homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretii genitale maronii dupa o perioada de abstinenta

#1 2010-09-10 22:00:09

ilinca10
New member
Inregistrat: 2010-09-10

Secretii genitale maronii dupa o perioada de abstinenta

treaba pica asa:
eu si prietenul meu obisnuiam sa facem sex la cel mult 2-3 zile,deci nu lasam prea multa vreme pauza. Vara asta insa, din cauza unor circumstante, nu ne-am vazut cam 2 luni. dupa perioada asta, in momentul in care am apucat sa ne vedem, nu am stat mai deloc cu preludiul, fiind coplesiti de stare si am ajuns direct la penetrare. ne-a usturat pe amandoi (data fiind si perioada lunga de cand nu o mai facusem, ma gandesc eu), dar am continuat sa o facem. am facut -o si a doua oara dupa, desi ustura ingrozitor(pe mine cel putin).
ca sa scurtez povestea, am facut-o 4 zile consecutive,precum iepurii, pt ca urma sa plece iar.
a doua zi dupa plecare, am observat ca am urina maronie.apoi am observat ca am secretii maronii.a trecut aproape o sapt de atunci si inca am secretiile care si-au marit fluxul.
inteleg CAUZA, insa nu inteleg exact ceea ce e. sunt urmarile unor leziuni ? mi s-a cauzat o infectie genitala?
poate ca a fost si mai dur,insa nu pot sa zic cu certitudine, percepand experienta in sine mai puternica(emotional).
vreau sa stiu si ce pot sa fac. la ginecolog nu ma pot duce inca, caci e plecata in concediu de maternitate pt inca vreo 2-3 saptamani.
(mentionez ca iau anticonceptionale daca ajuta la ceva)

am inteles ca ar trebui sa fac spalaturi din ce m-am documentat, eventual sa folosesc ovule?
as vrea sa stiu ce s-a intamplat

#2 2010-09-11 08:23:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Secretii genitale maronii dupa o perioada de abstinenta

de cat timp iei anticonceptionale?

nu face spalaturi si nu pune ovule pana ajungi la medic!

#3 2010-09-11 14:32:05

ilinca10
New member

de aproximativ 4 luni iau anticonceptionale. acele pete spotting au incetat dupa o luna de utilizare, daca asta vroiai sa ma intrebi :-?.
am vorbit cu un medic de planning familial si mi-a indicat spalaturi cu tantum rosa seara inainte de ovule, ciprolen de 500 de mg si  ovule cervugid, fiind cele mai eficiente din cate am inteles...m-a asigurat ca pt ceea ce am, aceasta este cea mai buna cale, iar farmacista a fost de acord.
Trebuie sa fac acest tratament, nu mai pot sta asa...iar la alt medic ginecolog refuz sa merg. nici nu mai am bani de consultatie dupa ce am cumparat acestea.
insa am o intrebare importanta!
mie trebuie sa imi vina ciclul luni( in doua zile). nu m-am gandit pana acum la problema asta...  si am inteles ca ovulele se folosesc dupa menstruatie. Pe de alta parte, nu as mai vrea sa astept inca o saptamana, e deja prea mult fara sa fac tratament, iar Ciprolenul am inceput deja sa il iau.
ar trebui sa cumpar o folie de anticonceptionale si sa nu mai fac pauza de 7 zile, sa nu mai imi vina? sau e in ordine sa imi fac spalaturile si sa iau ovulele pe durata menstruatiei?
Imi pare rau daca par prost informata...incerc cat pot , sa fiu la zi cu ce trebuie si intreb in mai multe parti, sa fiu sigura de decizia pe care trebuie sa o iau

Ultima oara a fost editat de ilinca10 (2010-09-11 14:33:38)

#4 2010-09-11 17:39:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

spalaturi si ovule nu se fac/pun pe perioada menstruatiei.
poti sa mai iei de pe o alta folie cate pastile e nevoie ca sa faci tratamentul, sau poti sa iei toata folia. asta in caz ca nu mai vrei sa astepti pana dupa menstruatie.

#5 2010-09-11 19:03:08

ilinca10
New member

bine...am inteles
multumesc mult de raspuns smile am sa ma hotarasc eu ziua asta

Publicitate

loading...

#6 2010-09-11 19:24:06

gabriela231
New member
De la: bistrita
Inregistrat: 2010-08-23

nu poate fi si din cauza faptului ca trebuie sa iti vina menstruatia? ce ac folosesti?
de exemplu, eu iau ac si luna trecuta, cu vreo 3 zile inainte sa termin folia (cam cu o sapt inainte de ziua in care ar fi trebuit sa vina) am avut ceva scurgeri; doctorul a zis ca sunt din cauza faptului k ac pe care le iau (yaz) au o doza ff mica de hormoni

words can't say what love can do rodnar

#7 2010-09-12 00:23:33

ilinca10
New member

ma,eu tot yasmine iau, insa scurgerile  de acum au alta textura decat cum le aveam cand aveam spotting de la ac. acelea erau mai vascoase si abia se observau, dar dupa cum am mentionat, dupa maxim o luna au incetat, organismul meu adaptandu-se usor, mai ales ca am mai luat in trecut, dar am facut o pauza de 6 luni pana sa le incep iara.
acum nu e asta, mai ales ca urina nu o aveam maronie de la ac si nici arsuri nu aveam. arsurile le experimentez de cam 3 zile.
plus ca e curios ca au inceput scurgerile imediat dupa ce a plecat (acum 10 pastile)

Ultima oara a fost editat de ilinca10 (2010-09-12 00:24:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.