homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in zona buricului

#1 2010-09-10 20:49:01

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

durere in zona buricului

Fetele va rog sa ma ajutati.
Nu am intretinut relatii sexuale de vreo luna..dar si pana atunci au fost rare...insa niciodata nu am patito cum azi. Am incercat si noi ceva pozitii noi...eram in baie si eu ma urcasem cu picioarele pe cada..stand in picioare si el la fel..asa am facuto..insa deodata dupa ma apucat o durere de burta ff stranie. Am crezut ca mam intoxicat...ma durea din ambele parti a burikului...deparca mar fi strans ceva si numi dadea drumu. Dupa ce mia trecut si am mancat..am incercat deja obisnuit sa facem sex...pe din spate culcati..si cand dadea mai adanc simteam cum ma strapunge ceva..o senzaie ff neplacuta...pana acum niciodata nu am avut probleme de genu...el este unicul partener care lam avut deja de 4 ani si des se intampla sa fie mai brutal..dar era bine..insa azi nici brutal nua fost...si acum simt ceva straniu in zona buricului. ce poate fi? el a venit doar pe o zi...si din cauza asta nici nu ne putem bucura unul de altul  grater  grater  grater  va rog o parere un sfat. Multumesc mult! puss

#2 2010-09-11 11:44:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: durere in zona buricului

Poate ti-a atins colul mai tare decat de obicei, si radiaza durerea in zona buricului...

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-09-11 12:35:54

taniusha
Full member

yoyolina a scris:

Poate ti-a atins colul mai tare decat de obicei, si radiaza durerea in zona buricului...

da acum cred si eu asa...deoarce azi dimineata deja nu mai simteam durerea. Merci mult pt raspuns!

#4 2010-09-11 12:45:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

N-ai pentru ce smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-09-11 16:48:59

taniusha
Full member

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.