|
Nu esti logat.
Plecarea unei fiinte dragi#1 2010-09-15 17:03:46
Plecarea unei fiinte dragibuna ziua. sunt luminita si am trecut in clasa 8. Offline #2 2010-09-15 17:27:04
Re: Plecarea unei fiinte dragiHei, linisteste-te si nu mai pune atata suflet... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2010-09-15 17:27:49
Re: Plecarea unei fiinte dragilumy, eu te inteleg ca ti-e greu, dar nu prea ai ce sa faci Offline #4 2010-09-15 18:07:32
Re: Plecarea unei fiinte draginu e un capat de tara ca s-a mutat la alta scoala. Gandeste-te ca oricum poate nu ati fi intrat la acelasi liceu, ca tot sunteti in clasa a 8-a. Va puteti intalni in timpul liber, la plimbare, la un suc, film etc. Incearca sa vb cu ea si sa vezi de ce te evita. Daca iti e intr-adevar prietena, faptul ca mergeti la scoli diferite nu va va distanta Offline #5 2010-09-15 20:01:09
Re: Plecarea unei fiinte dragilumy, nu iti fa griji pt k daca a fost cu adevarat prietena ta,va mai fi si de acum incolo. Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-15 22:51:39
Re: Plecarea unei fiinte dragirar sunt cazurile acelea in care o prietenie dureaza si dupa terminarea scolii...nu inteleg care e tragedia mai ales k sunteti in acelsi oras...poate a avut azi o zi proasta si de aceea te-a refuzat..ca prietena trebuie sa o mai si intelegi...iar daca nu i se schimba comportamentul atunci inseamna k odata cu mutarea ei vrea noi prieteni si atunci nu merita sa plangi pt ea...o sa iti faci alta prietena...si multe de acum incolo...linistete-te si socializeaza cu alte fete ca sa nu fie pt tine un soc prea mare daca prietena ta nu vrea sa mai vb cu tine Offline #7 2010-09-16 00:28:20
Re: Plecarea unei fiinte dragiEu aveam 3 prietene bune de la gradinita si am fost asa pana in clasa a opta. Una din ele inca e prietena mea cea mai buna, dar nici celelalte 2 nu s-au pierdut de tot pe drum, doar ca am cam rupt legaturile ; deci se poate Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2010-09-16 21:06:11
Re: Plecarea unei fiinte dragiEi hai nu mai fii trista ca si eu stiu cum e O sa-ti treaca in maxim 3 zile Strong reasons make strong actions! Offline #9 2010-09-22 18:34:53
Re: Plecarea unei fiinte dragiSa reintors prietena mea la scoala ieri Cand deja incepusem sa ma obisnuesc cu ideea Offline #10 2010-09-22 19:33:30
Re: Plecarea unei fiinte dragi
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|