homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-33-71

#1331 2010-09-22 23:34:43

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-33

noapte  buna si de la mine wave

pupici puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1332 2010-09-23 08:14:25

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata

nera te asteptam  chicot  goodluck  goodluck  goodluck hai cu testul poz

si un pic de galerie  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

vrabi, poate fi de bine scaderea de ieri, sa vedem si temp de zilele urma. E mult prea devreme pt test si nici dr nu are ce vedea la eco.  goodluck la medic azi

cris, Multi ani impreuna va doresc , si cine stie poate primiti un cadou frumos de ziua voastra  goodluck  birthday

mika,  goodluck la dr

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-09-23 08:46:14)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1333 2010-09-23 08:37:26

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Neata Diri  puss, ce mai faci?
Un  puss pentru fetele care vor intra mai tarziu  puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#1334 2010-09-23 08:37:33

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

neataaaaaaa

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1335 2010-09-23 08:45:46

dirida
Insomniac member

neata manu, ce sa fac, o astept pe nera cu sufletul la gura  chicot

neata time

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-09-23 08:45:55)

Publicitate

loading...

#1336 2010-09-23 08:48:28

manu2007
Sr. member

Diri ... cred ca toata lumea o asteapa pe Nera cu sufletul la gura   big_smile .
Daca tot te-am "prins" pe aici, vroiam sa te intreb cum ai procedat cu analizele de la hematologie ... stiu ca ai mai scris, dar am uitat ... le-ai facut direct in Bucuresti si le-au interpretat acolo, sau ai facut ceva analize care ti-au dat de gandit ...

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

#1337 2010-09-23 08:49:19

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Hai Nera, hai Nera goodluck goodluck

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1338 2010-09-23 08:50:06

dirida
Insomniac member

alea facute la uscatescu sau care le-am facut eu in particular?

#1339 2010-09-23 08:50:44

manu2007
Sr. member

Time, te simti mai bine? parca ai avut ceva probleme acum 2 zile

Diri ... ce te-a determinat sa mergi la Uscatescu? ai facut in particular analize si nu au iesit ok? ce analize? nu ma refer la cele complicate pe care le-ai facut dupa la Bucuresti ...

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-09-23 08:55:52)

#1340 2010-09-23 09:00:47

dirida
Insomniac member

aaa, am inteles acum ce vrei sa stii..

Dupa chiuretaj vorbisem cu dr mea gineco ca o sa facem o serie de analize. Am inceput cu cele uzuale (ginecologice si nu numai) care se fac si inainte de a concepe. Apoi dr mi-a vazut mainile mele dupa ce dadeam sange (faceam niste hematoame urate dupa fiecare intepatura) si citisem si eu pe net de analize de hematologie asa ca am convenit impreuna sa le fac, insa a vrut sa asteptam sa termin anticonceptionalele (luasem 3 luni dupa chiuretaj pt un chist de 6 cm ce iesise pe oavrul drept). Dupa ce am terminat AC, m-am prezentat la medic si in functie si de posibilitatile mele materiale si de ce e necesar mi-a facut o lista (o sa ti-o zic daca vrei). Am mers frumusel la synevo, le-am facut (au costat un picut, dar a meritat). Mi-au iesit bune mai toate in afara de Mutatiile genetice MTHFR amabele heterozigote. Cu rezultatul am fost trimisa la un medic hemato din oras insa acolo am descoperit spre uimirea mea ca nu auzise in viata ei de mutatiile genetice pe care le aveam si am mai fost si tratata urat, mi-a zis ca ce tot ma scarpin atat, tb sa astept sa pierd 3 sarcini min ca sa fac atataea investigatii). Dupa faza asta , sotul mi-a zis ca ferm: "Mergem la Uscatescu". Si uite asa am ajuns la bucuresti la dr U. Acolo am fost cu dosarelul de analize , mi s-au facut o serie de analize care au iesit bune (dar ins arcina e posibil sa nu mai iasa bune), si am primit tratament doar pe baza acestor mutatii genetice.

#1341 2010-09-23 09:06:38

manu2007
Sr. member

dirida a scris:

aaa, am inteles acum ce vrei sa stii..

Dupa chiuretaj vorbisem cu dr mea gineco ca o sa facem o serie de analize. Am inceput cu cele uzuale (ginecologice si nu numai) care se fac si inainte de a concepe. Apoi dr mi-a vazut mainile mele dupa ce dadeam sange (faceam niste hematoame urate dupa fiecare intepatura) si citisem si eu pe net de analize de hematologie asa ca am convenit impreuna sa le fac, insa a vrut sa asteptam sa termin anticonceptionalele (luasem 3 luni dupa chiuretaj pt un chist de 6 cm ce iesise pe oavrul drept). Dupa ce am terminat AC, m-am prezentat la medic si in functie si de posibilitatile mele materiale si de ce e necesar mi-a facut o lista (o sa ti-o zic daca vrei). Am mers frumusel la synevo, le-am facut (au costat un picut, dar a meritat). Mi-au iesit bune mai toate in afara de Mutatiile genetice MTHFR amabele heterozigote. Cu rezultatul am fost trimisa la un medic hemato din oras insa acolo am descoperit spre uimirea mea ca nu auzise in viata ei de mutatiile genetice pe care le aveam si am mai fost si tratata urat, mi-a zis ca ce tot ma scarpin atat, tb sa astept sa pierd 3 sarcini min ca sa fac atataea investigatii). Dupa faza asta , sotul mi-a zis ca ferm: "Mergem la Uscatescu". Si uite asa am ajuns la bucuresti la dr U. Acolo am fost cu dosarelul de analize , mi s-au facut o serie de analize care au iesit bune (dar ins arcina e posibil sa nu mai iasa bune), si am primit tratament doar pe baza acestor mutatii genetice.

puss  puss  puss  acum am inteles  dumbom , multumesc pentru explicatii  puss  ... poti sa imi dai lista cu cele facute la Synevo? ... o sa vad ce bani mai am sa le fac ... azi am descoperit ca trimiterea de la med. de familie nu ma ajuta prea mult, pt ca laboratoarele nu mai primesc fonduri ... am mai gasit o policlinica unde s-ar putea sa mai primeasca fonduri si sa ma programeze pt luna octombrie ... daca nici ei nu primesc fonduri trebuie sa astept salariul urmator ca sa fac restul de analize, pt ca platesc lunar cotizatii la stat degeaba  box

#1342 2010-09-23 09:11:00

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza, fetele!
nera tot diseara o sa intre? ufff. mi s-a pus mie pe graficul ei si pana diseara mai e atataaaa. are cineva mess-ul ei. eu ii scriu sa vad daca a venit fiorosul sau sa o conving sa isi ia un test.

va pup pe toate. par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-09-23 09:13:17)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1343 2010-09-23 09:14:21

dirida
Insomniac member

te cred, si eu m-am lovit de aceeasi problema. Nu am beneficiat nici macar de o reteta gratuita , d'apoi de analize gratuite. Stiam ca sunt decontate la synevo o parte (alea uzuale, pt ca cele mai complicate sigur nu), dar te programa peste vreo 2-3 luni.

Eu am facut asa:

- timp de coagulare, protrombina, INR, APTT, anticorpi antifosfololipidici, antitrombina III, proteina C, proteina S, Rezistenta la proteina C activata (APCR)
- analize genetice pentru depistarea mutatiilor care dau risc de trombofilie: Mutatia factorului V Leiden, Mutatia protrombinica (factor II), Gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C), si homocisteina dupa ce am aflat de gena MTHFR (asa e recomandata ca sa se vada cat de afecatat e corpul sin cauza acestor mutatii)

nu am facut in schimb Gena PAI si Mutatia factorului XIII (smart le facuse pe astea 2 si are si gena PAI pe langa una din mutatiile MTHFR)

Ce am facut eu a costat in jur de 12 mil.

La Uscatescu nu-ti face analizele astea de genetica, doara alea uzuale de coagulare(o parte le facsusem si eu la synevo).

Eu ti-as recomanda sa le faci pe alea care dau risc de trombolofilie, mai exact mutatiile genetice, pt ca alea nu se fac in spital, si daca iese ceva mergi la Uscatescu si restul ti le face gratuit in spital la Fundeni. In felul asta scutesti o parte din bani. Eu initial nu am vrut sa merg la U pt ca e f departe, dar imprejurarile m-au facut sa ajung tot la ea, si nu regret.

#1344 2010-09-23 09:22:50

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata gagicute wave

Dirida tare bancul, oare nu poti sa-l faci sa devina realitate? big_smile

Cris sa nu uit : la multi ani" impreuna si cea mai arzatoare dorinta a voastra sa devina realitate majoreta

Asteptam test azi? Atunci spera sa fie ++ majoreta  goodluck Nera

Manu ti-a dat Dirida pomelnicul de analize chicot daca le faci pe toate odata o sa ai impresia ca donezi sange la cate epubetre o sa dai lol . Multa bafta  goodluck

Am uitat in rest ce-am mai citit dar dau un puss pt toate

LE Dirida ai vazut tu Femibionul sau ai auzit? Ca daca l-au bagat ar fi sper bine happy

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-09-23 09:23:58)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1345 2010-09-23 09:22:54

manu2007
Sr. member

Multumesc mult  buga  ... o sa vad cum le esalonez ... am cam multe cheltuieli in perioada asta (asa se strang ele atunci cand nu trebuie), dar o sa le fac treptat ... la U s-ar putea sa merg daca ajung in octombrie in Bucuresti ... nasii mei sunt de acolo si vrem sa ne luam 1 sapt de concediu sa ne plimbam si sa ne linistim putin ... vroiam sa ii vedem si pe ei ca ne intalnim cam rar, si asa as ajunge in timpul saptamanii, pt ca altfel, cu serviciu, imi este imposibil.

la Polisano deja sunt 600 de persoane pe lista de asteptare pentru analize gratuite ... cred ca si nasc pana imi vine randul ... e dureroasa situatia  supa

puss

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-09-23 09:24:00)

#1346 2010-09-23 09:29:27

dirida
Insomniac member

stiu manu, de aia eu nici nu m-am gandit sa le fac gratiut, ca imbatraneam pana ma programa, plus ca nu se fac toate, doar cateva care deobicei nici nu-s scumpe.
Ai sa vezi cum te organizezi, dar asa cum ti-am zis mai sus, indicat ar fi alea genetice (imi aduc aminte ca pov ca sunt ceva probleme in familie , pe mine dr inainte de a face analizele m-a intrebat de antecedente si asta a pus un semn de intrebare). Iar cand ajungi la nasi mergi la uscatescu chiar daca ai facut sau nu cele genetice, pt ca ea primeste pe oricine. Acolo faci analizele gratuit de coagulare.

smart, neata
stiam eu ca o sa-ti placa bancul lol

cu femibionul doar am auzit, nu am fost la farmacie pt ca eu mai am pt 4 luni stoc. Daca vrei sa-ti iei poti sa incerci tu la o farmacie Dona.

#1347 2010-09-23 09:36:58

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ok Dirida o sa intreb. Ma mir ca se gandesc sa fim si noi in rand cu restul lumii la medicamente . Dar pun pariu ca nu s-ar gandi nimeni sa le bage la compensate... forgetit

Manu 600 oameni??? Doamne fereste

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1348 2010-09-23 09:37:03

manu2007
Sr. member

Diri ...asa o sa fac. Cand/daca merg la nasi, daca ma poate primi U, merg si la ea, cu ce analize am facute (ce reusesc sa fac) + sarcina oprita in evolutie + antecedente in familie. Ce ma uimeste este faptul  ca dr. , in sarcina oprita in evolutie, dau mai mult vina pe genetica, infectii (posibilitatea de a avea infectii) si aproape nu baga in seama problemele hematologice ... pana acum 2 dr mi-au zis ca e posibil, dar sa nu ma agit prea tare cu investigatiile, pt ca cel mai probabil sunt cauze genetice  bang  ... nu zic ca nu as vrea sa aiba dreptate, dar parca nu am liniste pana nu stiu ca nu sunt probleme si de genul asta ... oricum analizele, chiar si perfecte, nu imi pot garanta ca sarcina urmatoare va fi ok, dar macar sa stiu ca am inlaturat cateva "posibile cauze" ... vai ce vorbareata sunt in dimineata asta  chicot  ... se vede ca m-au enervat astia cu analizele  forgetit

Smart , Priga puss

#1349 2010-09-23 09:43:28

dirida
Insomniac member

manu2007 a scris:

Diri ...asa o sa fac. Cand/daca merg la nasi, daca ma poate primi U, merg si la ea, cu ce analize am facute (ce reusesc sa fac) + sarcina oprita in evolutie + antecedente in familie. Ce ma uimeste este faptul  ca dr. , in sarcina oprita in evolutie, dau mai mult vina pe genetica, infectii (posibilitatea de a avea infectii) si aproape nu baga in seama problemele hematologice ... pana acum 2 dr mi-au zis ca e posibil, dar sa nu ma agit prea tare cu investigatiile, pt ca cel mai probabil sunt cauze genetice  bang  ... nu zic ca nu as vrea sa aiba dreptate, dar parca nu am liniste pana nu stiu ca nu sunt probleme si de genul asta ... oricum analizele, chiar si perfecte, nu imi pot garanta ca sarcina urmatoare va fi ok, dar macar sa stiu ca am inlaturat cateva "posibile cauze" ... vai ce vorbareata sunt in dimineata asta  chicot  ... se vede ca m-au enervat astia cu analizele  forgetit

Smart , Priga puss

corect, dar macar elimini o posibila cauza. Ideea e ca daca sunt probleme de natura hematologica cu tratament sunt sanse mari sa se duca o sarcina la sf, insa fara analize nu poti lua tratamentul specific doar asa de orice eventualitate pt ca exista riscul sa dai in altele. Nici eu nu sunt sigura ca asta a fost cauza la mine, dar e clar o problema si din ce am citit pe net, fetele cu aceeasi problema dupa ce au descoperit-o si au facut tratament nu au mai pierdut sarcina. Deci...

Stiu ca majoritatea medicilor nu pun accent pe partea hematologica, dar sa stii ca riscul sa fi pioerdut din cauza porblemelor de coagulare este mai mare decat din cauza unor infectii sau alte chestii.

Eu am preferat sa fac un efort financiar decat sa mai trec inca o data prin ce am trecut. Stiu ca am pierdut doar 1 sarcina(nu mai multe cum a fost cazul altor fete), dar pt mine a fost traumatizant si nu vreau sa mai trec prin asa ceva.

smart, compensate?  rotfl2  rotfl2  rotfl2
cica 49 ron femibion1 si 75 ton femibion 2.

Ar fi fain sa bage si medyn forte(mie asta mi-a zis ca tb sa-l iau dupa sapt 12 de sarcina si inca nu mi l-am procurat...se gaseste in germania cica).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.