homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admiterea la seral, profesională sau liceu FR

#1 2010-09-11 20:47:33

Mizuko
New member
Inregistrat: 2010-07-22

Admiterea la seral, profesională sau liceu FR

Bună seara.

Am și eu c?teva ?ntrebări ?n legătură cu admiterea/?nscrierea la un liceu la seral sau fără frecvență. Ce examen trebuie luat pentru a te putea ?nscrie? Din c?te am ?nțeles nu se mai dă examenul de capacitate, ci...altceva. Nu mai știu exact ce, pentru ca am terminat de c?țiva ani liceul și nu m-a mai interesat.. am tot auzit despre examene naționale, trepte, admitere pentru a intra la liceu, etc..nu am stat să țin evidența, iar acum nu știu exact cum merg lucrurile.

?n fine, pe mine mă interesează să știu cum poate o persoană care a terminat 8 clase, dar nu a dat capacitatea la vremea respectiva, să se ?nscrie la seral, fără frecvență sau la profesionala(mă rog, Scoală de Arte și Meserii cum se numește acum). Trebuie să dea un examen? Dacă da, din ce materii? Sau se poate ?nscrie fără absolvirea vreunui examen?

Vă mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru orice informație.

#2 2010-09-11 20:57:41

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FR

eu am dat capacitatea ,am stat juma de an la mate - info la liceu dupa am plecat si dupa m-am inscris la fara frecventa , imi trimite testele acasa si eu le scriu si le dau inapoi , si daca nu ai dat capacitatea ca sa intrii la sam nu ai nevoie de ea smile dar eu cred ca la fara frecventa iti trebuie capacitatea luata.

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-09-11 21:00:39)

#3 2010-09-11 21:00:11

Jacqui
Platinum member

ah si sunt la o sc privata , deci platesc ca sa pot face liceul la fara frecventa.

#4 2010-09-11 21:07:11

Mizuko
New member

Deci tu practic nu a trebuit să treci pe la liceu nici măcar pentru a da teste/teze/lucrări, ce o mai fi acum? Asta ar fi perfect! smile Persoana ?n cauză nu ar vrea să meargă la SAM, pentru ca nu are timp să meargă la cursuri, așa că varianta ta ar fi perfectă. Doar că nu are capacitatea dată și sunt puțin nedumerită pentru că din c?te știu, capacitatea nu se mai dă acum(sau se dă?!), așa că nu știu pe baza cărui examen ar putea intra la un liceu F.F. sau seral..

Și mulțumesc pentru răspuns! smile

#5 2010-09-11 21:09:14

Mizuko
New member

Dacă nu te deranjează că ?ntreb, c?t este taxa pe an? Se mărește ?n funcție de an sau răm?ne aceeași?

Publicitate

loading...

#6 2010-09-12 00:40:21

Jacqui
Platinum member

uh parca 17 mil pe an , nu se mai da capacitatea , eu am fost ultimul an cand sa dat , acum se da niste teste , oricum eu ca sa intru la sc asta nu am dat nimic , doar m.am inscris si dupa de 2 ori pe ani iti trmite testele , ca sa treci anul la toate materiile big_smile

#7 2010-09-12 10:47:20

Mizuko
New member

Am ?nțeles. E calumea faza asta, habar n-aveam ca se face așa ceva la liceu tongue Ma ?ntreb dacă și la liceele de stat la F.F. se ?nt?mplă același lucru...

Deci probabil trebuie să promovezi acele teste pentru a te ?nscrie. O să mă mai interesez.

Mulțumesc ?ncă o dată pentru informații smile

#8 2010-09-12 10:55:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai nu poti trece de la scoala generala direct la seral.
faci intai profesionala - 3 ani si apoi te inscrii la seral, inca 3 ani

#9 2010-09-12 10:57:06

Jacqui
Platinum member

nu ai pt ce smile

#10 2010-09-12 11:32:13

Mizuko
New member

Nu se poate face liceul la seral? Știu că atunci c?nd am terminat eu școala generală, un coleg a mers la liceu la seral și a făcut 5 ani de liceu ?n loc de 4. 100% nu a mers la profesională și apoi la seral, pentru că țin exact minte că din clasa mea toți am intrat la liceu. El a fost singurul care a intrat la liceu seral. Deci se poate, sau se putea.. ?n orice caz, dacă ?ntr-adevăr nu se mai poate intra la liceu seral, e bun și F.R.-ul, ba poate chiar mai bun pentru persoana ?n cauză.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.