|
Nu esti logat.
Parintii lui...-2#20 2010-09-11 16:02:51
Re: parintii lui...tatal lui este un om foarte ok. e destept si culmea ii place ce alegere a facut panarama de fii'so . iar mama lui...of doamne! decat s-o vad pe fiinta aia mai bine ma lipsesc. suntem foarte bune prietene fata-n fata si pe spate ne injuram una pe alta de ne spurcam (e reaaa). Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #21 2010-09-11 16:34:09
Re: parintii lui...si eu am cunoscut 2 randuri de parinti Ultima oara a fost editat de oanaflori (2010-09-11 16:34:50) O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #22 2010-09-13 23:52:22
Re: parintii lui...parintii sunt divortati, ma inteleg cu ambii Superb ))) mama e o femeie cuminte si fooooarte amabila, nu stiu ce am facut ca sa merit asa o atirnare de buna )) tatal , se poarta ca cu un suvenir de portelan , are grija la fiecare cuvint in prezenta mea )) ma simt onorata deci )) am noroc din prima ) cred ca daca nu m-ar accepta parintii lui m-as simti taaare aiurea! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #23 2010-09-14 13:09:06
Re: parintii lui...bine cu ambii parinti Offline #24 2010-09-14 17:01:06
Re: parintii lui...parintii sotului meu sunt niste oameni super ok. nu avem probleme. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-14 17:15:59
Re: parintii lui...si parintii alui meu sunt foarte de treaba si deschisi. ma simt ca acasa cand merg la el pt ca niciodata nu intra peste noi, daca am pofta de ceva, merg linistita la bucatarie, daca gateste mama lui ceva pune 2 portii, cand mai face al meu baza de mine, maica-sa imediat ii atrage atentia sa nu ma mai supere. cand fac eu baza de el, rade la cot cu mine si ma "intarata" sa mai zic. V., soarele si luna Offline #26 2010-09-15 22:57:29
Re: parintii lui...parintii lui sunt despartiti..si alcoolici...fiecare are pe altcineva...si stau in orase separate...numai pe taica sau il stiu si nu mi l place...evit sa ma intalnesc cu el Offline #27 2010-09-17 14:15:40
Re: parintii lui...eu ma inteleg foarte bine cu mama lui, dar cu tatal... vreau sa spun ca in 3 ani jumate de cand suntem impreuna cred ca l-am vazut de 2 ori, si atunci doar asa pe strada bine, ca a fost si plecat in alte tari pe parcurs dar de obicei il evit, pt ca e un om mai dificil, care s-a obisnuit mai greu cu faptul ca noi suntem impreuna... momentan il evit, vedem in viitor:P Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|