homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog..un raspuns! sarcina?

#1 2010-09-15 12:27:28

twister
Membru
Inregistrat: 2010-09-15

va rog..un raspuns! sarcina?

Buna! Mi-am permis sa postez si eu, deoarece sunt foarte speriata. Dupa 4 luni de folosire "yasmin" m-am dus la ginecolog pentru un consult..m-a gasit cu vaginita si mi-a dat tratament. Am intrerupt folia, desi mai aveam 3 pastile. La 4 zile mi-a venit si CM. Dupa terminare am avut contact sexual fara finalizare, apoi altul dupa 2 saptamani, dar protejat. M-am ales cu o raceala urata si am facut o injectie cu Moldamin si am luat antibiotice Amoxacilina 500g la 6 ore cateva zile...Normal ar fi trebuit sa-mi vina pe 2 daca ma iau dupa ultima mentruatie...Problema e ca suntem in 15 si nu mi-a venit. M-au durut sfarcurile cateva zile. De la ce sa intarzie? Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.. Ce sa fac?? grater  Va multumesc anticipat!

#2 2010-09-15 12:46:17

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: va rog..un raspuns! sarcina?

in primul rand nu inteleg de ce ai intrerupt folia de yasmin.....daca ai avut un contact sexual fara finalizare sunt sanse foarte mici de sarcina pt ca si in lichidul pre-ejaculator sunt spermatozoizi,dar avand in vedere si ca ai fost racita si ai luat antibiotice,ii posibil sa iti intarzie si de la asta...daca si testul a iesit negativ eu zic sa mai astepti...
am avut si eu vaginita si mi-a intarziat 2saptamani si tot asa eram si eu stresata dar pana la urma mi-a venit.
p.s. acum mai iei AC sau le-ai intrerupt de tot(daca da...de ce?)

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#3 2010-09-15 12:50:12

twister
Membru

Am intrerupt folia pentru ca mama nu stia ca iau AC si ma tot batea la cap sa incep tratamentul. Ma hotarasem sa le las de tot pentru ca ma despartisem de prietenul meu, dar ne-am impacat si aveam de gand sa iau iar de luna asta, dar nu mi-a venit..

#4 2010-09-15 12:55:55

andutu
Full member

era bine sa duci folia pana la capat si puteai incepe tratamentul pt vaginita si daca luai AC...luna asta cand iti vine sa iei AC din prima zi de menstra si asa esti protejata de la inceput si daca le iei sa te tii de ele pt ca te dereglezi de tot....daca tot nu iti vine in zilele urmatoare,du-te la ginecolog sa te consulte

#5 2010-09-15 12:57:56

twister
Membru

Multumesc frumos! O sa mai astept, desi imi este frica de o sarcina..

Publicitate

loading...

#6 2010-09-15 13:01:25

andutu
Full member

pai ca sa te linistesti da o fuga la ginecolog si rezolvi problema...ii posibil sa se fi dereglat si daca vede ca nu ai sarcina iti da niste pastile ca sa iti declanseze menstra

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.