homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-136

#2566 2010-10-11 10:47:45

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

off stefany, o sa fie bine.macar stii de la inceput
camelia,eu sunt mare fan okazii, de acolo am luat patut de care suntem multumiti,azi trebuie sa soseasca sterilizatorul tot de acolo luat, ma uitam acu la incalzitor pt biberon si mai sunt multe pe care le-am ochit..sunt multe si noi sau ff putin folosite.ma gandesc ca sunt oricum fff scumpe si merita luate la reducere
alta intrebare: mi-a zis cineva sa-mi iau pompa de san manuala de la primii pasi ca e buna.voi ce stiti?

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2567 2010-10-11 10:47:47

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

happy neata fetelor

mama ce de hainute, superbe toate hjarta

fetelor eu abia mai dorm noaptea, fac la plimbari de numa sad, dar asa ma apasa ca nu am ce face  smile

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2568 2010-10-11 10:51:15

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave neatza
ce mult ati scrissss  disperat  ce faine lucusoare! hjarta  se le poarte bebeii sanatosi! applause
pupici la burtici si mamici puss

#2569 2010-10-11 10:54:34

LaviG
Insomniac member

Dana ai aparutttt , cum esti ???

Aliy are programata sambata cezariana  majoreta  majoreta  majoreta AMR 5 zile  majoreta

#2570 2010-10-11 10:55:16

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

lavi, eu la fel fac noaptea,de nu fac la drumuri cred k din 2 in 2 ore..ma termina...daca bebeii sunt intorsi ne apasa mai tare ca inainte..eu am si niste dureri de bura /spate cand stau pe o parte care trec cand imi schimb pozitia.e normal?ma doare spatele jos uneori ca la Cm k ma si sperie

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

Publicitate

loading...

#2571 2010-10-11 10:58:41

dana82
Hero member

LaviG a scris:

Dana ai aparutttt , cum esti ???

Aliy are programata sambata cezariana  majoreta  majoreta  majoreta AMR 5 zile  majoreta

puss daaa...apai in we tot plecati  chicot
da????? Aliy!! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  puss  puss nici nu stiu ce sa zic da tu ma intelegi, sunt sigura  big_smile  puss  puss
noi maine mergem la dr. sunt f curioasa ce o zice de data asta chicot  hjarta  big_smile

#2572 2010-10-11 10:59:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ddunia, io l-am scos IN BRATE.... erau -35 degrade, masina era parcata fix in fata spitalului

blue, wrap, wrap! lol (nu, ia-ti ce simti tu ca-ti trebuie). la inceput e ceva mai greu cu wrapul... dar dup-aia hjarta nici nu se compara cu slingul, la cat de fain si functional e. si la un bebe mai marisor poti sa lasi legatura facuta si sa bagi/scoti copilul ca din marsupiu clasic wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2573 2010-10-11 10:59:29

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

f faine lucrusoarele. va pregatiti, nu gluma  smile

Dana, in sfarsit, chiar ma gandeam s-o sun pe sanca sa vad daca stie ceva puss

Stefany
, sunt superbe  hjarta imi place tare  mult gecuta cu saculet, cat ai dat pe ele?

Lavi, 5 zile  wow
oricum, sunt terminata de emotii si griji. nici nu stiu cu ce sa-mi ocup timpul, sa nu ma gandesc non-stop

le:  si eu am scoica din aia, e de la 0 la 13 kg, dar mi se pare incomoda.
bebe nou-nascut n-ar trebui sa stea perfect intins?? nustiu

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-11 11:03:55)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2574 2010-10-11 11:02:08

LaviG
Insomniac member

Da Ddunia e normal, asa sunt si eu, ma doare si ma intorc, eu stau numa pe partea stanga si pe spate, abia ma intorc  disperat
Raul al meu e ff jos si ma apasa non-stop smile
Nu ai landou la carucior ? noi avem landou si e ok, eu zic ca e nevoie de ele cand sunt micuti, sunt practice, si portbebele e ok doar ca nu e asa stabil, trebuie avut grija cu el smile am fost in vizita la o prietena si avea in living un portbebe in care il tinea pe bebe si daca venea cineva in vizita, stii nu hop toti la el in camera unde doarme, la patut repede, si asa il tinea frumos acolo, il puteai vedea smile

Aliy da nu mai ai mult  majoreta  majoreta cred ca e grea asteptarea asta, dar merita ... ce frumos poate fi  al9leacer

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-10-11 11:03:57)

#2575 2010-10-11 11:04:14

dana82
Hero member

aliy puss  par  kram iubita  puss  ce ma bucur pt tine ca-ti vezi puiul hjarta  si eu tot asa fac....imi fac de lucru ca sa nu ma mai gandesc la nasterea in sine chicot  si ma tot ganesc cand vad reklame cu "in noiembrie.." ca ce bine o fi ca o sa fiu gata cu nasterea si cu gombotzul in brate hjarta
La mine vad ca la Ale ii  place mult in burtica  chicot  hjarta  ma bucur macar ca pot sa dorm asa de bine noaptea al9leacer  ca e cuminte
Indicat e ca bebe sa stea ca in patutz...deci landoul sau portbebe ala de care zici tu ddunia mi se par f practice tummenupp Noi avem landou la carut si in primele 3-4 luni nici nu ma gandesc s=o pun in scoica...si ma bucur ca si prin casa pot s-o duc in landou pe unde o sa fiu si eu...si ea o sa stea ca in patutz

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-11 11:06:52)

#2576 2010-10-11 11:05:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

katami a scris:

blue, wrap, wrap! lol (nu, ia-ti ce simti tu ca-ti trebuie). la inceput e ceva mai greu cu wrapul... dar dup-aia hjarta nici nu se compara cu slingul, la cat de fain si functional e. si la un bebe mai marisor poti sa lasi legatura facuta si sa bagi/scoti copilul ca din marsupiu clasic wink

La wrap imi raman ambele maini libere, nu-i asa?  nustiu  Ca suna tare bine ce zici tu acolo big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2577 2010-10-11 11:07:08

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Lavi  puss abia astept, vreau sa vad ca e sanatos  rugaciune  rugaciune
dar asteptarea e grea... ma gandesc ca poate e mai bine sa nu stii exact data, trece mai greu wink

in we m-au sunat 2 amice: cica m-au visat ca nascusem si aveam fetita  wow  chicot

Dana, cu  ce iti faci de lucru? eu nu gasesc nimic  cesafac

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2578 2010-10-11 11:08:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si la sling ai ambele maini libere. diferenta majora e ca la wrap greutatea se distribuie pe ambii umeri, in timp ce la sling pe unul singur. ceea ce, cand bebe trece de un 7 kile si plimbarea de o ora.... e rupere pt coloana ta.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2579 2010-10-11 11:08:18

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Aliy puss ...AMR 5 ZILEEE  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta 
Combinezonul de iarna cu saculet si gecuta a fost fix 100 ron dar merge pana la 3-6 luni ca e adaptabil.Saculetul are fermoar de jur imprejur si bretelute care se regleaza.

Danaa in sfarsit faci prezenta...ne tii ca pe ace  puss  De-abia astept sa aud vestile de maine de la medic  goodluck  goodluck  goodluck

Ddunia si eu am durerile alea de burta jos si spate mai ales noaptea cand imi schimb pozitia  cesafac  Cred ca sunt normale totusi...ca ziua ma lasa.

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-10-11 11:13:38)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2580 2010-10-11 11:12:06

dana82
Hero member

Aliy sambata am aspirat in toata casa  lol  si am facut curatenie generala lol si tot asa o repet in fiecare sapt daca nu la 4 zile lol   Si apoi noi suntem in constructie ... ne facem casuta noastra...si mai merg pe acolo cu al meu...sau mai fac de mancare chestii noi...mai ies in oras...ma plimb mult....tot asa lol  mai trece timpu, ca tare grea ii asteptarea  chicot
Stefany puss  hopsieu  puss

#2581 2010-10-11 11:12:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fetele, HELP!

am fost sa imi fac stocul de Centrum Materna si aflu ca s-au scos din circuit..... nu se mai fac, sunt interzise..... ce bucurie pe mine ca am bagat chimicala in mine atatea luni de zile  bang  bang  bang  Va dati seama, eu iau din saptamana 5 procarii din astea si acum se scot de pe piata....
Voi luati vitamine? de care?
eu m-am hotarat sa nu mai iau desi gineco a spus sa iau pana dupa ce nasc.. vreau sa iau doar Fe si sa mananc diversificat, si sper sa fim ok, cu analize bune.
sunt speriata , eu URASC sa bag chimicale din pastile/vitamine, le evit pe cat posibil insa de cand am ramas gravida mi-a spus dr ca e bine sa iau pt ca nu mananc carne si oua, branzeturi, eu ma hranesc destul de prost si l-am pus pe bebe pe primul plan, am luat ca sa ii asigur lui necesarul de vitamine si minerale. Dar se pare ca sunt pacatoase RAU din moment ce le-au scos de la vanzare!  sad  sad

#2582 2010-10-11 11:13:47

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

katami a scris:

si la sling ai ambele maini libere. diferenta majora e ca la wrap greutatea se distribuie pe ambii umeri, in timp ce la sling pe unul singur. ceea ce, cand bebe trece de un 7 kile si plimbarea de o ora.... e rupere pt coloana ta.

Am inteles, multumesc pentru raspuns smile

Si la inceput cam cat timp iti ia pana te prinzi cum sa faci nodurile?

Apropo, pe mine ma mananca burtica si sanii, si vad ca si bratele - cred ca am mancat ceva ce nu mi-a priit  cesafac Oare trebuie sa trec pe la doc de familie?  nustiu

passuc - si eu luam Centrum, insa am terminat o cutie in 3 luni, nu am facut mare paguba. Nu cred ca o fi avut cine stie ce defect, e foarte foarte usor sa retragi un medicament de pe piata...

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-10-11 11:16:50)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2583 2010-10-11 11:15:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

blue, ii zice prurit de sarcina, apare prin trim 2 din cate am citit. da-te cu mixtura mentolata fabricata in farmacie, nu afecteaza cu nimic sarcina. sau ia pudra de talc. eu ma dadeam si cu otet, opreste pruritul

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-11 11:16:08)

#2584 2010-10-11 11:15:44

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata fetelor ...
ce trece timpul .. aliy, dana, parca mai ieri erati curioase sa stiti ce "crosetati" in burtica ... da' parca mai ieri ma uitam si eu crucis la un test cu doua liniute ... dintre care una mai palida big_smile si ma intrebam : " o fi, n-o fi ??? !!! " rotfl

va tin pumnii la toate sa fie bine !

pupici pentru burtici si pitici ! si mamici smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.