homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-139

#2624 2010-10-11 16:39:50

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

kata, eu n-am putut să-l port pe al meu mai mult de o zi, acum ?mi vine să-l arunc. port de astea normale, de bumbac, fără ?ntărituri. şi tampoane demachiante băgate ?n ele, că alea de s?n sunt enorme pt ce am eu ?n dotare lol

#2625 2010-10-11 16:43:43

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Garga, astea sunt tare sexy si frumoase lol, s-ar holba si tati si puiu cand alaptam...dar au niste preturi...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-11 16:44:27)

#2626 2010-10-11 16:47:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

garga, is ff faine... dar serios... decat sa deschizi alea, e mai simplu sa scoti tzatza peste unul la fel de fain, dar normal (inclusiv la pret). plus ca eu am patit-o cu astea din carrefour... au inchizatoarea aia dintr-un plastic dur, crisu era mic, l-am pus noaptea pe burta mea sa ii scot aerul... si nush cum l-am tras, ca l-am zgariat cu aia la falca de s-a trezit bocind sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2627 2010-10-11 16:52:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

trebuie sa fac teste, sa vad daca merge faza cu scosul tzatzei pe deasupra  tongue

Publicitate

loading...

#2628 2010-10-11 16:53:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nush daca e relevant ce poti ACU.tre sa vezi ce vei putea dupa nastere big_smile e mare diferenta, crede-ma wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2629 2010-10-11 16:55:37

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Hello din nou  wave Am fost si noi pe afara vreo 3 ore,iar acum regret ,ca ma doare spatele de nu mai pot  grater

Coco puss  puss  puss  incearca sa gandesti pozitiv, sa gasesti puterea si credinta necesara sa treci peste pragul asta atat de greu. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa-i dea sanatate multa mamei tale sa invinga boala asta crunta  rugaciune

Cat despre sutiene de alaptat, mamicile  puss  m-au facut sa-mi schimb parerea.Probabil voi lua si eu unul dupa ce nasc sa nu zic ca n-am avut...si ala daca e musai.

Ddunia chilotii cu talie joasa sunt incomozi dupa cezariana ca pot atinge cusatura de la operatie.Daca nu faci ceza poti sa-ti pui linistita in bagaj de care ai si de care crezi ca ar fi mai comozi pt tine.

Tymo eu mi-am luat concediu prenatal de risc de la 20 de sapt...Iti trebuie doar o hartie de la medicul tau ginecolog in care sa specifice ca ai o sarcina cu risc.Cu hartia asta mergi la medicul de fam care nu are ce obiecta/comenta si o sa-ti dea (e obligat)concediu prenatal de risc in fiecare luna pana cand intri in concediu prenatal normal pe la 30-32 de sapt. Nu vad de ce sa te complici cu concediu medical si libere luate...bine, poate banii sunt mai multi asa,asta nu mai stiu.

Pupici la gagici si pitici  puss

Le Garga ce sutiene faine am vazut!!....Parca unul de ala iti mai vine sa porti mai ales daca e si comod tummenupp

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-10-11 16:58:51)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2630 2010-10-11 16:57:45

anabella_n
Hero member

apropo de tăietură, nu ştiu cum le-or face alţi doctori, dar a mea e aproape ?ntre picioare big_smile, nici bikinii cu talia cea mai joasă nu au nici o şansă să ajungă la operaţie lol

#2631 2010-10-11 17:05:41

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

pfoaiiiiiiii de capu meu fetelor?cat costa.. pai eu nu dau atatia bani pe un sutien..la mine acilea un sutien din ala de babe care mi bun mie acusica fff comod e 6 lei am deja 2 luate.pai daca ma gandesc in banii aluia primul 122 lei imi iau asa: capotel 22 lei, pijama cu nasturi 15 lei, pap casa 8 lei si cremele de rigoare pt sani si fundicu lu bebeloi
deci pas zic eu mai bine cum zice kata,luam din ala normal si scoatem tzatanele pe deasupra chicot  chicot  chicot
mami ana,ff bine ca e asa,la anul la vara vei fi secsi cu bikineii

Ultima oara a fost editat de ddunia (2010-10-11 17:08:59)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2632 2010-10-11 17:06:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

anabella_n a scris:

apropo de tăietură, nu ştiu cum le-or face alţi doctori, dar a mea e aproape ?ntre picioare big_smile, nici bikinii cu talia cea mai joasă nu au nici o şansă să ajungă la operaţie lol

Da da, asa e si a mea  tummenupp

#2633 2010-10-11 17:09:00

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ce faine-s sutienele alea  drool

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2634 2010-10-11 17:09:20

anabella_n
Hero member

ruxy, dar la tine se mai vede ceva, vreo urmă? a mea văd că se vindecă f frumos şi pe măsură ce cad crustele de la locul cusăturilor nu mai răm?ne nimic vizibil
am ?nsă o problemă, chiar deaspura tăieturii muşchiul a rămas puţin umflat, pare căzut, tu ai păţit chestia asta, după c?t timp revine la normal?

#2635 2010-10-11 17:09:55

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

cocofan.. eu sunt ipohondra si recunosc asta fara jena.. imi este in permanenta teama sa nu ma imbolnavesc eu sau cei dragi ( mai ales boala asta nenorocita, asta ma inspaimanta cumplit )  supa  pot doar sa incerc sa imi inchipui prin ce treceti, desi mi-e f greu numai sa ma pun in situatia ta.  supa  Oricum...  Ma rog ca asa cum ati invins metastazele din celelalte organe, asa sa reusiti si cu cele nou aparute. Trebuie!!! Sa nu va dati batuti, pe cat posibil tu fii optimista si puternica, sa ii insuflii si mamei tale tarie si incredere. Trebuie sa aveti incredere ca va fi bine, sa treceti impreuna si hopul asta. Sunteti puternice si tu si ea, ati trecut deja prin atatea. Pana acum ati reusit, chiar nu trebuie sa va dati batute acum!!! Te imbratisez tare!!  kram

blue, fa patul cat mai tarziu posibil, pana atunci e inutil, ocupa spatiu si se umple de praf. Eu l-am montat acum vreo luna cand am terminat camera lui Sebi si asa a ramas, dar e acoperit si nu am lenjeria pe el. Usa la camera aia e aproape mereu inchisa.

ddunia, 8-10 pampers newborn pe zi trebuie in spital. marimea 2 e pt 3 kg, am inteles ca marimea 1 nu e ok deloc, e mai mult pt prematuri.
eu imi iau vreo 5 perechi de chilotzari de bumbac, aia sunt sfinti cand om avea sangerari nasoale.
tampoane iti faci tu acasa, eu am facut deja. Cumperi vata si tifon ( sau fase sterile de tifon, e si mai comod cu ele gata taiate ).  iti recomand vata Sensiblu, este deja portionata, doar iei bucata si o bagi in tifon.  smile

fetele, am o intrebare : ma uitam acum pe net...  spranceana  cel mai ieftin cantar de bebe e 300 RON  spranceana  e singura chestie care nu am primit-o si nu cred ca o primesc, asa ca trebuie sa scot bani sa o iau. dar parca nu vreau sa dau nici macar 300 ron pe asa ceva.
siacum...  daca dispensarul e la un minut distanta, pe bune, chiar la capatul blocului smile,  nu ma pot duce acolo ziua sa il cantaresc? ma inteleg f ok cu medicul si asistenta, mama a lucrat acolo si suntem in relatii f bune, deci nu e vorba ca nu ma poate primi zilnic la cantarit. chiar si asa, trebuie neaparat sa cumpar si eu cantar ??  spranceana 

eu am primit cadou si sutiene de alaptat, cu tampoane de sani

azi mi-a sosit carutul turcoaz smile
siiii lol  azi dimineata plimbam pisicile in carutz prin casa. m-a intrebat mama speriata CAND ma maturizez si eu.   

landoul

http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3952.jpg http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3949.jpg

pozitia sezut

http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3947.jpg http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3945.jpg

si, bineinteles rotfl2

http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3957.jpg  http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3964.jpg http://anticonceptionale.ro/forum/uploads/thumbs/16527_dscf3962.jpg

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-11 17:11:16)

#2636 2010-10-11 17:15:08

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Pass, sa le folositi sanatosi!
Pisicile tale sunt criminale, foarte cuminti stau ele acolo... lol

#2637 2010-10-11 17:15:53

anabella_n
Hero member

frumos rău căruţul, iar pisicile sunt mortale lol

passenger a scris:

8-10 pampers newborn pe zi trebuie in spital. marimea 2 e pt 3 kg, am inteles ca marimea 1 nu e ok deloc, e mai mult pt prematuri.

referitor la partea asta, eu i-am luat la a mea pampers new baby mărimea 1, deşi s-a născut cu 3 kg şi acum, deşi are deja vreo 3 kg 300, tot mărimea asta folosim şi vom mai folosi pt ?ncă 2-3 săptăm?ni sau chiar mai mult, pt că nu par să-i răm?nă mici, ba din contră, observ că tot măricei ?i sunt. aşadar atenţie mare să nu daţi banii degeaba pe mărimea 2. noi avem un bax de măr. 2 pe care-l ţinem ?ntr-un colţ pt c?nd ?i va veni vremea

#2638 2010-10-11 17:16:11

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

stefany a scris:

Tymo eu mi-am luat concediu prenatal de risc de la 20 de sapt...Iti trebuie doar o hartie de la medicul tau ginecolog in care sa specifice ca ai o sarcina cu risc.Cu hartia asta mergi la medicul de fam care nu are ce obiecta/comenta si o sa-ti dea (e obligat)concediu prenatal de risc in fiecare luna pana cand intri in concediu prenatal normal pe la 30-32 de sapt. Nu vad de ce sa te complici cu concediu medical si libere luate...bine, poate banii sunt mai multi asa,asta nu mai stiu.

Stefany  puss pe mine medicul nu m-a incadrat la concediu prenatal de risc, ci doar in concediu medical. Acum mi-a dat 2 sapt, dupa care imi dau din nou intalnire cu dr. Atunci imi da si trimitere pt 4D si o persoana de contact de la o policlinica din Ungaria unde tre sa merg. Banuiesc ca nu va mai avea nimic de comentat medicul de fam dar ma scoate din minti capul ei incuiat de comunism.
Tre sa imi fac din nou calculele pe calendar. Si dr gineco si cea de fam mi-au spus ca in concediu prenatal pot intra de la 32 de sapt.

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2639 2010-10-11 17:16:21

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

vai passs cat e de frumusel carucicul,,detalii detalii,l-ai primit sau l-ai cumparat k vreau sie u vai cat poate fi de fain,vad ek e primii pasi si are landouuuuu
de pampers nu mai stiu ce sa cred,baiiii mie mi-au zis mai multe fete ca sunt buni ma nr 1 ca is pt 3-5 kg,nr 2 tot pt 3 kg sunt k nu mi se mai invart rotitele?
si vata aia sensiblu e pur si simplu portionata?si cate pachete sa iau mi-ajung 4?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2010-10-11 17:23:40)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2640 2010-10-11 17:16:52

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

anabella_n a scris:

ruxy, dar la tine se mai vede ceva, vreo urmă? a mea văd că se vindecă f frumos şi pe măsură ce cad crustele de la locul cusăturilor nu mai răm?ne nimic vizibil
am ?nsă o problemă, chiar deaspura tăieturii muşchiul a rămas puţin umflat, pare căzut, tu ai păţit chestia asta, după c?t timp revine la normal?

Ana, va ramane o urma rozalie unde este taietura dar daca este asa jos nu are cu ce sa te deranjeze. Eu am testat daca se vede din slipul de la costumul de baie in vara cand am fost la piscina si e foarte ok, nici urma de operatie  tummenupp
Pentru umflatura aia eu m-am dat cu lioton jel, asa mi-a zis doctorita mea si mi-a disparut in cateva zile.

Pass, matele  hjarta

Si eu tot pampers 1 am folosit ceva timp dar al meu a fost prematur. Oricum merg lejer pana la 3, 5 kg,acum depinde ce grasuni nasteti smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-10-11 17:19:20)

#2641 2010-10-11 17:18:46

anabella_n
Hero member

merci ruxy, a mea văd că e prezentă şi acum, o să ?ntreb cu ce să mă dau sau ?mi iau şi eu direct lioton şi gata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.