homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plecarea unei fiinte dragi

#1 2010-09-15 17:03:46

lumyluminita
Membru
Inregistrat: 2010-09-15

Plecarea unei fiinte dragi

buna ziua. sunt luminita si am trecut in clasa 8.
eu am 5 prietene foarte foarte apropiate mie.
in prima zi de scoala una din ele (cea care ma intelegea cel mai bine) nu a venit. azi am zis s-o sun de la scoala. cand a raspuns era foarte trista spunandu-mi ca s-a mutat la o alta scoala grater(( cand am auzit m-a bufnit pe loc plansul. o prietena din cele 5 stia chestia asta dar nu a spus deoarece a fost rugata sa tina secret. am uitat sa spun ca in prima zi de scoala eu si cu doua din prietene am mers prin oras unde ne-am intalnit cu mama prietenei mutate. ea nu ne-a spus nimic dar ne-a spus ca are treaba.
ajutati-ma va rog ca simt ca inebunesc grater((( era prietena care ma intelegea cel mai bine,cea cu care faceam atatea lucruri.... si acum am aflat ca a plecat si ca nici nu a spus... cand ii spun "buna" pe mess nu rasp iar acum cand am invitat-o in oras la fel a facut.
ea a dat examenul pt mutarea in alta sc cu cateva sapt inainte de inceperea scolii. se poate sa n-o primeasca? oare a ales sa tine secret pt ca nu e sigur inca?
eu ma bucur foarte mult pt ea ca s-a mutat unde si-a dorit dar totusi cand ma gandesc la clipele petrecute impreuna plang grater((
ce ma sfatuiti sa fac?

#2 2010-09-15 17:27:04

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Plecarea unei fiinte dragi

Hei, linisteste-te si nu mai pune atata suflet...
Poate ca nu suna incurajator dar in viata o sa tot ai parte de chestii din astea...pana la urma nu a murit nimeni.

La varsta ta stiu ca prietenii joaca un rol foarte important si orice ti-am spune noi tot o sa fii suparata. Dar daca prietenia voastra a fost una "adevarata" atunci o sa reziste... doar sunt atatea mijloace de comunicare...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-09-15 17:27:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

lumy, eu te inteleg ca ti-e greu, dar nu prea ai ce sa faci
incearca sa mai vorbesti cu ea pe messenger sau sa va mai vedeti, daca sunteti prietene si din acelasi oras va puteti vedea totusi si in afara scolii
trebuie sa te lamuresti daca ea nu vrea sa mai vorbeasca cu tine fiindca e si ea trista sau ii e jena ca nu ti-a zis, sau din alte motive
daca nu mai vrea, nu ai cum s-o obligi
din pacate astfel de lucruri se intampla in viata si de multe ori nu depind de noi

#4 2010-09-15 18:07:32

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

nu e un capat de tara ca s-a mutat la alta scoala. Gandeste-te ca oricum poate nu ati fi intrat la acelasi liceu, ca tot sunteti in clasa a 8-a. Va puteti intalni in timpul liber, la plimbare, la un suc, film etc. Incearca sa vb cu ea si sa vezi de ce te evita. Daca iti e intr-adevar prietena, faptul ca mergeti la scoli diferite nu va va distanta

#5 2010-09-15 20:01:09

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

lumy, nu iti fa griji pt k daca a fost cu adevarat prietena ta,va mai fi si de acum incolo.
am avut si eu o prietena asa in generala,eram de nedespartit,insa cand am intrat la liceu( la acelasi aman2),a zis k vrea sa isi faca prieteni noi k " de acum e mai mare si asa se face la liceu " rotfl  (era mai prostutza ce'i drept).
treptat,am inceput sa nu ne mai salutam nici pe strada (eu aveam intentia,insa ea se facea k ploua,asa k fuck you bitch!).
noua mea prietena devenise colega de banca de la liceu,am descoperit k aveam multe in comun,ne intelegeam perfect,am fost de nedespartit,nu ne'am certat nici macar o singura data in 4 ani! si uite ca tinem legatura si in ziua de azi,dupa 2 ani de la terminarea liceului,vorbim zi de zi pe mess,pe facebook,la tel etc.  si desi nu ne'am mai intalinit decat o data fatza in fatza de cand am terminat liceul,prietenia noastra e la fel ca atunci.
sa nu mai plangi degeaba lumy,k nu se termina lumea acum.iti vei mai face si alte prietene,fii sigura de asta puss

Publicitate

loading...

#6 2010-09-15 22:51:39

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

rar sunt cazurile acelea in care o prietenie dureaza si dupa terminarea scolii...nu inteleg care e tragedia mai ales k sunteti in acelsi oras...poate a avut azi o zi proasta si de aceea te-a refuzat..ca prietena trebuie sa o mai si intelegi...iar daca nu i se schimba comportamentul atunci inseamna k odata cu mutarea ei vrea noi prieteni si atunci nu merita sa plangi pt ea...o sa iti faci alta prietena...si multe de acum incolo...linistete-te si socializeaza cu alte fete ca sa nu fie pt tine un soc prea mare daca prietena ta nu vrea sa mai vb cu tine

#7 2010-09-16 00:28:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu aveam 3 prietene bune de la gradinita si am fost asa pana in clasa a opta. Una din ele inca e prietena mea cea mai buna, dar nici celelalte 2 nu s-au pierdut de tot pe drum, doar ca am cam rupt legaturile lol ; deci se poate

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2010-09-16 21:06:11

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Ei hai nu mai fii trista ca si eu stiu cum e smile O sa-ti treaca in maxim 3 zile smile
Imagineaza-ti ca atunci cand vei avea prieten si te vei desparti de el o sa fie si mai si smile

Strong reasons make strong actions!

#9 2010-09-22 18:34:53

lumyluminita
Membru
Inregistrat: 2010-09-15

Sa reintors prietena mea la scoala ieri smile Cand deja incepusem sa ma obisnuesc cu ideea lol

#10 2010-09-22 19:33:30

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

lumyluminita a scris:

Sa reintors prietena mea la scoala ieri smile Cand deja incepusem sa ma obisnuesc cu ideea lol

lol
sora mea e in cls a 9`a acuma,e in acelasi liceu cu prietena ei cea mai buna,cu care din prima zi de scoala din clasa 1 statea in banca,si acum se intalnesc sa mearga la scoala,vin impreuna si culmea e ca au salile de clasa pe acelasi coridor, vis-a-vis
bafta multa si succdes in noul an scolar!!

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.