Farmerama-110
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Re: Farmerama
din vandut alune, galbiori, ceapa, lapte de vaca, lana de oaie, iepure las, piper, seva de artar... eu mi-am lasat parcele mici de la eventul trecut, adica de vreo 3-4 saptamani, si tot prelungesc chutney-ul cu gem de dovleac.. si fac mai multe plante decat as face in mod normal. piperul se vinde fff bine pt timpul in care se produce.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
aha lapte, lana si din-alea n-as vinde ca inca am misiuni cu ele
ia sa vad cum stau cu galbiorii si alte cele merci
- camysh
- Moderator
BONUSCODE for loyal Farmerama fans: freecotton
The bonuscode is valid from now until April 19th at 12:00 CET. It gives you 300x biocotton, which will help your progress in the Fairtrade event.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
si eu tot cam din aceleasi chestii fac banuti, in principal. in principiu, vand cam tot ce se poate ceea ce nu e neaparat o strategie buna caci am stocuri f mici.
- camysh
- Moderator
pai si eu am stocuri mici... la unele produse din pomi ce am mai multe..
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
daca vreti sa faceti bani, vindeti palete de culori si trufe. se vand cu ~5000 GG bucata. daca ai 100 in sura ai facut 500.000 GG asa scurt.
- gargarita
- Moderator
de unde sa fie
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
buna fetelor hristos a inviat!
si eu ma intrebam la fel, de unde faceti atatia gg ca eu cel mai mult am facut cateva sute. dar si aceia dispareau rapid ca mai gaseam ce sa cumpar cu ei acum am achizitionat si eu un liliac gurmand. astept sa mai scada pretul la ei ca prea s-au scumpit. si intre timp imi fac superhrana ca sa vad poate fac chiar eu unul macar. Camy, nu te lasa.
fetelor am si eu o intrebare. cum e cu vrejul activat? e ceva genul parc? sau cum? poti sa plantezi?
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
eu vand mereu furaje. Cel mai mult vand de porci, de vaci si hrana de pauni. La mine niciodata nu sta moara si vand cam la saptamana destul de bine.
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- Lallica
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-12
Hello,
Ce avansate sunteti...atat ca nu pricep nimic din ce vb. Eu am deblocat azi luminisul, dar nu-mi e prea clar ce tre sa fac sa pot cultiva si acolo. Trebuie sa strang stelute din misiuni de la coop si cu ajutorul simbolurilor de pe copac sa-mi eliberez teren?
Minatgv.te-am adaugat.Ms Esti din Tgv?
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- camysh
- Moderator
exact lallica. luminisul e impartit in 4 zone care trebuie deblocate cu ajutorul stelutelor. acestea le primesti facand misiuni la cooperativa. apoi poti cultiva, creste animale pe pasune.
eu nu pot produce lilieci cu superhrana
- gargarita
- Moderator
lalli, sau la eventuri mai poti castiga stelute. noi jucam de mult. incet, incet o sa avansezi si tu. jocul ofera multe, pe masura ce avansezi; pe parcurs o sa vezi tu.
camish, dreptul ( cum suna ) de a reproduce lilieci il poti obtine de la Jack Shop, in noptile cu luna plina.
llolli, e o prostioara vrejul. sunt 3 linii ( siruri) de norisori pe care poti pune un numar prestabilit de itemuri. le alegi pe cele care dau putine PE si stau degeaba in inventar. odata puse itemurile pe norisori, poti activa bonusurile. bonusurile astea sunt ceva de genul 1000 PE si 2000 gg, sau invers, nu mai stiu. gratis sunt doar 3 linii+ cele specifice eventurilor ( inca 2 pana acum)+ ce se mai poate cumpara pe MM. dupa 36 ore primesti bonusurile si apoi le poti activa din nou. in timpul asta de 36 ore nu poti umbla la item-uri. deci sunt niste sume/ valori f mici pentru care nu prea merita consumul de resurse necesar pentru a activa vrejul.
- Lallica
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-12
Sar'na de ajutor. Va mai stresez eu cu intrebari pe masura ce ma impiedic
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
mna, bine de stiut care-i treaba cu vrejul lui peste oricum n-am bani de cumparat lilieci+mistreti, dar macar acum nu ma mai stresez sa fac bani ca sa le cumpar
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- llollipop
- Full member
saru'manusita Garga am apucat sa donez deja un liliac (cumparat) restul pana la lilieci am produs eu. macar pentru stelute tot am castigat ceva
eu grota de lilieci am castigat=o la o campanie (renzo daca nu ma insel) sau undeva la o campanie din martie ca de cate ori a fost luna plina eu deja aveam anghinare
Lalli, eu mi-am facut contul acum un an jumate aproape si habar nu aveam ce sa fac, asa e la inceput oricum, cum gasesc loc liber te adaug si eu la vecini, intre timp putem fi prietene. iti trimit un mesaj bigme cu liniute
Yoyo, tu cum faci gg multi rapid? ca eu nu am rabdare sa pun la piata cate 25, 50, 100. am obs ca se cumpara mai scum cantitati mici
- llollipop
- Full member
aici pentru un mic ajutor http://ro.board.bigpoint.com/farmerama/ … hp?t=22363 eu cautam cum se activeaza modul vacanta a activat cineva?
Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-04-20 23:06:12)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- llollipop
- Full member
ca sa nu faci buruieni, am inteles acum daca nu mai continui la vrej, adica sa cumpar, ma ocup de event linistita fara gemuri fara mini parcele. cat oi putea. parcele pt lenesi am avut si eu dar nu sunt avantajoase la avansare ca dau numai dublu pe
- camysh
- Moderator
aleluia, am terminat si eu eventul ieri
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|