homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANTICONCEPTIONALE! URGENT!

#1 2010-09-12 23:22:59

alexutza_16
New member
Inregistrat: 2009-09-01

ANTICONCEPTIONALE! URGENT!

buna fetelor! am o mare dilema. iau anticonceptionale marvelon 21 de un an de zile. mentionez ca nu am uitat niciodata pastilele, dar luna aceasta am dat oputin in bara. luna aceasta am inceput blisterul pe 4 septembrie. am luat corect pastila de sambata, de duminica, cea de luni marti miercuri si joi. vineri si sambata am uitat sa le iau. astazi, duminica am luat pastilele de vineri de sambata si cea de azi. am avut vineri la pranz contact sexual cu prietenul meu si a terminat in mine. sambata am avut contact sexual dar fara sa termine in mine, a ejeculat afara. cat de mari sunt riscurile (in procente) de a ramane gravida avand in vedere ca mereu am luat pastilele regulat si le iau de un an de zile? astept un raspuns cat mai urgent! va multumesc DIN TOT SUFLETUL SI VA RAMAN RECUNOSCATOARE!

#2 2010-09-13 20:25:07

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: ANTICONCEPTIONALE! URGENT!

trebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile incepand de la prima pastila uitata...
risc de sarcina exista, dar nimeni nu-ti poate da procente...

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.