homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretiile urat mirositoare

#1 2010-09-16 01:08:25

niny
Membru
Inregistrat: 2010-09-16

secretiile urat mirositoare

buna seara!am si eu o problema..de cateva luni bune am inceput sa am o scurgere urat mirositoare.imi ine prea multa..ce trebuie sa fac sa ma vindec?va rog sa ma ajutati!multumesc! pc

#2 2010-09-16 02:08:48

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: secretiile urat mirositoare

niny a scris:

buna seara!am si eu o problema..de cateva luni bune am inceput sa am o scurgere urat mirositoare.imi ine prea multa..ce trebuie sa fac sa ma vindec?va rog sa ma ajutati!multumesc! pc

sa mergi la medic.

#3 2010-09-27 00:10:10

niny
Membru

multumesc mult!altceva?

#4 2010-09-27 00:21:13

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

niny a scris:

multumesc mult!altceva?

altceva nimic. fugi la medic.

#5 2010-09-27 14:09:40

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Din ceea ce am mai citit eu, am inteles ca aceasta cauza a secretiilor urat mirositoare se datoreaza si faptului k nu folosesti un gel pt igiena intima potrivit(un gel bun am inteles ca este cel cu Ph neutru),ca porti pantaloni/blug prea stramt. Deci pentru inceput ai putea sa incerci sa iti cumperi un gel intim potrivit si sa eviti pantalonii prea mulati!Intre timp sa mergi la doctor si sa vezi ce iti recomanda!
Si poti sa intrebi la farmacie despre un fel de pompita sau ceva cu care te poti curata mai bine:)...
Dar sa nu eziti niciodata o consultatie,deoarece este cea mai buna metoda in care aflii ceva cat mai concret despre sanatatea ta!

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

Publicitate

loading...

#6 2010-09-27 15:06:35

blacklexa
Full member
Inregistrat: 2010-08-19

buna fetele, am si eu o curiozitate, mai acum vreo 2 sapt am mancat pizza pe care prietenul meu a pus si ceapa, si am observat ca urmatoarele zile secretia mea a mirosit a ceapa. mi s-a parut f ciudat, desi stiu ca ceapa la fel ca si pestele, are nu stiu ce substanta care face ca pielea sa iti miroasa dupa ce le consumi, dar secretia?    spranceana
de obicei secretia mea este alba cu o tenta galbuie, cu o consistenta intre lichida-cremoasa, dar mi se pare ciudat faptul ca imi curge in cantitati mai maricele cand ma duc la baie. analizele la secretie le-am  facut in august si mi-a iesit asa: epitelii numeroase, leucocite numeroase, mucus : abd, flora: 1=III(mai era in fata la 1 o litera dar e indescifrabila), numerosi bacili gram(1). pt toata povestea asta doctorita mi-a dat gyniel ovule si un gel lactacid cu care sa ma spal.

Ultima oara a fost editat de blacklexa (2010-09-27 15:06:54)

-Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni-

#7 2010-09-27 15:07:22

niny
Membru

mc mult.folosesc un gel pentru igiena intima de la avon.am si irigator.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.