homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maronii

#1 2010-09-08 13:09:53

maria2329
Membru
Inregistrat: 2010-07-16

scurgeri maronii

buna tuturor,

de cateva zile bune am ceva scurgeri maronii ( aproximativ o saptamana si cateva zile incoace), dar nu prezint nici un simptom, doar de cand am inceput sa am scurgerile acestea simt ca respir mai greu. Nu am apucat sa merg la medic ( caci sunt numai si numai pe fuga) si am zis ca poate are cineva idee de ce poate fi sau imi poate da cineva un sfat. ...sad
Menstruatia mi-a venit normal ( atat inainte cat si dupa terminarea ei aceste scurgeri maronii persista...nu in cantitati mari dar totusi sad,  ), nu am avut alte dureri decat durerea de spate ( care de fiecare data o am si care parca anunta ziua ).

Multumesc anticipat.

p.s: La multi ani tuturor care poarta Sfantul nume :Maria

Viata e o lupta...cu tine insuti!

#2 2010-09-08 14:11:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: scurgeri maronii

maria, la multi ani si tie...
parerea mea e sa iti faci totusi timp sa mergi la medic, intrucit elucidarea problemei necesita o discutie mai lunga, e nevoie de raspunsuri la mai multe intrebari

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.