnuiam sa-mi iau pastila la ora 7 dimineata. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?Multumesc mult!

#2 2010-09-08 14:09:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Desorelle/Marvelon

Sa inteleg ca ai inceput folia cu mai bine de 12 ore intirziere?
daca da, ar fi fost binevenita protectia suplimentara in primele 7 zile....
discutia insa e mai ampla, conteaza si de cind iei contraceptive....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-10 23:23:57

Veronica V.
Membru
Inregistrat: 2009-11-13

Iau anticonceptionale de 2 ani fara probleme. Din nefericire am avut contact sexual neprotejat in primele 7 zile..deci sa inteleg ca ar trebui sa-mi fac un test...

#4 2010-09-11 13:11:50

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

veronica, contactul sexual nu a fost protejat, dar poate scapi tinand cont ca iei de 2 ani anticonceptionale...

daca nu-ti vine menstra in pauza poti face un test de sarcina in ziua cand ar trebui sa incepi o noua folie.
sau, daca esti nerabdatoare, poti face un test de sange la 2 saptamani de la contact...

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.