homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-121

#2281 2010-10-07 11:01:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

dana, e devreme... nu forta. adica una e sa se declanseze natural acum, alta e sa fortati voi. la asta ma refer

blue, nu stiu ce sa zic... si noi am avut activitate, dar pana pe la 7 luni, cam asa...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2282 2010-10-07 11:09:55

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

katami a scris:

blue, nu stiu ce sa zic... si noi am avut activitate, dar pana pe la 7 luni, cam asa...

Aham, ok... Dar fara 'finish' merge in continuare, nu-i asa?  big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2283 2010-10-07 11:10:03

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

aliy a scris:

salutare

va vine a crede ca dr de fam nu era? bang ieri cand am vazut ca a gresit numele pe prenatal, am sunat-o si a zis sa merg azi dim, iar azi nu era  bang

vorbiti de AMR?  cesafac AMR 12 ZILE   disperat  disperat  asta daca nasc natural wink

LE: Stef  puss si mie mi-a crescut piciorul, a trebuit sa-mi iau incaltari noi sad

12 zile Aliy puss ... happydance  happydance  happydance  Ce bine suna rodnar
Apropos de med de fam..eu am incetat sa merg de cand am asteptat 1 ora jumate si scria clar ''gravidele si copii mici au prioritate''  box  box  box  Imi trimit sotul dupa prenatal

Blue, finishul ianauntru dupa o partida de  sexinpat stiu ca nu e recomandat in nici o perioada a sarcinii(poate doar in trim 1) ,cum zice si Katami poate da dilatatie sau contractii...stiu ca am citit undeva,dar am uitat .

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2284 2010-10-07 11:12:40

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

eu sincer va zic nu am facut nimic, la inceput nu am avut voie ca era cam jos sarcina si dupa ce a inceput sa miste nu am mai putut.Cand am incercat a inceput mamruta mea draga sa dea din picioare de ne-a sarit tot cheful.Asa ca bucurati-va daca puteti.Chiar ieri le ziceam la fete ca la o cunostinta ia recomandat in ultimele 2 sapt daca vrea sa vina bebe mai repede ca cicla declanseaza nasterea, si tipa era f umflata de nu mai putea

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2285 2010-10-07 11:16:15

blueeyes
Platinum member

stefany a scris:

Blue, finishul ianauntru dupa o partida de  sexinpat stiu ca nu e recomandat in nici o perioada a sarcinii(poate doar in trim 1) ,cum zice si Katami poate da dilatatie sau contractii...stiu ca am citit undeva,dar am uitat .

Aoleu  disperat  Pai mie ginecologul mi-a zis ca nu e problema, si noi o comitem destul de regulat  cesafac  Sper ca nu e chiar asa de mare problema, ca nu am avut contractii niciodata si am avut si colul ok  bang

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#2286 2010-10-07 11:17:18

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

nici noi nimic, nimic.  sexinpat  ultima data a fost prin luna a 5-a si Sebica s-a suparat pe noi, a luat-o la vale amenintator - la propriu  sad  -, drept pt care stam pe bara de atunci. nu va zic ce greu imi e MIE!  grater  si cand ma gandesc ca nici dupa nastere nu e voie o luna jumate... 
insa inainte de asta nu ne deranja cand misca bebe in timp ce.

blue, nu te culca pe o ureche! ruxi inainte de nastere cu putin timp avea colul inchis ( juma' de ora )!!! deci nu are legatura. poti Doamne fereste sa declansezi nasterea, fa sex protejat de acum, cum sa risti asa ceva?  yikes  yikes  yikes
daca se naste la 25 de saptamani nu e bine deloc! lasa ejacularea in interior pt peste 38 saptamani!

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-07 11:19:25)

#2287 2010-10-07 11:19:21

camelia83
Sr. member

passenger a scris:

nici noi nimic, nimic.  sexinpat  ultima data a fost prin luna a 5-a si Sebica s-a suparat pe noi, a luat-o la vale amenintator - la propriu  sad  -, drept pt care stam pe bara de atunci. nu va zic ce greu imi e MIE!  grater  si cand ma gandesc ca nici dupa nastere nu e voie o luna jumate... 
insa inainte de asta nu ne deranja cand misca bebe in timp ce.

blue, nu te culca pe o ureche! ruxi inainte de nastere cu putin timp avea colul inchis!!! deci nu are legatura. poti Doamne fereste sa declansezi nasterea, fa sex protejat de acum, cum sa risti asa ceva?  yikes  yikes  yikes

Pass eu nu pot cand o simt ca misca, dar las ca recuperam noi  chicot

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2288 2010-10-07 11:22:00

passenger
Addicted member

daaaa, asa zicem si noi, ca recuperam..... dar pariu ca nu recuperam? lol cred ca abia daca vom gasi timp pt o partida amarata pe fuga o data la 10 zile. sa fim realiste! lol

#2289 2010-10-07 11:28:16

blueeyes
Platinum member

passenger a scris:

blue, nu te culca pe o ureche! ruxi inainte de nastere cu putin timp avea colul inchis ( juma' de ora )!!! deci nu are legatura. poti Doamne fereste sa declansezi nasterea, fa sex protejat de acum, cum sa risti asa ceva?  yikes  yikes  yikes
daca se naste la 25 de saptamani nu e bine deloc! lasa ejacularea in interior pt peste 38 saptamani!

Eu sper sa nu fie chiar asa de tragic - adica ginecologul nu ar fi zis ceva daca era vreun risc?  disperat  Mai ales ca il intreb de fiecare data daca e ok sa facem sex neprotejat, si de fiecare data ne zice ca daca facem cumpatat nu sunt probleme  cesafac  Ma indoiesc ca ar 'ascunde' o asemenea informatie, daca ar fi motive reale de panica... In fine, o sa ne protejam de acum inainte, si il intreb din nou pe doc pe 20 Oct, cand am control  hmm

patfierbinte      sjuk     

#2290 2010-10-07 11:33:20

passenger
Addicted member

depinde ce inseamna la el "cumpatat". lol
din cate stiu voi prestati f des. acuma faci cum vrei, dar iti spun ca pt mine a fost cumplit sa vad burta dintr-o data cum coboara, se aduna jos, intre oasele bazinului... asa imagine m-a speriat rau.
iar inainte de asta aveam activitate sexuala... ohohooo   rodnar ...  si nu avusesem deloc probleme, nici dureri, nici col mai scurt, nici contractii.. s-a intamplat din senin sa nu mai fie bine si ne-am oprit decat sa risc ceva cu bebe.

blue, inca nu ai invatat ca atatia medici, atatea opinii? motive reale de panica sunt pt unul iar altul le trateaza cu indiferenta. faci cum vrei, repet. si cum iti zice medicul, daca ai incredere in el. smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-07 11:34:39)

#2291 2010-10-07 11:38:32

camelia83
Sr. member

Blue si eu zic la fel ca e alegerea ta, si daca ai incredere in medicul tau e ok

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2292 2010-10-07 11:56:29

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata burtici pusspusspuss
pe mine ma cam doare gatul..cred ca se apropie o raceala sad

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2293 2010-10-07 12:05:39

katami
Platinum member

blue, eu sunt ca ginecologul tau, nu cred ca e vreo pb fizica. cel mult energetica, da asta e alta supa. cel putin noi nu am avut pb... Dar nu stiu ce sa zic... pass are dreptate, better safe than sorry

ejacularea provoaca DILATATIE, NU contractii.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2294 2010-10-07 12:23:45

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

katami a scris:

blue, eu sunt ca ginecologul tau, nu cred ca e vreo pb fizica. cel mult energetica, da asta e alta supa. cel putin noi nu am avut pb... Dar nu stiu ce sa zic... pass are dreptate, better safe than sorry

ejacularea provoaca DILATATIE, NU contractii.

Scuze Katami ...te''citasem'' la partea cu dilatatia. Despre contractii citisem eu dar nu mai stiu contextul  bang Nu vreau sa dau informatii gresite,doamne fereste  dumbom

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2295 2010-10-07 12:25:10

katami
Platinum member

bai, acu nici eu nu is dr... dar asa stiam. de orgasm stiam ca ar da contractii, dar nu e dovedita cica ipoteza. stai linistita puss

#2296 2010-10-07 12:53:31

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

blueeyes a scris:

passenger a scris:

Eu sper sa nu fie chiar asa de tragic - adica ginecologul nu ar fi zis ceva daca era vreun risc?  disperat  Mai ales ca il intreb de fiecare data daca e ok sa facem sex neprotejat, si de fiecare data ne zice ca daca facem cumpatat nu sunt probleme  cesafac  Ma indoiesc ca ar 'ascunde' o asemenea informatie, daca ar fi motive reale de panica... In fine, o sa ne protejam de acum inainte, si il intreb din nou pe doc pe 20 Oct, cand am control  hmm

Am revenit...
Blue si eu am fost exact ca si tine...si exact la fel mi-a zis dr. si mie (in fiecare luna il intrebam daca avem voie si mereu imi zicea ca da, ca nu e sarcina cu probleme si ca avem verde, si ca sunt perfect sanatoasa, sa nu tratez sarcina ca pe o boala ca nu e asa) Acuma ce sa zic...uite ca avem 38+ si am comis-o mereu pe tot parcursul sarcinii si nu a patit nimic Alessia. Eu nu vad ca fiind tragic toata faza asta, oricum am mare incredere in dr. meu si daca si tu ai inseamna ca asa e cum zice el (si vezi ca si eu sunt exemplul pozitiv pt chestia asta).
Recunosc ca acum eu as vrea sa grabesc putin  chicot , am 38+ nu mai consider ca fiind nastere prematura ...oricum tre sa nasc chicot  ca e acuma sau peste 7 zile sau peste 10 tot una consider ca e. Mai ales ca marti mi-a zis dr. ca daca ma apuca nasterea totul e bine cu amadoua . citez :" ne vedem peste 1 sapt la monitorizare, asta daca nu te apuca pana atunci" lol
Dar oricum, si subiectul asta e un subiect interesant de discutii...la urma urmei fiecare face cum crede si cum simte ca e mai bine pt ea nu? chicot

#2297 2010-10-07 13:00:39

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaa burtoaselor !!! Neata mamicilor !!!!  happy
Beeeei, tot de secs se vorbeste pe aici ? Eu de 2 saptamani am pus-o in cui si cred ca pana la final , tot de frica sa nu se intample una alta, mai ales ca nu ma grabresc deloc cu nasterea.
LAvi si Ddunia, felicitari pentru bebici sanatosi si cuminti !!! majoreta
Carmensita, bine ai ajuns acasa ! Ti-e bine acum ? A scazut tensiunea ?
Pucca, sa stii ca si eu poftesc de nu se poate la supa din plic  lol
Aliy, Dana, multumim pentru prezenta de dimineata  lol  lol
Camelia, saptamani cat mai usoare de acum inainte  bis
Blue, eu am ramas cu juma de numar in plus la pantof dupa prima nastere  smile , acum sper sa nu mai capat si cealalta jumatate, mai ales ca incap totusi in vechile incaltari (ce e drept, nu ma mai umflu ca asta vara )
Pupacesc  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2298 2010-10-07 13:09:31

passenger
Addicted member

cocofan, si eu am mancat supa la plic ca am poftit in supermarket la ea. "supa de rosii cu taitei". angel  desi fix asta gatise si mama si aveam o oala in frigider. aia din plic era rosie ca focul, aditivi si coloranti la greu, avea gust de Knorr cu apa... dar ce buna si condimentata era  drool , a mers perfect  lol

#2299 2010-10-07 13:10:55

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna burtici  par

Stef, revine la normal piciorul, nici pe mine nu ma mai incapea nimic si imediat dupa ce am nascut am revenit la nr meu.

Noi am ales sa nu facem sex in sarcina de frica sa nu se intample ceva.....si bine am facut ca daca mai faceam si sex nu cred ca statea nici pana la 35 de saptamani.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.