homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-12

#210 2010-09-20 11:24:19

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Fetele, voi ati patit cum patesc eu, sa se stranga bebe intr-o parte si sa faca burtica tare acolo? Sau sa il simt miscand mai mult in partea stanga a burticii? nustiu

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-20 11:24:43)

#211 2010-09-20 11:24:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Fetelor ieri nu am avut timp sa intru si astazi sunt fff ocupata la scarbici asa ca cer indurare  buga  buga  buga

Ieri nu am facut poze dar cum prind fotograful, ca astazi este de serv si nu se poate, o sa pun.

Va pupic pe toate nu am citit nimic.Ceva nou?

Ana  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Lavi  rodnar  rodnar  rodnar

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#212 2010-09-20 11:30:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Papucica a scris:

Fetele, voi ati patit cum patesc eu, sa se stranga bebe intr-o parte si sa faca burtica tare acolo? Sau sa il simt miscand mai mult in partea stanga a burticii? nustiu

Eu nu am patit asa niciodata - sa se stranga intr-o parte smile  Dar nu cred ca e vreo problema, mai au si astia mici preferinte... Al meu da cu piciorusele in functie de partea pe care sunt culcata, ori in stanga ori in dreapta  tongue

puss mirik

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#213 2010-09-20 11:31:21

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Papucica a scris:

da Papu... cel putin partea cu stransul intr-o parte si intarit burtica, o patesc mereu. l-am intrebat pe dr; i-am spus asa: simt o presiune, apoi bebe se face ghelmotoc intr-o parte si se intareste burtica. mi-a zis ca daca se intareste toata burtica e contractie si cam asa se simt si contractiile de la nastere.

Mirik  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-20 11:31:48)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#214 2010-09-20 11:41:45

Papucica
Insomniac member

Ma gandesc ca atata vreme cat nu ma doare nu cred ca e problema... Dar sa fie contractii de acum, de la nici 23 de saptamani? Nu se intareste toata burta ci doar in stanga unde se aduna el, daca pun mana in dreapta nu e tare...
Nu dureaza mult niciodata, pe mine nu ma jeneaza, ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu puiu mic  cesafac
De abia astept sa ma duc vineri la eco, sa vad ce face, si cred ca o s-o intreb pe tanti de la eco, ca e si ginecolog...

Publicitate

loading...

#215 2010-09-20 11:46:43

aliy
Hero member

puiul e bine, stai linistita.

contractii eu am avut de la 14 sapt  supa asa ca se poate oricand, dar daca nu te doare, e ok.
hai ca nu mai e mult pana vineri  par

#216 2010-09-20 11:57:33

carmensita 82
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2010-03-17

BUNA FETELOR
am racit foarte tare,iar dr este plecat din tara.Ce pot lua

are mami o fetita frumusica foc 28 al9leacer

Ultima oara a fost editat de carmensita 82 (2010-09-20 16:02:34)

36:gravida:Doamne te rugam sa ne-o aduci pe Alesia sanatoasa

#217 2010-09-20 12:02:16

aliy
Hero member

carmensita 82 a scris:

BUNA FETELOR
am racit foarte tare,iar dr este plecat din tara.Ce pot lua

Lamaie multa, eventual ceaiuri din lamaie ... eu de ex fiindca nu suport lamaia, manac cu miere.
oscillococcinum ai voie, dar nu stiu ce efect are daca deja te-a luat raceala bine.
mai completeaza fetele wink

insanatosire grabnica!

ce vreme periculoasa! vad ca multe sunteti racite  supa

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-20 12:03:24)

#218 2010-09-20 12:05:05

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Va pupam si noi! sa aveti o saptamana frumoasaaaa  puss
Ana,Fany  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck   goodluck

#219 2010-09-20 12:15:34

aliy
Hero member

Dana  puss tu cand mai mergi la dr? incepi monitorizare saptamanala ceva?

#220 2010-09-20 12:20:48

Papucica
Insomniac member

Eu am racit o singura data in sarcina, pe la vreo 12 saptamani, nu mai stiu sigur... Raceala se instalase deja de o zi sau doua, am luat oscilo de 2 ori pe zi, timp de 3 zile, dimineata si seara, cam la aceeasi ora, 10 dimineata si 10 seara spre ex... Cat despre lamaie eu o storceam si sucul il beam, cu sau fara miere... big_smile

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-20 12:21:51)

#221 2010-09-20 12:28:49

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!!  puss  par   

eu m-am culcat dimineata la 6 pana la 9 jumate, noapte alba... sad am baut o cafea sa rezist pana diseara.
pana dimineata am stat cu usturoi in ureche si musetel in gura. am o masea idioata, niciodata nu am avut probleme, bine ca am acum cand nu pot face nimic si nu pot lua nimic  grater  grater  grater  grater  si iradiaza durerea in tampla, in cap, in gat, in ochi. ma doare toata partea dreapta a fetei. asta inseamna ca am vreo infectie ? grater

ana, si eu am uneori asa scurgere de lichid, e fix ca si apa chioara.  spranceana  lichid amniotic nu este in cazul meu, e masurat si e in cantitate normala.
oricum, tin pumnii!  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

alyi, fa bagajul ca mai ai asa putin si tu!!!  happydance

lavi, bine-ati venit acasa!   puss

papu, sunt contractii Braxton-Hicks ce simti tu, guguloiul intr-o parte. In mod normal, daca nu este contractie bebe se strange ghem dar tu nu simti o presiune, nu simti ca se aduna intr-un loc in caz ca nu te uiti la burta. Nici nu bagi de seama. Dar daca simti inainte sa vezi ghemul, e contractie BH si este perfect normala la varsta asta a sarcinii. uterul exerseaza si el pt cand se va produce nasterea.

camelia, felicitari pt eco!! 
ia Oscilococcinum, e pt gravide si e f bun, eu am scapat in 3 zile.

wave  eu plec sa vad unde sa fac analize mai repede, syneo, mediurg, etc. si apoi sa cumparam inca o comoda pt bebe. atatea haine chiar nu am unde sa bag, stau cu ele in pungi si genti de voiaj

astazi m-a sunat cineva de la mykids.ro sa valideze comanda, am cerut prin curier si maine sosec produsele.
am luat baldachin, suport metalic, lenjerie cu aparatori ( sad nu mai aveau cu tweety si nici cu mikey mouse asa ca am luat cu ratze ) si o cadita cu termometru in ea. a, si aspirator nazal plus curatator de biberoane.
pe toate astea dau 170 RON yikes si transportul 30 RON prin curier, prin posta dura prea mult, 5 zile si eu ma grabesc lol
ff ieftine, sa vedem ce calitate au.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-20 12:35:57)

#222 2010-09-20 12:35:31

aliy
Hero member

Pass  puss medlife da rezultatele de la analize de sange dupa o zi pe alta; daca ai in zona.
nu stiu ce sa zic de simptomele tale; sa te faci bine repede  par

daaa asa e, mai e un pic si la mine  happy

#223 2010-09-20 12:38:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

aaaa... pai mie imi trebuie sa merg la 1 octombrie cu ele la dr., nu imi trebuie asa de pe o zi pe alta
smile ziceam unde se fac mai repede ca ultima data la mediurg mi-au dat rezultatul la toxo in 14 zile si e prea tarziu.

mersi,. aly!  par  kram

fug la cumparaturi  puss

#224 2010-09-20 12:44:28

aliy
Hero member

Am inteles Pass... daca nu e asa graba, e bine wink
spor la cumparaturi. iar cumparaturi ?? wow

Ps: oricum, am observat ca preturile sunt mai  mici la medlife decat synevo, de ex. si durata, la fel

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-20 12:45:36)

#225 2010-09-20 12:48:28

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Helo gagici cu burtici si mamici,
Eu am lenevit in patul meu cald pana la 11, si cum sunt in concediu cred ca imediat mai bag o tura. Sunt foarte obosita dupa nunta de sambata si abia imi revin, as dormi non-stop (daca s-ar putea). Am zis ca azi o mai taraganez prin pat, dar maine-poimaine tre sa ma apuc de facut curatenie genereala prin casa.
Eu sunt mai tot timpul cu sufletul la gura, si pana ce nu ajung la eco (peste 3 sapt grater) cred ca tot asa voi fi. De cateva zile dorm foarte prost, ma trezesc de multe ori noaptea si am observat ca nu mai pot sa dorm pe spate. Desi bebe nu e atat de mare incat sa imi apese pe organe nu inteleg ce se intampla in burti la mine sad. De greturi am scapat, dar am ramas cu griji sad
Cred ca ma lovit din nou trenul paranoiei tongue sad

Ana, Fany  puss  puss si niste enervante  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta asteptam vesti bune.

La noi e super faina vreme, dupa ce tot weekend-ul a plouat.

Eu inca nu am curaj sa ma apuc de cumparaturi, dar sper ca mai incolo sa dau si buzna prin magazine. Daca totul merge bine pe la sfarsitul lui octombrie ne apucam de amenajat camera pt bebe.

Pupici la toate.  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#226 2010-09-20 12:50:27

Papucica
Insomniac member

Multumesc, fetele! M-am mai linistit...
Treaba e ca se misca si el cand se face guguloiul si am citit ca aceste contractii BH pot fi cauzate si de miscarile lui bebe...
Se pare ca e ma-sa bucatica rupta, se viermuieste mult si bine pana gaseste o pozitie confortabila de somn rotfl2
Si deshidratarea cica ar fi o cauza si recunosc ca in week-end nu prea am baut destula apa...

Pe de alta parte ma bucur enorm ca am colostru, azi dimineata m-am trezit cu pete pe camasa de noapte la ambii sani, cateodata parca simt ca ma strange cineva de sfarcuri... Mi-e atat de drag de toate schimbari corpului meu care il gazduieste pe bebe si se pregateste pt el, cand vad burtica parca nici nu imi vine sa cred ca e a mea...
Iubitu' mai rade cateodata de mine ca ma admir prin toate oglinzile si vitrinele... rotfl2

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-20 13:00:17)

#227 2010-09-20 13:05:53

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata burtici !!!! happy  happy  happy
D-na Pass , felicitari inca o data, casa de piatra si bebei muuuulti !!!!!!! majoreta  majoreta
Stefany, uimitor filmuletul , superb se vede bebelul tau acolo  hjarta  hjarta  hjarta
Ana, bafta astzi la dr.  goodluck  goodluck  goodluck  Si scot si eu majoretele la incalzeala  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Fany Tot pe aici dsti, burtica ???? Agitam majoretele  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta !!!!!
Camelia, felicitari pentru bebe grasun !!!!  bis Si tu fa-te bine repede !!!

Va pupacesc pe burticutz, fug sa mai citesc, sa vad si poze ce nu am apucat inca !!!  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#228 2010-09-20 13:07:00

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Papucica, relax wink Contractiile periculoase sunt alea care cuprind toata burtica si mai sunt uneori si dureroase. Le-am experimentat...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.