|
Nu esti logat.
Copii#1 2010-09-15 11:49:17
CopiiMa gandesc sa fac al doilea copil. Dar mi-e frica deoarece acum 7 ani am fost operata clasic de colecist avand probleme si dupa aceea. Facusem icter mecanic care mi-a trecut abia dupa 4 luni dupa operatie. Ma gandesc daca nu s-ar rupe operatia daca ma ingras la sarcina. Cam ce ati spune voi? Asta-s eu.... si alta mama nu mai face Offline #2 2010-09-15 12:02:33
Re: Copiieu n-am auzit sa se "rupa" operatii asa vechi, chiar si dupa o cezariana se mai poate face una fara probleme. tesutul ala e sudat de mult timp, n-are ce probleme sa-ti mai faca. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2010-09-15 12:18:10
Re: Copiila fel zic si eu sanatatea e mai buna decat toate Offline #4 2010-09-15 12:27:41
Re: Copiimersi pentru raspuns fetelor inseamna ca e de bine Asta-s eu.... si alta mama nu mai face Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|