homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-126

#2376 2010-10-08 09:19:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

blueeyes a scris:

katami a scris:

blue... DE CE? sad serios... io is de aia mai a dracului cand e vorba de SERVICII PLATITE... asadar... DE CE? smile

Pentru ca bebelul e dus obligatoriu in incubator cu oxigen, in primele 2 ore.  sad  Nu inteleg de ce au astia mentalitatea asta comunista, si nici nu vreau sa-mi imaginez cum e la maternitate, daca astia fac asa  hmm  Si devine si mai rau - daca mama nu vrea sa stea cu bebelul in camera si sa-l alapteze, au ei salon special pentru bebei, si sunt hraniti cu lapte praf si glucoza!  yikes  Si duduia era si mandra de ceea ce zicea  mad

si nu poti semna pe proiprie raspundere ca daca bebe e ok si respira normal REFUZI? smile io asa as face. sa-l vad pe ala care imi refuza paralele dup-aia daca ioii zic cama razgandesc si nu mai nasc la ei lol

aia cu saloanele pt bebei... asa e la toate privatele, tine de "drepturile femeii" sad adica ceva in genul "te ajutam sa faci ce vrei cu copilul tau". e corect doar dintr-un kic punct de vedere, as zice eu... da asta e

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2377 2010-10-08 09:19:48

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

pucca_pucca89 a scris:

eu ce sa mai zic de singuratate ca al meu lucreaza in constructii si vine la 2-3 saptamani acasa??!!! grater  grater  sad  sad si ca locuiessc singura si nu am cu cine sa schimb si eu o vorba... grater

pucca, off ... oricum si la mine e ca si cum ar fi plecat, vine, mananca si doarme.
si la fel ... stau singura toata ziulica, cand mai suna tel, mi se pare ca nu mai stiu nici sa vorbesc.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2378 2010-10-08 09:20:26

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Vai Aly dar imi da numai in coaste si in ficat cred ca asa ma inteapa ceva de nici aer nu am cateodata grater .E foarte activa, de e asa si dupa ce nasc am pus-o chicot

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2379 2010-10-08 09:23:24

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Nu stiu ce sa mai cred, incerc din toate puterile sa nu dau cu el de pamant, o fi si din cauza hormonilor...
Ma gandesc ca daca ma port si eu rece cu el, o sa ne invatam asa si o sa fim doar ca niste colegi de apartament, si peste ceva vreme o sa ne intrebam oare ne mai iubim si o sa se aleaga praful de tot... si nu as vrea asta, mai ales din cauza copilul care acum ne uneste pe viata indiferent prin ce greutati trecem...
O sa vorbesc cu el, deocamdata il las sa isi gaseasca de munca si daca nici dupa ce isi gaseste nu isi revine o sa stau serios de vorba cu el...
Multumesc, fetele! puss

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-08 09:26:03)

#2380 2010-10-08 09:25:19

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

katami a scris:

si nu poti semna pe proiprie raspundere ca daca bebe e ok si respira normal REFUZI? smile io asa as face. sa-l vad pe ala care imi refuza paralele dup-aia daca ioii zic cama razgandesc si nu mai nasc la ei lol

aia cu saloanele pt bebei... asa e la toate privatele, tine de "drepturile femeii" sad adica ceva in genul "te ajutam sa faci ce vrei cu copilul tau". e corect doar dintr-un kic punct de vedere, as zice eu... da asta e

Iti dai seama ca nu ma voi lasa asa usor. Nici in legatura cu nasterea, si nici in legatura cu bebe. Sa vedem cine are curajul sa bage foarfeca in mine sau sa-mi ia bebelul din brate, daca eu fac urat  mad  Si la durere si stres, eu chiar fac urat  lol

Cat despre drepturile femeii, no comment  neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#2381 2010-10-08 09:32:08

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!  wave

came, asa era si Sebica pana in 30 sapt. uneori intrebam pe forum daca e problema ca nu doarme decat 3 ore din 24  va  misca intr-una si ma speria activitatea lui. insaaaaa lol de vreo 2 saptamani e atat de cuminte, defapt el saracutul nu mai are loc in uter si de asta misca asa incetuc. il simt zilnic dar nici vorba sa mai faca tumbe sau sa miste burta din loc. acum pur si simplu infige o talpa, un fund, ridica spatele si caputul, face miscari greoaie si calme, nu se mai zbenguie ca pana acum.

papu, nu e o solutie sa pleci pt cateva zile. ei cu mintea lor nu prea percep semnalele noastre, pt el va fi pur si simplu o scurta perioada de respiro, fara femeie acasa.  spranceana  parerea mea e sa il mai lasi tu la distanta, sa nu mai ceri atata de la el ( afectiune, timp impreuna - pt ei e greu sa ofere asa ceva ) , sa nu te consumi psihic. vezi-ti de bebe si de sarcina, pun pariu ca dupa ce nasti lucrurile se vor schimba cu 90 grade. ai sa vezi ce sot si tatic mandru vei avea, cum o sa inlocuiasca obiceiurile si practicile de acum cu altele care il privesc doar pe bebe. big_smile

pucca, tu stai asa singurica in casa?  kram

mirik, imi pare rau de lighioane... sad  eu peste 3 saptamani merg iar la doc si de data asta ma urca pe capra sa imi ia secrtie pt analize, mi-e si frica.. vad la tine cum te chinui cu ele..  supa

#2382 2010-10-08 09:35:29

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

da papu....al meu e plecat de 2 saptamani si vine weekendul viitor....cumnatu meu a plecat in franta....la tara nu ma duc  acklad
am decat tampitu asta de pisoi care nu ma lasa sa dorm noaptea....e trist tare asa...nici mancare nu imi vine sa fac...ca mi-e urat sa mananc singura sad  ....offfff....nu stiu cand o sa se schimbe si la noi situatia asta  grater  grater  grater cand o sa vina bebe o sa imi fie mai usor...dar pana atunci,,,zici ca sunt omul pesterii supa

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2383 2010-10-08 09:43:22

camelia83
Sr. member

passenger a scris:

salutare!  wave

came, asa era si Sebica pana in 30 sapt. uneori intrebam pe forum daca e problema ca nu doarme decat 3 ore din 24  va  misca intr-una si ma speria activitatea lui. insaaaaa lol de vreo 2 saptamani e atat de cuminte, defapt el saracutul nu mai are loc in uter si de asta misca asa incetuc. il simt zilnic dar nici vorba sa mai faca tumbe sau sa miste burta din loc. acum pur si simplu infige o talpa, un fund, ridica spatele si caputul, face miscari greoaie si calme, nu se mai zbenguie ca pana acum.

papu, nu e o solutie sa pleci pt cateva zile. ei cu mintea lor nu prea percep semnalele noastre, pt el va fi pur si simplu o scurta perioada de respiro, fara femeie acasa.  spranceana  parerea mea e sa il mai lasi tu la distanta, sa nu mai ceri atata de la el ( afectiune, timp impreuna - pt ei e greu sa ofere asa ceva ) , sa nu te consumi psihic. vezi-ti de bebe si de sarcina, pun pariu ca dupa ce nasti lucrurile se vor schimba cu 90 grade. ai sa vezi ce sot si tatic mandru vei avea, cum o sa inlocuiasca obiceiurile si practicile de acum cu altele care il privesc doar pe bebe. big_smile

pucca, tu stai asa singurica in casa?  kram

mirik, imi pare rau de lighioane... sad  eu peste 3 saptamani merg iar la doc si de data asta ma urca pe capra sa imi ia secrtie pt analize, mi-e si frica.. vad la tine cum te chinui cu ele..  supa

Mersi Pass, dar o simt undeva jos jos ca se misca cesafac .Acum m-am mai linistit puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2384 2010-10-08 09:49:13

blueeyes
Platinum member

Tzopaila al meu e mai lenes, mai ales ziua si de dimineata  smile  Dar nu e de mirare, caci e vreme asa de urata, a dat si ninsoarea, e frig, e posomorata vreama, nici eu nu as tzopai in locul lui  lol

In schimb noaptea, avem program de joaca, aproape non stop  hjarta

patfierbinte      sjuk     

#2385 2010-10-08 09:53:50

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata gagici  wave

Azi schimbam si noi prefixul...de cand asteptam  dance  dance  dance  30 de sapt incheiate  rugaciune

Papu...stii tu vorba aia ''barbatii sunt de pe marte si femeile de pe venus''...cateodata parca suntem din 2 lumi diferite, suntem construiti altfel, deci numai comunicarea e solutia fiindca defapt amandoi luptati ptr acelasi lucru, binele bebelui ce trebuie sa vina  puss

Pupici la burtici  puss

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2386 2010-10-08 10:04:03

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

azi 11 saptamani ..... 29 to go  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2387 2010-10-08 10:14:16

aliy
Hero member

Stefany,  puss felicitari pt schimbarea prefixului. iti doresc sapt sanatoase pana la sfarsit!

Pucca, bravo, multe inainte!

#2388 2010-10-08 10:24:52

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata  cascat

Stef bravo pt schimbarea prefixului, asa-i ce bine te simti ??  majoreta inca 10 sapt. usoare si sanatoase hjarta

Pucca la mai mare  majoreta

si noi am facut 35 azi, mama ce se apropie momentul  disperat  al9leacer  disperat

Aliy bine ca ne-ai dat neata' azi, tu Dana ce faci ???? mama mia ca dupa voi doua urmez eu  disperat

aseara am fost la pizza cu fetele, nu am mai apucat sa intru, a fost frumos big_smile

vine weekendul'  majoreta de fapt la mine e weekend in fiecare zi  va

pupici

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2389 2010-10-08 10:27:42

camelia83
Sr. member

Lavi deja ai 35 sapt  applause .Nu pot sa cred ce trece timpul

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2390 2010-10-08 10:29:06

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

Papucica a scris:

Nu stiu ce sa mai cred, incerc din toate puterile sa nu dau cu el de pamant, o fi si din cauza hormonilor...
Ma gandesc ca daca ma port si eu rece cu el, o sa ne invatam asa si o sa fim doar ca niste colegi de apartament, si peste ceva vreme o sa ne intrebam oare ne mai iubim si o sa se aleaga praful de tot... si nu as vrea asta, mai ales din cauza copilul care acum ne uneste pe viata indiferent prin ce greutati trecem...
O sa vorbesc cu el, deocamdata il las sa isi gaseasca de munca si daca nici dupa ce isi gaseste nu isi revine o sa stau serios de vorba cu el...
Multumesc, fetele! puss

asa e cel mai bine si incearca sa il sustii...al meu e distatnt de fiecare data cand avem prob financiare sau de alte feluri..el nu stie sa se exprime si mai bine tine in el..de multe ori ma gandeam sa fac la fel..si am facut si au fost zile ca nu mai vorbeam dupa cearta  ..pt ca el nu se poate exprima...noi femeile suntem mai sensibile dar ei nu pot sa isi arate slabiciunea..totusi sunt barbati in gandu lor nu...sper sa isi gaseasca repde de lucru si sa treceti cu bine peste greutati...

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2391 2010-10-08 10:42:51

aliy
Hero member

Lavi puss ce te apropi si tu  applause
pe mine m-a cuprins o panica  bang m-a luat frica sa nu patesc/patim ceva... probabil am prea mult timp sa ma gandesc.

gata, ma bag sa fac curatenie... usor usor, imi mai ocup timpul sa nu ma mai gandesc numai la nastere.

Chiar ... Danatrombon  trombon  trombon hai... prezenta repede.

#2392 2010-10-08 10:44:38

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Merci gagici puss ...sarcini cu saptamani cat mai usoare( sau zile  chicot aviz Aliy si Dana) pana la finish va doresc la toate  bis

Vai Lavi  puss tare bine e sa schimbi prefixul si sa numeri cat mai putine zile pana la DPN  happydance Si apropos si la mine e weekend permanent de cand sunt in prenatal. Tare am rarit iesirile din casa,iar acum pe frigul asta nici ca-mi vine sa ies...parca nici asa nu-i bine  cesafac
Burtici voi cu ce va mai ocupati timpul???

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2393 2010-10-08 10:47:33

blueeyes
Platinum member

Felicitari, stefany, pentru prefixul schimbat!  majoreta   majoreta   majoreta 

La multe saptamani sanatoase, puccapuss

Si eu vreau in prenatal - nu mai rezist 9 ore la munca, sa ma frece cu totii  supa  Nici nu ma mai pot concentra ca inainte  cesafac

patfierbinte      sjuk     

#2394 2010-10-08 10:53:19

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Eu mai am ceva de stat la munca, pana in 21-22 noiembre dupa ultimele calcule, si noi tot 9 ore la munca, ma ia oboseala de pe joi asa pe mine... Vinerea nu sunt buna de nimic...
Ieri am umblat o gramada, am mers mult pe jos, ma durea si spatele, coloana dar mai sus asa cam prin zona plamanilor, si sub sanul stang, parca coastele... Azi vad ca sunt ok, sunt niste noi senzatii cu care trebuie sa ma invat... Am impresia ca burta a crescut mult sapt asta...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-08 10:55:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.