|
Nu esti logat.
Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((#1 2010-09-16 21:05:20
Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((Buna....fregventez acest site chiar daca pana acum nu m-am inregistrat.Am vazut ca este unul serios in care ai ce invata.De aceea apelez si eu la voi cu o mica sau mai bine zis o mare problema:( Ultima oara a fost editat de Rucssy (2010-10-14 18:24:06) Offline #2 2010-09-16 21:23:57
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((Un medic trebuie sa pastreze confidentialitatea in legatura cu pacientii sai, asadar ginecologul respectiv nu are nici de ce si cu atat mai putin, dreptul sa-i spuna mamei tale daca mai esti sau nu virgina. La o adica, ii amintesti si tu asta. Deci nu-ti face griji. In plus, pentru afectiuni de genul asta, e posibil nici sa nu-ti faca un consult intern. Ultima oara a fost editat de V's bunny (2010-09-16 21:24:27) Offline #3 2010-09-17 08:17:33
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((
Problema e ca mama de curand s-a dus la acest medic si e o persoana mai tanara gen 26 de ani cred....a zis ca nu e casatoerita stiu sigur...si ma gandesc ca na...nu io zice.... ca poate stie si ea cum e la varsta asta...o intelege dar mai stiu:-s....poate se gandeste ca sunt minora si ca parintii mei isi asuma dreptul de a stii tot ce se intampla cu mine Offline #4 2010-09-17 09:49:32
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((?n primul r?nd trebuie să te obișnuiești cu ideea că toată viața ta de acum ?ncolo va trebui să faci vizite regulate la ginecolog de 1-2 ori pe an sau la nevoie. așa că eu zic să-ți ?nvingi rușinea, pt că-n ziua de azi a merge la ginecolog e un lucru firesc și ABSOLUT necesar. odată ?ncepute joculețele sau sexul, care vă plac at?t de mult la v?rsta asta, trebuie să ?nceapă să vă placă și ginecologul că n-aveți ?ncotro. sexul și jocurile se practică responsabil, plăcerea costă și e cazul să ?ncepeți și voi, adolescentele fricoase, să vă educați ?n sensul ăsta Offline #5 2010-09-17 10:14:33
prietenul meu mi-a propus sa mergem amandoi dar tot imi era rusine si na:D...stiu ca trebuie sa punem sanatatea inaintea placerilor dar mereu am fost mai rusinoasa de fel stiu ca nu aveam niciunul probleme [ne stin d f mult timp si se cunosc si parintii intre ei]consider ca atunci knd va fi acel moment inainte sa facem o vizita si pe la medic dar si dupa.Eh oricum el e mai expert decat mine in privinta asta mai ales ca e mai mare.Mie imi era teama sa nu afle ai mei ca na...chiar daca se cunosc si asa tot nu o sa-i convina ideea....cand o sa implinesc 18 ani nu o s mai am probleme pt ca atunci o sa raspun eu singura de faptele mele. Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-17 10:30:59
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((in primul rand trebuie sa te autoeduci (cum zice si annabella) sa scapi de "jena" asta, ginecologul e un medic de care vei avea nevoie toata viata de acum incolo. asta e meseria lui, se ocupa de niste organe din corpul tau si gata. nu sta nimeni sa-ti studieze organele, nu e concurs de miss, e ceva absolut normal. ca doar cand mergi la stomatolog nu ti-e rusine sa deschizi gura... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #7 2010-09-17 14:02:26
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((In primul rand nu cred ca ai cum sa simti ca'te durea himenul'. Apoi zici ca ti-a curs sange, nu cred ca mai esti virgina, mai ales daca aveai himenul subtire. Faptul ca esti stramta nu inseamna ca esti si virgina. Normal ca te doare dupa 'joculete' sau cum le zici tu, inca esti la inceput. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #8 2010-09-17 14:15:07
cu g?ndirea asta vei răm?ne gravidă ?ncă din primele luni de la ?nceperea propriu-zisă a vieții sexuale. cum zicea și alinda, familia unui om nu spune nimic despre bolile lui sexuale. poate despre cele ereditare, dar despre astea ?ți garantez că nu. fiecare și le suportă pe ale lui ?n secret și poate nici n-are habar că ele există. așa că ?ncepi de pe acum să te educi și să ai grijă de tine Offline #9 2010-09-17 15:08:08
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((Nu-ti mai face griji, o sa fie ok. Mie imi place sa merg la ginecolog. Si nu e nici femeie, nici foarte tanar. Prefer 10 ginecologi unul dupa altul sa ma controleze, decat un stomatolog. Deci stai linistita, o sa fie bine. Nu poti sa-i zici mamei tale sa te duci singura? Eu am 18 ani si merg cu prietenul. Mama a inteles cum sta treaba, si nu am probleme. Offline #10 2010-09-17 20:29:13
da dar faza e ca eu nu pot sa-i zic asta mamei mele...ea e mai de moda veche...stii tu...sa fii virgina pana te mariti...si daca ii zic ca ma duc cu el imediat va intra la banuieli Offline #11 2010-09-17 20:40:49
Re: Vizita la medicul ginecolog nedorita...help me please:(((rucssy, tare mi-e ca peste cateva luni o sa deschizi topic intreband daca este posibil sa fi ramas insarcinata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|