|
Nu esti logat.
Secretiile vaginale#1 2010-09-14 13:23:15
secretiile vaginaleVreau si eu sa fiu lamurita cand ar fi o problema serioasa la secretiile vaginale. Am fost plecata in calatorie si in momentul in care m'am intors acasa am sesizat o cantitate mai mare de secretii, mai albe si un pic mai groase. Treptat, in 2 zile s'a mai redus cat de cat cantitatea si consistenta. N'am avut mancarimi, usturimi, iar secretiile au un miros obisnuit. Singurele simptome care m'au pus pe ganduri au fost consistenta si cantitatea secretiilor, precum si un usor disconfort la ovare. Mentionez si ca sunt la perioada ovulatiei. Este un motiv de ingrijorare, sau la ovulatie este normal sa fie secretiile asa? Ultima oara a fost editat de sss (2010-09-14 13:24:17) Offline #2 2010-09-14 14:16:06Re: secretiile vaginaleeu la ovulatie am secretia cumva transparenta.. si este alunecoasa. nu cred ca este motiv de ingrijorare.. mai vezi cum evolueaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|