Oare sunt prea exagerata?-3
- llory
- New member
- Inregistrat: 2010-09-09
Re: Oare sunt prea exagerata?
Nu , in nici un caz, din contra cred ca aveti dreptate. Intradevar reactia mea a fost si exagerata si puerila . Sper doar sa nu se fi suparat el
Dimineata eram foarte suparata eu, si dezamagita, dar acum ca imi dau seama ca am gresit sper sa nu fie prea tarziu, mai ales ca el este cel mai frumos si bun lucru din viata mea, si nici nu am apucat sa-l fac sa simta lucrurile astea
Ultima oara a fost editat de llory (2010-09-09 20:51:54)
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
ma bucur atunci ca te-am putut ajuta
- llory
- New member
Va multumesc.....sper doar sa nu fie prea tarziu
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
eu spun sa mai astepti sa vezi cum merge relatia si daca ajungeti la acea familie la care visati sa tragi concluzia ca e cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat ptr ca fiecare om in primele luni de relatie-primul an da tot ce e mai bun si frumos din el..usor usor mai oboseste si il cunosti pe adevaratul El..cu bune si cu rele
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
llory a scris:As fi facut un asemenea efort. Pentru mine asta inseamna o relatie, stabila asa cum vrea el
tu ai renunta la niste bani pt un moft, el renunta la un moft (crezi ca lui nu i-ar placea sa mergeti impreuna la ambele nunti?) pt ceva util, pt ca isi strange bani pt apartament. mie asta mi se pare un gest responsabil, care tocmai ca arata ca te poti baza pe el intr-o relatie stabila
- llory
- New member
- llory
- New member
Intradevar nu m-a cautat de 2 zile, si nici nu stiu ce se intampla. Poate au fost doar minciuni (desi mi-e greu sa cred) . Indragostita nu sunt inca, din fericire.
Iar cu nuntile oricum nu am decis nimic sigur. Si nu prefer sa-i dau dreptate, atata tot ca intr-o oarecare masura il inteleg. Sa nu mergem la nunti nu se poate, cel putin eu sunt domnisoara de onoare la nunta la care merg. Iar la el este un prieten foarte bun din copilarie.
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
nu esti indragostita, dar te gandesti la casatorie cu el?
- llory
- New member
taisha a scris:nu esti indragostita, dar te gandesti la casatorie cu el?
El este cel care a spus ca de-abia asteapta sa ne mutam impreuna, si alte lucruri, si prin comportamentul lui de pana acum ( posibil sa nu fi fost tocmai sincer:| ) m-a facut sa cred ca ar putea fi persoana potrivita... Au fost doar discutii, dar asta nu inseamna ca am fost hotarata sau ceva de genul asta . Din contra am zis amandoi ca trebuie mai intai sa ne cunoastem mai bine , si daca lucrurile vor merge bine....
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
nu mai discutați, fraților de căsătorie,mutat ?mpreună și copii după 2 săptăm?ni, că s-ar putea ca ?ntr-un an să epuizați subiectele de conversație și graba asta să nu ducă la nimic concret sau să ducă la lucruri nasoale. mie mi se pare total anormal, mai ales din partea lui, ca bărbat.
iar cu nunta, nici eu n-aș avea pretenții preamari după at?t de puțin timp. cum de altfel a și fost la ?nceputul relației, c?nd nu am mers ?mpreună dec?t la petreceri minore, nu la astfel de evenimente
- llory
- New member
Dar cuplurile care s-au casatorit dupa o luna, 2 , 3 ? Si sunt fericiti si azi , au copii si se iubesc la fel de mult. In viata se poate intampla orice.... Am avut si relatii lungi, chiar si de 5 ani, dar asta nu inseamna ca toate relatiile sunt la fel sau trebuie sa evolueze la fel . Poti sa ai o relatie de 5 ani si apoi sa te desparti sau poti sa te casatoresti dupa cateva luni si sa fi fericit toata viata
- Melany1
- Banat
llory stii ce creeu dar e o parere strict personala... tu esti putin fixata si pusa pe a avea neaparat o relatie stabila,vrei neaparat sa te mariti(ptr ca ai ajuns pana la varsta asta si te gandesti ca mereu ai fost dezamagita) si acum te grabesti asa cum si restul te-ai dezamagit e posibil ca si el dupa 1 an sa o faca..sau nu..Dar de sate grabesti(chiar daca el ar propune asta)
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
pana la urma nu va tin niste acte..puteti sa stati bine mersi impreuna si fara sa fiti casatoriti..
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
- llory
- New member
Am doar 25, si in nici un caz nu-mi fac griji ca as ramane nemaritata. Imi doresc la un moment dat sa intemeiez o familie, dar nu inseamna ca sunt fixata pe casatorie, ca as accepta pe oricine, sau ca as face orice pentru asta, in nici un caz.
In perioada in care noi doi am iesit, ma simteam bine singura, libera, puteam sa fac ce vreau, oricand. Nu vroiam o relatie, eram satula, cu atat mai putin nu vroiam ceva stabil. In momentul in care el mi-a spus ce doreste de la relatie, eu i-am zis clar ca nu vreau sa ne grabim, vreau sa o luam usor, intai sa ne cunoastem ca si cuplu. Simteam ca el e fata care vrea neaparat casatorie si copii, iar eu barbatul speriat.
Asa ca, unde e disperarea mea pentru relatii serioase si casatorie? Pentru ca eu consider ca te poti casatori si dupa o luna si poti ramane toata viata? Stiu cum trebuie sa evolueze o relatie normala, dar nu toate lucrurile trebuie sa fie normale.
Si chiar cunosc un cuplu care dupa o saptamana s-au mutat impreuna, dupa o luna s-au casatorit, iar acum au 2 fetite frumoase si sunt foarte fericiti. Deci se pot si astfel de exceptii...
- llory
- New member
-=-baby_pink-=- a scris:pana la urma nu va tin niste acte..puteti sa stati bine mersi impreuna si fara sa fiti casatoriti..
Dar nu m-a cerut in casatorie, nu a zis ca maine ne casatorim. Atata tot ca de-abia asteapta sa ne mutam impreuna....Si despre casatorie in contextul in care imi zicea ca el e traditionalist, si ii plac nuntile (discutiile fiind despre o fata care nu vrea sa fie mireasa)...
Nu stiu de ce, aici pe forum, discutiile au luat-o in directia asta, punandu-se accentul pe casatorie. Noi nu asta am facut.
Ultima oara a fost editat de llory (2010-09-11 14:55:17)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
măi lori, una sunt cuplurile sporadice cu acest mare noroc, alta e realitatea rom?niei de azi, c?nd rata divorțului a crescut cu 50% nu te ?nvață nimeni de rău, iar faptul că aceste sfaturi ți le dau persoane cu n ani de relații ?n spate,persoane căsătorite, etc, poate că ar trebui să ?nsemne ceva mai mult pt tine, dec?t nevoia de a ne contrazice pe fiecare ?n parte. noi nu deținem adevărul absolut, dar suntem pe de altă parte mult mai obiectivi ca tine, c?nd privim problema spre exemplu de ce te-ai atacat c?nd ți-am lăsat primul mesaj și ai simțit nevoia să-mi dovedești contrariul?
și eu am fost cerută de nevastă după o lună, moment ?n care simțeam că nu mai pot trăi fără el, dar am făcut nunta abia 6 ani mai t?rziu. c?nd vorbești de lucuri așa mari, precum căsătoria și copiii, deciziile nu se iau ?ntr-o lună-două, că șansele de reușită sunt undeva la 1%
LE: și ca să nu deviem total de la subiect, prin faptul că la ?nceput nu ai putut tolera ideea că nu mergeți ?mpreună la nunți, te-ai purtat exact ca o nevastă care consideră că are drepturi depline
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-09-11 15:04:17)
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Ca sa ajungi sa te casatoresti dupa 1 luna trebuie sa fii super indragostit de acea persoana, sa nu iti vezi viata fara ea, tu spui clar mai sus ca nu esti indragostita. Ok atunci de unde ideea cu maritisul, copiii etc? De la el..? tu de ce esti de acord? pentru ca ai auzit ca se poate? Daca dupa 2 saptamani deja omul trebuie sa se dea peste cap financiar si emotional ca sa suporte niste pretentii absurde, nu vreau sa aud ce va iesi mai incolo. Nu inteleg de ce atata dare peste cap pentru o nunta.. mai ales cand nu stii pe nimeni acolo. Voiai sa iti oficializezi relatia cu el prezentandu-te la brat in fata tuturor cunoscutilor? Consider, si este o parere strict persoanal, ca mai bine stateai ca lumea de vorba cu el. Pentru ca dupa 2 saptamani se ajung la astfel de probleme si divagari e clar ca aveti o lipsa in comunicare. Viata impreuna este ceva mult mai important ca o nunta la care unul participa si celalalt nu, am prietene care au si 4 nunti pe vara si prietenii lor nu se duc, de ce sa suporte toti problema financiara din cauza unor fite?
sau de ce nu ii platesti tu frumos partea lui la nunta ta, astfel va veni si nu va fi nici o problema.Mi se pare echitabil atata timp cat tu insisti sa apareti de brat.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Melany1
- Banat
llory a scris:Am inceput o relatie acum 2 saptamani, amandoi ne dorim acelasi lucru, o relatie stabila, casatorie, copii Toate au fost bune si frumoase pana acum, dar deja ne lovim de o problema, iar eu nu mai sunt dispusa sa fac compromisuri.
daca tu ai citi asta la user la ce te-ai gandi? ti-am zis e un sfat si asa o privesc eu din felul in care tu expui problema acum bati in retragere...si incerci sa dezminti.E problema ta cum iti vezi viata si cum ti-o faci ...e alegerea ta ,noi nu te certam
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
llory a scris:Am inceput o relatie acum 2 saptamani, amandoi ne dorim acelasi lucru, o relatie stabila, casatorie, copii Toate au fost bune si frumoase pana acum, dar deja ne lovim de o problema, iar eu nu mai sunt dispusa sa fac compromisuri.
Peste cateva saptamani, avem 2 nunti, eu una , el una. La inceput a fost entuziasmat ca vom mergem impreuna la ambele, dar acum , s-a gandit ca este greu financiar sa mergem la 2 nunti, si cum nici unul nu putem lipsi la nuntile noastre, a avut ideea sa mergem fiecare singur la nunta lui. El se chinuie sa stranga bani sa-si renoveze apartamentul (in care intentioneaza sa ne mutam amandoi daca lucrurile vor merge bine intre noi), iar job-ul lui nu este foarte sigur. Dar chiar si asa, eu nu vad ceva normal sa mergem singuri la nunta....Si nu cred ca as putea sa accept asa ceva
eu ma certam cu iubitul meu ca avea o nunta de-a lui si vroia sa mergem impreuna . Si eu am zis ca e cheltuaiala prea mare sa plateacsa pt mine si i=a zis sa mearga decat el .... si am avut mare scandal, ne-am certat 2 zile pe tema asta. Deci se poate si invers
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|