homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretii "masculine"

#1 2010-09-14 00:14:20

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

secretii "masculine"

Ma anunta al meu iubit astazi cu groaza ca il ustura la urinat si i se scurge ceva transparent din .. stiti voi.
Buuun eu am fost diagnosticata cu gardenella acum 2 saptamani, am avut tratament pe care l-am urmat cu strictete, fara contacte de absolut nici un fel. El trebuia sa ia Atrican, eu la fel si eu ovule. Ok.. totul bine si frumos. Astazi imi zice ca desi il baraiam sa ia pastilele, nu le-a luat. si de 3 zile il jeneaza la urinat si tot are scurgeri.
A urmat o bruftuluiala buna si o trimitere urgenta la medic. Banuiesc ca ar trebui sa fie tot gardenella dar de ce sa ii apara acum 3 zile cand eu am avut o luna intreaga?
Am mai avut eu boli de-a lungul anilor (candida mai ales) el niciodata nu a avut nimic. daca el incepe sa aiba..e de rau.
Maine merge le medic, la ce ar trebui sa mearga? urolog sau dermatolog? ce analize trebuie sa faca? de secretie uretrala? sa faca si ceva pentru chlamydia, ureaplasma? se fac separat sau intra in uretrala (nu cred insa intreb..)
eu maine trebuia sa refac analizele sa vad daca mi-a trecut... in functie de el voi face si analize suplimentare (chlam etc) daca este necesar desi nu as vrea, nu prea am bani de ele
Ce ma sfatuiti? inafara de a-l strange de gat ca nu si-a luat tratamentul..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2 2010-09-14 08:54:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: secretii "masculine"

cora, gardnerella are o perioada de incubatie de 2-21 de zile de la contactul sexual neprotejat. e posibil sa-l fi luat inainte si, daca nu a facut tratamentul, sa se manifeste acum...

#3 2010-09-14 09:39:00

coraline
Addicted member

camy m-ai calmat putin, macar sa fie asta si sa nu fi umblat brambura si sa apara cu prostii. e si mai panicos, ieri tipa k sigur are gonoree ca a citit el pe net. sau trichomonas. am zis ca il omor daca apare cu asa ceva.
la cine sa il trimit? urolog sau dermatolog? sa il pun sa faca si teste de ch si ureaplasma ? nu cred ca se vad aceste boli din secretia uretrala.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2010-09-14 10:31:00

camysh
Moderator

eu nush sa zic ce are.. daca e gardnerella sau nu
ar fi bine sa mearga la dermato-venerolog. va sti medicul ce teste sa-i faca

#5 2010-09-14 10:43:03

coraline
Addicted member

dermato-venerolog deci? nu e bun urologul? nici eu nu stiu ce are, om trai si om vedea. acum sun sa ii fac programarea si voiam sa stiu ce specializare sa alerg

Publicitate

loading...

#6 2010-09-14 11:16:19

camysh
Moderator

pai dermato-venerologul e un dermatolog specializat pe bts

#7 2010-09-14 11:54:13

coraline
Addicted member

inca sper sa fie o cistita, o raceala simpla.. l-am programat astazi vedem ce si cum. ma tot gandesc la chalmydia si ureaplasma, ce bine ar fi sa isi faca si analizele astea.. tot din secretia uretrala s-ar face nu? poate il conving

#8 2010-09-14 13:30:10

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

tot din secretie uretrala se fac dar trebuie cerute separat.
mergea si urologul dar este la fel de ok si dermato-venerologul. numai sa dea peste unul bun, care sa-i faca analize intai si sa nu-i puna din prima in brate o reteta cu tratament "acoperitor" pt diverse lighioane.

#9 2010-09-14 13:39:38

coraline
Addicted member

pai il "educ" eu inainte sa intre ce sa faca si cum. l-am trimis la sanador ca au laborator pentru de toate, sa nu se plimbe in 100 de cabinete pentru 50 de analize. si eventual sa il trimita dermatologul la urolog.
dar chiar, eu am cerut programare la dermato-venerologie, mi-a facut la dermato. e aceeasi chestie? sa stiu sa sun iar la ei.
ideal ar fi sa nu ii zica medicului ca eu am avut o boala anume ca sa nu plece de la premisa asta si sa ii faca analizele.
sper sa fie ok, e prima data cand se imbolnaveste si el in peste 6 ani si sunt speriata si eu :-S

#10 2010-09-14 15:35:40

gargarita
Moderator

eu l-as fi trimis direct la un laborator si cu rezultatele apoi   la medic.  depinde ce specializare are medicul la care i-a facut programare. cauta un pic pe net. daca e doar dermatolog nu stiu cat de ok este.

#11 2010-09-14 19:42:26

coraline
Addicted member

a fost astazi la medic, dermatolog. l-a palpat, cica este ok. l-a pus sa isi faca secretie uretrala generala si o ecografie testiculara si la prostata caci are un varicocel pe partea dreapta. gardenella cica nu este o boala si nu are cum sa o aiba si el. marti dimineata merge la analize (a luat atrican intre timp de capul lui si cica trebuie sa astepte sa treaca efectul pana sa isi faca analizele). apoi in functie de ce o iesi pe acolo vedem de tratament..
secretie uretrala generala include cam toate bolile posibile care pot fi depistate in secretie nu? ca va trebui sa dea peste 300 lei pe ea..

#12 2010-09-14 19:46:26

gargarita
Moderator

nu stiu ce naiba o insemna generala la ei dar chiar si asa mi se pare cam mult 300
la ce clinica a fost?

#13 2010-09-14 19:54:52

coraline
Addicted member

sanador. generala ma gandeam ca o cuprinde toate bolile posibile. adevarul e ca secretia e 40, chlamydia 50, ureapls+mycro 70 cu antibiograma alte 70... cam duce pe acolo. nici el nu a intrebat bine

#14 2010-09-14 20:30:43

gargarita
Moderator

ureaplasma+ myco trebuie sa fie 70 cu tot cu antibiograma. cam pretul asta este pe la toate clinicile

LE mda... vad ca au antibiograma separat-22 lei. cultura este si ea 39, recoltarea 20...  spranceana
cine stie ce or fi mai pus pe acolo si gata 300... mi se par exagerate preturile

#15 2010-09-14 20:33:52

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Nu vreau sa te sperii sau sa iti creez problme in relatie, dar din cate stiu la noi pot aparea "boli" care sunt de fapt dereglari de flora ( adica nu le-ai luat neaparat de la cineva), dar la ei daca sunt simptome, au luat un microb de undeva. Daca ia atrican-ul, s-ar putea sa nu stii niciodata ce a avut. Nu zic sa-i sari in cap, dar tine ochii deschisi, ca daca e asa, cu siguranta sunt si alte semne.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#16 2010-09-14 20:34:28

coraline
Addicted member

el la sanador e 70+ 70, scump stiu... alta clinica imi recomanzi pentru toate aceste analize? poate iese mai ieftin..

Rose, asa este, la mine a fost dereglare de flora, chiar si  dermatologul astazi i-a zis asa. Nu inteleg ce boala poate avea el cand eu nu am nici una, dar daca aflu ca are vreun BTS a incurcat-o cu mine. m-ar mira sa aiba el simptome si fix eu nu, chlamydia e tacuta, ureaplasma la fel, eu de ce nu am si el are?
sper in continuare sa fie o cistita, o raceala desi.. oricum el deja ma ataca pe mine lol
Trebuia sa ia atrican o data cu mine acum 2 saptamani, eu il sunam zilnic sa le ia, el "sigur sigur" si nimic nu lua. si acum a inceput sa il usture si sa il jeneze gata, a inceput sa ia, dar si prost, doar una pe zi. acum le-a oprit pentru a face analize.
nu stiu ce ma opreste de a lua o foarfeca de gradina si sa ii retez ce are mai scump..

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-14 20:40:15)

#17 2010-09-14 20:40:28

gargarita
Moderator

70+22 am vazut

da: synevo, medlife, Institutul cantacuzino
http://www.synevo.ro/category/servicii-si-tarife/
http://www.medlife.ro/pentru-tine/analize-medicale/
http://www.cantacuzino.ro/ro/?p=34

LE sa faca minim 7 zile pauza dupa ultima pastila de antibiotic

#18 2010-09-14 21:43:49

coraline
Addicted member

multumesc mult gargarita, maine ma voi interesa concret peste tot de bani si ce analize se fac. poate o face sanador si altele.. oricum, multumesc mult de linkuri puss

#19 2010-09-14 21:46:57

gargarita
Moderator

cu placere. succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.