homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-33-27

#495 2010-09-15 15:51:50

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-33

Cris  puss , bafta maine la noul medic goodluck

Coco puss asa este

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#496 2010-09-15 15:52:39

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cocof doctorul la care am fost ?n data de 13 iulie mi-a zis să mai ?ncercăm natural p?nă la anul ?n vară wow (asta pentru că m-a m?ncat ?n fund să-i spun că ?ncercăm din decembrie bang și c?nd mi-a zis că am nevoie de multă răbdare i-am zis că de unde at?ta, mai ales că am bărbatul plecat 2 luni și acasă stă o lună bang bang ... dar eu am zis că poate face ceva acum, nicidecum că mă va chemă așa t?rziu).. ?n fine.. forgetit p?nă la bebe o să văd eu la ce doctor răm?n că și ăsta este foarte bun.. și cel la care vreau să merg la fel de bun big_smile

mika Doamne ajută! puss

timea păi nu am ?ncotro.. nu rezolv nimic dacă nu am răbdare.. am luat multă de la doctor (și așa mi-a zis că dacă e soțul mai mult plecat am nevoie de doză triplă de răbdare p?nă facem un an de ?ncercări lol ).. acum pe bune.. ce am de făcut? aștept.. c?nd ?mi ajunge cuțitul la os sper să nu fac ur?t lol

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#497 2010-09-15 16:00:18

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

giorgi multumesc puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#498 2010-09-15 16:04:39

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cris ai dreptate (scuze, acum am citit că ai scris mai sus rodnar ) ... trebuie să-i găsim pe cei mai buni că de specimene ratate eu una sunt sătulă  neutral

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#499 2010-09-15 16:31:19

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

in sfarsit a aparut testul ++ mult asteptat. felicitari!!!!
fetelor, ma dor burta si mijlocul ca si cum ar trebui sa imi vina, dar sunt abia in ziua 10 DPO. pe mine m-a durut mereu doar in ziua cu pricina. aveti idee raceala poate influenta faza luteala? am citit doar despre febra si ovulatie. febra nu am facut. decat o data un 37,2 si a scazut fara sa iau nimc.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Publicitate

loading...

#500 2010-09-15 16:40:32

cris8
Insomniac member

priga poate durerea asta e de bun augur smile
tu ce ai citit de febra si ovulatie? ca eu luna asta am facut febra mare tocmai in ziua 14 si nu mai am niciun simptom de ovulatie sad ...febra inhiba ovulatia?

eu cred ca raceala poate influenta faza luteala, mi s-a intamplat sa racesc si sa imi vina mai repede putin...insa vorbesc aici de o raceala puternica

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-09-15 16:50:06)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#501 2010-09-15 16:43:22

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Priga, sper sa fie durere cu rezultat ++ goodluck

eu ies wave  o seara frumoasa sa aveti  happy

Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-09-15 17:01:29)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#502 2010-09-15 17:02:07

prigatel
Hero member

nu imi fac sperante de ++. doar ca pe 20 merg la medic si ar trebui sa fiu in prima sau a doua zi de cm. asa imi poate da ce analize sa fac fara sa mai pierd o luna pana la urmatoarea menstra. imi e teama sa nu imi dea peste cap planurile. la bebe nu sper. oricum multumesc pentru gandurile bune. se va intampla intr-o zi daca va mai vrea dzeu.
da, am citit ca poate inhiba ovulatia.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-09-15 17:06:24)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#503 2010-09-15 17:08:04

cris8
Insomniac member

am inteles...deci luna asta adio ovulatie, deci adio bebe
asta e...poate luna viitoare

ies si eu, ma intalnesc cu al meu sa mergem la film
va pup, o seara frumoasa puss

#504 2010-09-15 17:21:56

prigatel
Hero member

cris, nu adio. poate fi mai tarziu. faci ceva teste/temperatura?
distractie placuta!
va pup fetele. si eu ies. ma duc sa iau copilul de la gradi si apoi sa zac.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-09-15 17:31:53)

#505 2010-09-15 17:34:39

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Buna ,fetelor!va pup pe toate, puss
Am intrat mai intai sa va pov ceva ce nu am mai auzit
dupa aceea merg sa va citesc
Am o prietena ce lucreaza asistanta la urgenta si a venit o tiva cateva zile la ei la UPU si se plangea de dureri de burta si ameteli si lesin  (si a zis k facea trat sa-i vina menstr k nu ii mai venise din martie) si am trimis-o la gineco(era mai  solida)
La gineco i-au zis k are chist HIDATIC sau poate fi ciroza hepatica(la alt eco) i-au dat trat  si antibiotice si au trimis-o acasa si iar a mers la UPU si i-au bagat perfuzii si cele mai tari calmante si au trimis-o la judet si acolo iar investigatii si ecograf si  analize si un medic de pe chirurgie s-a hotarat sa o opereze sa vada ce are si a dat de copil 7 luni de sarcina.E posibil asa ceva
Si ea si-a dorit sa aiba copil dar  la gineco i-au zis k nu e gravi si poate intra la menopauza ,dar are 33 ani...

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#506 2010-09-15 17:39:57

prigatel
Hero member

incredibil.... cum mai frate sa nu vada la eco, sa nu ii iasa la analizele de sange, sa o puna sa faca un test. la o femeie tanaa, care nu se protezeaza si ii intarzie menstra e printre primele lucruri la care te gandesti. dar ea nu a simtit ca ii misca ceva in burta?
saraca fata. din pacate viata noastra a ajuns o loterie si nu mai suntek stapani pe ea. scapi daca ai noroc.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-09-15 17:40:44)

#507 2010-09-15 17:56:07

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

vrabiutza a scris:

Am o prietena ce lucreaza asistanta la urgenta si a venit o tiva cateva zile la ei la UPU si se plangea de dureri de burta si ameteli si lesin  (si a zis k facea trat sa-i vina menstr k nu ii mai venise din martie) si am trimis-o la gineco(era mai  solida)
La gineco i-au zis k are chist HIDATIC sau poate fi ciroza hepatica(la alt eco) i-au dat trat  si antibiotice si au trimis-o acasa si iar a mers la UPU si i-au bagat perfuzii si cele mai tari calmante si au trimis-o la judet si acolo iar investigatii si ecograf si  analize si un medic de pe chirurgie s-a hotarat sa o opereze sa vada ce are si a dat de copil 7 luni de sarcina.E posibil asa ceva
Si ea si-a dorit sa aiba copil dar  la gineco i-au zis k nu e gravi si poate intra la menopauza ,dar are 33 ani...

wow  daca as spune ca sunt socata de ce ai povestit e prea putin ... daca nu mai sunt in stare sa detecteze nici o sarcina de 7 luni nu stiu ce mai fac in spital ... box

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#508 2010-09-15 17:59:26

vrabiutza
Sr. member

bunea georgeta a scris:

Mika , pai , sa inteleg ca trebuie sa astept ca ei sa moara nustiu de dimineata de la ora 9 i-am legat la gura, pentru ai sufoca ..si degeaba supa tot misca.

Nu mai pot de ras   rotfl2
pai, pesti miu respira pe gura, ci prin branhii rotfl2
tu nu ai invatat la scoala,sau ai lipsit la lectia aia? rotfl2
Eu zic sa le pui o perna pe cap... rotfl2

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#509 2010-09-15 18:20:20

vrabiutza
Sr. member

fetelor, cica tipa isi dorea mult de tot sa aiba bebe si isi pierduse speranta si ea a tot mers la medic si a zis k are un parazit mare ,un vierme nu stiu cum .Placenta cica era prinsa f sus ,sub sani,nu prea am inteles!Cert este k i sa inverzise lichidul dupa atatea umblaturi la urgenta si calmante si perfuzii!Acum sunt bine si ea si fetita!
Lillipop,felicitari si gandeste pozitiv. Prima s-a dus,iar acum va fi perfect! puss
Geori, sa nu te superi pe mine,k am glumit! puss
Dar imi imaginam niste persti legari la gura cu ata! rotfl2
Am vazut k ai scris k ai legat punga...eu zic sa-i pui pe o carpa ,k sa absoarba toata umezeala,nu-i mai tine in punga ,macar pe o farfurie...

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-09-15 18:30:00)

#510 2010-09-15 18:32:56

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

am fost sa-mi iau rezultatul la hormonale...nu e bine  grater  grater  grater

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/30644_untitled-1.jpg

sunt asa de furioasa...cum sa-mi zica dr. gine+cel endocrinolog ca nu e cazul sa le fac skitarg  ...cand eu vad ca nu sunt bune ...mai ales FSH-ul care este asa mare  supa

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-09-15 18:46:32)

.

#511 2010-09-15 18:47:51

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Eu nu vad decat FSHul marit, in rest, celelalte sunt in limite. Parca FSH-ul este legat de rezerva ovariana ??? Nu mai stiu...

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#512 2010-09-15 18:50:22

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

vrabiutza a scris:

wow  wow  wow  wow  wow
Mika eu nu stiu ce sa`ti zic ..doar sa nu`ti pierzi speranta par
eu am musafiri  disperat

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#513 2010-09-15 19:02:38

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

cocof a scris:

Eu nu vad decat FSHul marit, in rest, celelalte sunt in limite. Parca FSH-ul este legat de rezerva ovariana ??? Nu mai stiu...

da Coco  grater

am mai citit ca :
,,La efectuarea analizei FSH pentru fertilitate, pe care am efectuat-o in a treia zi de menstruatie, valoarea acestuia a iesit 14,20. Din cate am vazut, aceasta valoare este destul de mare fata de limitele normale.''
si raspunsul :
FSH-ul [n.r. hormon secretat de hipofiza ce determina maturarea foliculilor in prima faza a ciclului] mare in primele zile nu inseamna decat ca este o stimulare accelerata a cresterii foliculului care este selectat in luna respectiva, ceea ce poate arata eventual o ovulatie mai precoce. Nu esti sterila. ''

poate ca nu trebuia sa fac stimularea aia ...dar asa se intampla cand  dai peste medici nu tocmai competenti  bang  bang

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.