Punctele negre (de pe nas)
- vydy
- New member
- Inregistrat: 2008-06-07
punctele negre (de pe nas)
Am o problema estetica (nu foarte vizibila - sau ma bine zis vizibila de aproape, dar care ma innerveaza): punctele negre de pe nas. Folosesc Skinoren (recomandat de dermatolog pt roseata) si o solutie pentru asta (zice prospectul): BlackHead Clean&Clear. Cateodata vad efectele, dar in majoritatea timpului, nu.
Intrebare: este vreo solutie pe termen lung, mai eficienta pentru aceste puncte negre?
Multumesc.
P.S. Daca este vreo crema sau ceva ?gata preparat?; nu le am cu cine stie ce masti cosmetice & alte treburi.
Ultima oara a fost editat de vydy (2010-09-11 23:33:32)
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
Re: punctele negre (de pe nas)
vydy nu sunt creme (sau ce vrei tu) care s ale faca sa dispara sau daca le face le face pe moment...ele reapar...folosesc aceeasi metoda ca a deuzzei
- vydy
- New member
Deuzza a scris:cand faci baie freaca-te cu malai pe fata , insistent pe nas si unde ai puncte negre, fa chestia asta o data, de doua ori pe sapt.. apoi da-te cu o solutie tonica... eu asa tin in frau..
1. Si are efect metoda asta? Pare ... invechita. Chiar nu este ceva mai ?up to date??
2. Solutia tonica: are legatura cu ?apa tonica? de baut de la magazin, sau e gaseste pe la farmacie?
Multumesc.
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Are efect, atata timp cat folosesti chestii pentru scrub...gen malai (cum ziceau fetele) sau cafea macinata etc. Solutia tonica nu are nici cea mai mica legatura cu apa tonica. E un fel de aftershave, cum folosesc barbatii dupa ras, doar ca mai blanda. Si da, se gaseste pe la farmacii, dar mai bine furi putin de aftershave, iesi muuuult mai ieftin.
Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-09-12 12:28:57)
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- vydy
- New member
Deuzza a scris:daca nu functiona, nu iti mai dadeam sfatul asta doar..
Nu m-am exprimat eu bine; nu am vrut sa spun ca nu cred ca functioneaza. Scuze.
Mersi de informatii. Voi incerca.
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
Deuzza, mastile facute acasa nu pot suplini un tratament facut la o cosmeticiana buna, orice-ar fi.
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
vydy a scris:Deuzza a scris:cand faci baie freaca-te cu malai pe fata , insistent pe nas si unde ai puncte negre, fa chestia asta o data, de doua ori pe sapt.. apoi da-te cu o solutie tonica... eu asa tin in frau..
1. Si are efect metoda asta? Pare ... invechita. Chiar nu este ceva mai ?up to date??
2. Solutia tonica: are legatura cu ?apa tonica? de baut de la magazin, sau e gaseste pe la farmacie?
Multumesc.
vydy daca prima metoda ti se pare invechita....foloseste scub'uri exfoliante (e cam acelasi lucru) ...sa stii ca ecva efecte au desi nu 100%
solutia tonica nu are nicio legatura cu apa tonica de baut de la magazin solutia tonica e pentru fata ...cum sa spun un plus pe lanaga demachiant
daca vrei rezultate bune...mergi macar 1 data pe luna la cosmetica si fa tratamente pentru asa ceva ... foloseste scub'uri si lotiuni tonice ...
succes
- floaredecires
- New member
- Inregistrat: 2010-09-23
vydy a scris:Am o problema estetica (nu foarte vizibila - sau ma bine zis vizibila de aproape, dar care ma innerveaza): punctele negre de pe nas. Folosesc Skinoren (recomandat de dermatolog pt roseata) si o solutie pentru asta (zice prospectul): BlackHead Clean&Clear. Cateodata vad efectele, dar in majoritatea timpului, nu.
Intrebare: este vreo solutie pe termen lung, mai eficienta pentru aceste puncte negre?
Multumesc.
P.S. Daca este vreo crema sau ceva ?gata preparat?; nu le am cu cine stie ce masti cosmetice & alte treburi.
..vad ca esti foarte tanara dar nici nu mai esti putoaica,asa ca daca ai inca acnee/p negre ,e pt ca ai multi hormoni in organism,si nu o zic peiorativ, asa sunt unii ....probabil e ceva inevitabil,adica daca nu ti-a trecut la varsta adolescentrei nu ti va trece prea curand pt ca esti inca tanara si orice masura ai lua ,..grasimea tot va iesi prin pori ....si mie mi-a disparut relativ tarziu oricate cosmetice am incercat..
- floaredecires
- New member
am vrut sa scriu pustoaica ,dar am uitat un s).Chiar nu am vrut sa zic nimic urat,doar am uitat un s.......pup!
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
vydy a scris:Am o problema estetica (nu foarte vizibila - sau ma bine zis vizibila de aproape, dar care ma innerveaza): punctele negre de pe nas. Folosesc Skinoren (recomandat de dermatolog pt roseata) si o solutie pentru asta (zice prospectul): BlackHead Clean&Clear. Cateodata vad efectele, dar in majoritatea timpului, nu.
Multumesc.
unguentul asta e foarte bun,cu el am scapat eu de probleme definitiv. nu aveam puncte negre,insa cosulete mici si mari isi faceau de cap pe fatza mea de cativa ani buni(mai ales cand eram in generala,pubertoasa ). inca o masca pe care o folosesc saptamanal este din :3 lingurite zeama de lamaie + 2 lingurite lapte + 2-3 lingurite de miere.se amesteca bine si se unge fatza,se lasa sa actioneze aproximativ 10-15 min. pt mine,a facut minuni,mi'au trecut si petele de la cosuri. eu o folosesc de cate ori am ocazia,insa macar 1 zi pe saptamana,ma dau de 2 ori pe zi cu ea.
- floaredecires
- New member
BabyBlueDoll a scris:vydy a scris:Am o problema estetica (nu foarte vizibila - sau ma bine zis vizibila de aproape, dar care ma innerveaza): punctele negre de pe nas. Folosesc Skinoren (recomandat de dermatolog pt roseata) si o solutie pentru asta (zice prospectul): BlackHead Clean&Clear. Cateodata vad efectele, dar in majoritatea timpului, nu.
Multumesc.
unguentul asta e foarte bun,cu el am scapat eu de probleme definitiv. nu aveam puncte negre,insa cosulete mici si mari isi faceau de cap pe fatza mea de cativa ani buni(mai ales cand eram in generala,pubertoasa ). inca o masca pe care o folosesc saptamanal este din :3 lingurite zeama de lamaie + 2 lingurite lapte + 2-3 lingurite de miere.se amesteca bine si se unge fatza,se lasa sa actioneze aproximativ 10-15 min. pt mine,a facut minuni,mi'au trecut si petele de la cosuri. eu o folosesc de cate ori am ocazia,insa macar 1 zi pe saptamana,ma dau de 2 ori pe zi cu ea.
Eu cred una este acneea-care poate fi tratata medicamentos sau cu cosmetice- si alta sunt punctele negre care arata/demonstreaza niste pori mari si grasime multa(adica stiu din proprie experienta , punctele negre sunt in stransa legatura cu parul gras cu transpiratia excesiva, e un metabolism mai altfel=)))..nu prea ai ce sa faci impotriva punctelor negre decat sa le tratezi usor ,sa le acoperi cu pudra, sa le tratezi bland cu comprese si cam atat;ma rog ,asta e parerea mea.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
punctele negre nu tin de varsta ele apar din cauza prafului si a poluarii de afara. din aceasta cauza apar periodic chiar daca mergi la cosmetica sa ti le scoata sau ti le scoti tu singurica acasa... demachierea si mastile sunt f importante pt ten... eu sunt pro masti si tratamente naturale, facute acasa
referitor la ultimul tau post: eu nu am parul gras dar tot am pcte negre.. intr-adevar tenul este mixt/gras, dar il tin in frau cu produse adecvate pt acest tip de ten
- floaredecires
- New member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|