homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-106

#1996 2010-10-05 13:05:02

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

da blue sunt scumpute da sad poze cand pui ???

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1997 2010-10-05 13:09:03

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Fetele, stiti de unde as putea sa cumpar burete la metru din care pot taia cat vreau eu? As vrea sa imi iau ca sa fac aparatorile pt patut ... Am pe cineva care a zis ca imi face lenjerii, sa ma duc decat sa ii duc material...
Am luat deja un set de lenjerie dar aparatorile mi se par cam subtiri...
Daca imi iau material si burete cred ca ies mai ieftin decat daca cumpar lenjerie din comert...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-05 13:10:52)

#1998 2010-10-05 13:10:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu stiu daca ne permitem sa ne cumparam asemenea minunatie acum, pana cand avem un singur job in familie sad

Poze pun cand ajung acasa, acum sunt la scarbici bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1999 2010-10-05 13:11:41

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Pai Dana sa sti ca mai mult fac pauza decat curatenie  rodnar

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2000 2010-10-05 13:13:28

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

mirik a scris:

Pai Dana sa sti ca mai mult fac pauza decat curatenie  rodnar

lol  rotfl  rotfl2 totala esti  puss
Blue dupa 5 nu?  happydance  de abia astept sa vad coltisorul lui Davidutz hjarta

Publicitate

loading...

#2001 2010-10-05 13:22:57

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaaa  happy
Papu, Came , frumoase lucrusoare  hjarta  hjarta  hjarta Sa se bucure puiutii vostri de ele. Eu cand intru in magazine de copii ma duc glont la hainute de bebe girl si intr0un tarziu imi amintesc ca am schimbat sexul de data asta  lol . Ce e drept, cele de fete ma atrag mai mult  wink .
Ce carusele frumoase aveti voi !!! Eu inca nu am cumparat.
LAvi, felicitari pentru bagaj terminat !!! Ce bine de tine !
Mamicile Naf si Kata, pupici si la pitici si sa treaca mai repede perioada asta (nu de alta dar trebuie sa inceapa si alte perioade  wink ).
Blue, asteptam pozici !
Tasha, bafta multa la ecoco joi ! Ti-am zis, mie mi-a placut foarte mult Pelinescu, ori l-am prins in toane foarte bune ori asa este el in general, dar a fost singurul care a stat si mi-a explicat tot ce vede, mai facea si o poanta si nu in ultimul rand a tinut foarte tare sa ma uimeasca cu ce stie aparatul lui (eco) sa faca generandu-mi inimioara, creierasul, coloana, cordonul ombilical in 4D (chiar a fost uimitor sa vad pe ecran o inimioara tridimensionala pulsind  hjarta )
Frumoase foc incaltarile, oare rezista la umezeala ca sa-i pot comanda si eu fii-mii, ca am vazut unele care sigur i-ar placea ?
PAssuc, tinem pumnii astazi !!!
Dana  puss a semnat condica astazi , dar Aliy ????
Mirik, sa stii ca si eu sunt in aceasi galeata ca si tine, incerc sa-mi vad sarguincioasa de munca si vin fetele astea si ma corup de zor !!!! Si uite asa dau eu faliment....
Ana , mai ai par pe burta ?  lol  - chiar tineam sa te intreb  lol

LE Papu, bureti la metriu sunt acolo unde au si tapiterii pentru mobila ( e posibil sa aiba si in Obor, dar nu bag mana in foc)

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-10-05 13:26:21)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2002 2010-10-05 13:29:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello! pup fetele  puss  par

ce lucrusoare frumoase ati cumparat!  hjarta  hjarta  hjarta

dana, bafta la doc  goodluck 

stef, sunt binisor. aseara am  acklad  dupa mult timp in care nu mai patisem, nu stiu ce s-a intamplat ca nu mi-a fost rau.

aliy  trombon  trombon  trombon

#2003 2010-10-05 13:34:12

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

coco pusspuss
sa-ti faci si tu bagajelul ca nu mai e mult hjarta

cine tine legatura cu Aliy?

Garga pusspuss

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-10-05 13:34:30)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2004 2010-10-05 13:37:36

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Dar Polizu s-a deschis?

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2005 2010-10-05 13:43:30

cocof
Insomniac member

LAvi, in fiecare WK zic ca ma apuc de el si tot timpul se ivesc alte prioritati. Oricum, il fac si il pun in masina ca daca ma apuca la lucru sa nu mai trebuiasca sa trec si pe acasa ! lol
Garga  puss cum te mai simti ?

#2006 2010-10-05 13:46:19

dana82
Hero member

cococo puss  eu sunt pressent  big_smile  si eu tot o strig pe Aliy de azi dimi  trombon  trombon  trombon  aliyyyyyyyyyyyyyyyy hai mai nu ne da emotii ca pe gravide nu e bine sa le ti asa dumbom
Garga  puss  gratias  big_smile  Auzi.. acklad  tau nu se poate sa fie de la prenatale? sa nu le iei seara ca am auzit ca da rau la unele pers dc le iau seara... nustiu  multa sanatate majoreta
merg si eu sa ma spal pe cap ca aseara dupa raschetattttttt si manichiuraaaaaaa si pedichiuraaaaaa de cap nu am mai avut chef rotfl2 Apropo, de abia astept sa ma vad jos  disperat  sa ma raschetez asa fain cum imi place nu pe simtite forgetit  oricum deja is experta si la raschetatul prin simtire lol  fix acuma cand nu o sa mai am burtika lol

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-05 13:48:30)

#2007 2010-10-05 14:00:26

gargarita
Moderator

coco  puss sunt destul de bine acum smile

dana, in prima parte a sarcinii vomam numai la gandul ca trebuie sa iau vitaminele. dar acum nu mai este cazul. ieri de exemplu, nici nu le-am luat ca am uitat. de multe ori le iau doar in ziua cand trebuie sa iau aspenterul (zilele impare), ca de asta nu uit. multumesc  puss

#2008 2010-10-05 14:07:50

blueeyes
Platinum member

Legat de prenatale - eu am schimbat de la Centrum Materna la Elevit, si vreau sa spun ca in ziua in care-l iau (ca eu iau numai de 2-3 ori pe saptamana) imi e rau de numa numa, imi vine sa vomit si ametesc  spranceana

Iar legat de epilat - eu nu stiu ce sa fac - pana acum ma faceam cu epilatorul, complet, acum insa nu mai am 'vedere' si sotul nu se pricepe, baga aparatul fara nici o mila si doare mult prea tare  cesafac  Asadar, am de ales intre a ma duce la cosmetica, si sa ma fac cu ceara sau a ma rade cu aparatul.

Cu prima varianta am ceva emotii, pentru ca ma irit la culme de la un epilat cu ceara, si ar trebui sa stau 2 zile cu Bepanthen pe pasa, ca sa-si revina... Si in plus mi-e sa nu ma incordez la burtica cand trage cosmeticiana de fasii  hmm

Cu cea de-a doua varianta (lama) nu am nici o problema, doar ca mi-e cam teama ca o sa firul tare si gros si imi va fi greu sa revin la metode de epilare...

Voi ce ma sfatuiti?  nustiu

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-10-05 14:08:31)

patfierbinte      sjuk     

#2009 2010-10-05 14:07:53

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

noi am primit caruselul de la o mătușică, am lăsat-o pe ea să-l aleagă și am fost f mulțumiți de ce ne-a adus, că la noi ?n oraș nu găseam așa ceva

coco, mai am, dar parcă nu așa ca-n sarcină lol
s-a mai dus și s-a stopat și creșterea lui, inclusiv ?n zonele...delicate, ceea ce nu poate fi dec?t ?mbucurător tongue

aliy o naște deja  majoreta

apropo, a auzit cineva de centrum materna că s-au retras de pe piață??? mi-am pus ieri soțul să-mi ia de la farmacie, că erau bune și pt alăptat și i-a zis farmacista că nu se mai comercializează  yikes

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-10-05 14:09:16)

#2010 2010-10-05 14:13:04

dana82
Hero member

Blue depinde si de persoana la rasul cu lama...eu de exemplu ma fac de 3 ani cu lama si nu mi s-a ingrosat deloc...si nici nu e mai mult... Cu ceara cand ma fac , dupa un timp incep sa iasa fierele sub piele...si ma irit si ma mananca si se fac ca si niste cosulete... deci pt mine lama e ok
Da in sarcina, mai ales peste 25+ nu as avea curaj sa ma fac cu ceara de durere...si frica sa nu fac ceva rau la bebe din cauza ca as incorda burta nustiu
Ana eu n-am auzit asa ceva...da oricum eu nu suportam centrum materna..le dadeam afara...si am luat prenatale maximus si sunt super multumita Blue poate si tu de aia te simti rau de la centru si/sau  elevit...au dozaj mare de chestii...si pt mine era prea mult ca nu aveam carente si organismul refuza. Cum am luat de astea de care ziceam , maximus-care-s mai slabe, totul a fost perfect

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-05 14:16:07)

#2011 2010-10-05 14:14:29

gargarita
Moderator

blue, eu zic ca e pacat sa bagi lama. sigur o sa-ti para rau dupa (asa patesc eu pe picioare cand imi este lene sa ma fac cu epilatorul si bag lama- mor de ciuda dupa). fa o incercare la cosmetica si vezi cum suporti, daca nu merge, nu merge...

deja sa nasca aliy?!!

#2012 2010-10-05 14:15:41

cocof
Insomniac member

blueeyes a scris:

Legat de prenatale - eu am schimbat de la Centrum Materna la Elevit, si vreau sa spun ca in ziua in care-l iau (ca eu iau numai de 2-3 ori pe saptamana) imi e rau de numa numa, imi vine sa vomit si ametesc  spranceana

Iar legat de epilat - eu nu stiu ce sa fac - pana acum ma faceam cu epilatorul, complet, acum insa nu mai am 'vedere' si sotul nu se pricepe, baga aparatul fara nici o mila si doare mult prea tare  cesafac  Asadar, am de ales intre a ma duce la cosmetica, si sa ma fac cu ceara sau a ma rade cu aparatul.

Cu prima varianta am ceva emotii, pentru ca ma irit la culme de la un epilat cu ceara, si ar trebui sa stau 2 zile cu Bepanthen pe pasa, ca sa-si revina... Si in plus mi-e sa nu ma incordez la burtica cand trage cosmeticiana de fasii  hmm

Cu cea de-a doua varianta (lama) nu am nici o problema, doar ca mi-e cam teama ca o sa firul tare si gros si imi va fi greu sa revin la metode de epilare...

Voi ce ma sfatuiti?  nustiu

Auuuuu, ma doare numai cand citesc  lol
Eu ma fac pe simtite, ca si Dana , cu lama. Nici nu ma gandesc sa bag altceva acolo, brrrrr.
Si eu iau vitamine de 2 ori pe sapt (adica luni si joi smile ) asta pentru ca asa am decis eu, si dr. mea m-a certat vineri cand am fost la ea  supa . O sa incerc sa le iau mai des ...

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-10-05 14:16:16)

#2013 2010-10-05 14:18:52

dana82
Hero member

Garga eu si aliy suntem de aceeasi "varsta"...deci e un fel de care pe care o ia la nastere rotfl2  si ea nu a facut prezenta azi dumbom  aliyyyyyyyyyyyyyyy majoreta  majoreta  trombon  trombon  majoreta  majoreta
cococo storstark  pt simturi bune  lol
am editat si mai sus...
LE chiar asa Aliy cu cine ia legatura? si chiar asa...eu cu cine iau nustiu  aaa la Sanca ii scriu sms sa va zica puss  bine sanca?

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-05 14:24:02)

#2014 2010-10-05 14:23:42

blueeyes
Platinum member

Asa mi-a zis si mie farmacista ca s-a retras Centrum Materna  nustiu

Sa vedem cum ma descurc la cosmetica, cert e ca nu ma mai fac cu epilatorul, mai ales nu ma mai las pe mana sotului. Sunt eu masochista, dar nici chiar asa  lol

Naste aliywow   majoreta   majoreta   majoreta

patfierbinte      sjuk     

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.