homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-33-90

#1692 2010-09-25 19:50:13

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-33

cris, să fie! lasă că e bine dacă am ?nceput investigațiile.. ?n momentul de față eu vreau să știu dacă pot avea copii... deocamdată nu mă interesează c?nd și cum, dec?t dacă pot să rezolv problemele care le am și dacă pot/putem face copii smile

mika, să fie puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1693 2010-09-25 19:52:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mikado a scris:

Chrys a scris:

Mikulici...ce papa bun ai mai facut azi???

nimic asa interesant ....am primit comanda chicot  de la al meu pentru: cirobita de pui cu taitei de casa, varza cu bacon si placinta cu mere .....acum il astept sa-mi aduca scortisoara ....ca sa pot face si placinta

drool  nu stiu cum le nimeresti mereu pe gustul meu  hmm
referitor la spermograma, eu zic sa continue cu Selezin ACE, face foarte bine la mobilitate.

cris, ce bine suna ce povestesti  big_smile
noi dadeam 110 pe spermograma la Medlife la MMF si am auzit si de 150 la Genesys, asa ca nu mi se pare mult. conteaza cine o lucreaza  wink

#1694 2010-09-25 20:07:19

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

elle_24 a scris:

nerama, concediu medical il duci la dept de resurse umane, in original. Inainte, le poti trimite si pe mail, ca sa ai o dovada, daca angajatorul este dificil.
La itm te duci, daca angajatorul refuza in a-ti da adeverinta de sanatate sau orice alt act. Este obligat prin contract sa-ti elibereze.

multumesc frumos elle puss

pup toate fetele puss
si bafta la toate cele care ''ne analizam''  chicot  goodluck  goodluck

si pup pui de gargarita puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-09-25 20:20:02)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1695 2010-09-25 20:20:24

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

cris , Multi ani impreuna va doresc si sa va intorceti 3  goodluck  Sotul e de nota 30!  chicot

mika, ne termini stiai?

priga, ralu, garga, nera , myla si restul  puss

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1696 2010-09-25 20:22:05

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

saluatare feteleeeee  puss  puss

Felicitari pentru gravidutele confirmate si neconfirmate  majoreta  majoreta  majoreta  stiam eu ca toamna e recolta bogata de teste pozitive  happy  happy  dance  dance  happy  happy

am si eu o nelamurire (prima din multe altele, ca sunt doar la inceput  cesafac )
ieri mi-am luat rezultatul de la papanicolau, poate ma "lumineaza" si pe mine cineva ...

este gradul II, pe buletin scrie sa il refac dupa 6 luni, d-na dr a zis sa il refac dupa 3 luni, dar ca pot sa raman insarcinata ca nu e problema (asta mi-a spus asistenta, ca eu nu am apucat sa vb cu d-na dr) si mi-a dat tratament cu Viviflor, 1/zi, cred ca 5 sau 6 zile (sper sa imi traduca farmacista  big_smile ) - a luat cineva asa ceva? sunt ovule, si trebuie umezite inainte de introducere  spranceana

pe buletin scrie: celule epiteliale pavimentoase superficiale - frecvente
                        celule epiteliale pavimentoase intermediare - frecvente
                        celule endocervicale frecvente, izolat si grupate, rare cu lipitura
                        polimorfonucleare - frecvente
                        hematii - rare
                        flora bacteriana - frecvent cocibacterii
                        negativ pentru leziuni intraepiteliale sau neoplazice
                        alterari reactive
                        calitatea frontiului: nesatisfacatoare, numeroase elemente de citoliza

Eu din el am inteles numai ca sunt "bogata" in celule de toate felurile chicot . Asistenta a zis ca nu e o probl, doar o dereglare a florei, sau ceva de genul asta ...   nustiu   

Aveti vreo "interpretare" la ce v-am scris?

puss  puss  puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

Publicitate

loading...

#1697 2010-09-25 20:27:10

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

nu ma pricep f bine, dar si eu cred ca e doar o dereglare a florei , o mica vaginoza cred. Ar fi bine sa faci si o cura de lactobacili dupa ce termini tratamentul dat de dr, regleaza flora.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1698 2010-09-25 20:29:36

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

fetele am revenit
am mancat cat am stat aici de cred ca am mai pus ceva kg pe mine, dar eu ce sa fac daca au mancare asa buna ... chicot
sotul meu a zis sa va transmit salutari din partea lui lol ca daca nu pot sta departe de voi inseamna ca ne-am imprietenit si prietenele mele sunt si ale lui lol
garga inseamna ca nu mai eram eu la curent cu pretul spermogramei...adevarul e ca al meu a mai facut mai demult, a trecut cam un an jumate de atunci... acum abia astept sa vad rezultatul
almi SIGUR poti face copii, toate putem printr-o metoda sau alta, cu tratamente sau fara...smile
priga puss eu nu sunt suspecta de gravideala, as vrea eu sa fiu, dar luna asta am racit rau exact la ovulatie si s-a cam dus toata treaba, am avut un singur contact in ziua 13 si apoi febra mare pana a trecut perioada fertila..
dirida multumim de urari puss
ce note mari a primit sotul meu chicot ...daca ii spun va mai saluta o data... lol

va pup pe toate care mai sunteti pe aici puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-09-25 20:32:12)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1699 2010-09-25 20:34:48

gargarita
Moderator

manu, eu as face si o cultura

cris, la laboratoare unde este lucrata de biologi obisnuiti este mult mai ieftina, 40-70 lei. dar ca sa fie lucrata de o persoana specializata, trebuie sa dam mai multi banuti. eu v-am zis ca sa nu ramaneti cu vreun regret dupa banutii aia smile

#1700 2010-09-25 20:37:38

cris8
Insomniac member

am inteles gargaritza smile
e perfect atunci, important e sa fie lucrata corect, si dr a zis ca aici e lucrata de doctor embriolog in care are mare incredere

noi ne uitam la un film, dar poate mai bag eu un ochisor pe aici smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1701 2010-09-25 20:41:02

Almi Ingerash
Addicted member

sper cris... sper..

fetelor, ?mi pare rău dacă zilele astea nu sunt o companie prea plăcută.. poate de-aia stau mai mult deoparte... ?n afara faptului că mi-este rău de la orice măn?nc ?mi fac mii de g?nduri despre cum o să iasă analizele și despre ce-oi avea.. plus că am senzația că drumul p?nă la bb va fi luuuuu...uuung smile

#1702 2010-09-25 20:45:20

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Garga, multumesc  puss

Priga  goodluck

Nera,  puss  par ...deci , noi facem parte din ,,grupul analizatelor"  lol

Diridapuss  par  pai din cauza asta mi-am sters link-ul de la semnatura  smile

Manu,  puss  par eu nu ma pricep  goodluck

.

#1703 2010-09-25 20:45:58

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

almi crede-ma iubita ca te super inteleg....dar sa nu uiti k noi,cele de aici,iti vom fi alaturi pusspusspusspusspuss
cris8 vizionare placuta puss
eu sunt solo....doar eu si betty lol
sergiu la munca si sormea se duce in discoteca
maine mergem la cules de ghebe big_smilebig_smilebig_smilebig_smile si la gratar
fetele dar ce s-a intamplat cu alianta???
vad ca nici una nu o mai are la semnatura

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-09-25 20:46:42)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1704 2010-09-25 20:46:24

gargarita
Moderator

Almi  kram

#1705 2010-09-25 20:47:48

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Multumesc  puss

Diri ... pe reteta scrie vaginita nespecifica. viviflorul are lacto chestii din alea  chicot
Garga ... ce suspectezi  spranceana  ... astept rezultatele la clamydia, ureaplasma si mycoplasma si la analiza de sercretie (le primesc miercuri) si o sa pot face cultura numai dupa menstra ... azi am avut surpriza sa vad ca s-ar putea sa am primul meu ciclu de 28 de zile (fara ac)  partydance  ... daca nu e alarma falsa   big_smile

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-09-25 20:48:41)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#1706 2010-09-25 20:52:57

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Almi , un pesimist vede dificultate in orice oportunitate,  un optimist vede oportunitate ....pesimismul este pierdere de timp iar tu trebuie sa fii optimista , pastreaza-ti visele vii....intelege ca pentru a realiza ceva trebuia sa ai credinta si incredere in tine si  aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred...lucrurile se intampla intotdeauna daca crezi ca se vor intampla; increderea ca se vor intampla face sa se intample puss

.

#1707 2010-09-25 20:53:18

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

ralu, s-a cam pierdut sirul aliantei. oricum ideea e ca suntem o toate o maaare alianta impotriva uratului.
cris, eu nu cred ca totul e pierdut daca ai ovulat in ziua 14,15. si myla a ramas cu un singur contact in ziua 13. in a cata zi esti acum?
noi plecam convinsi si pregatiti sufleteste ca avem o problema. speram doar sa dam de medici competenti care sa poata stabili repede si corect un diagnostic si un tratament. asa ca surprize dupa analize nu vom avea. suntem doar nerabdatori sa incepem tratamentul si sa ne intoarcem cat mai repede pe baricade.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-09-25 20:57:46)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1708 2010-09-25 21:04:59

Almi Ingerash
Addicted member

ralu, gărgă puss puss

mika, e frumos și ADEVĂRAT ceea ce ai spus tu... eu de fel sunt o persoană foarte optimistă... dar se ?nt?mplă ca și cel mai mare optimist să aibă astfel de momente... sunt sigură că le voi depăși... doar că acum asta simt... puss puss puss

#1709 2010-09-25 21:23:38

cris8
Insomniac member

priga stiu ca in ziua 13 sunt sanse...dar am citit ca febra inhiba ovulatia...iar eu am avut febra mare chiar in ziua 14. azi sunt in ziua 25 a CM, ca mi-a venit ultima data exact pe 1 sept, mie normal imi vine cam la 28 de zile...n-am niciun simptom de sarcina...e ciudat insa ca am secretie gen egg wow e chiar culmea, ma gandesc ca poate mi-au luat-o hormonii razna pt ca am fost racita...vom vedea...
Bafta multa si voua la analize, si noi suntem in plin proces de investigatii, important este sa descoperim cauza ca sa stim ce avem de facut...in ziua de azi orice se poate rezolva.. puss
almi eu sunt o persoana foarte puternica si optimista, dar si eu am avut momente in care am cazut rau, asa este, fiecare are si momente din astea....insa te vei ridica si vei lupta si mai mult, pana cand vei obtine ceea ce iti doresti puss
are dreptate mika , cand crezi cu tarie ca vei obtine ceea ce iti doresti sigur se va intampla asta...
ralu ne uitam la Razboiul stelelor, dar eu nu ma omor, asa ca mai stau pe aici cu voi smile

#1710 2010-09-25 21:25:32

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

almi trebuie sa trecem peste toate k nu avem incotro...asta e viata....
trebuie sa avem credinta mare...si sa vrem
noapte buna!!! pusspusspusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-09-25 21:34:39)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.