homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-18

#324 2010-09-21 10:13:54

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

aliy, dacă asta ?ți vei dori, dr n-are de ce să te refuze. teoretic, cel puțin.
așa m-a enervat aia de familie, că iar mi-am amintit, mi-a dat o replică de genul: mă ?ndoiesc că va mai dura prea mult p?nă ce ministrul sănătății va da o lege prin care să interzică cezarienele la cerere, lăs?nd să se facă doar ?n cazuri de necesitate, că acum toate tinerele fără minte apelează la cezariană, să scape mai repede. una-două se operează, nimeni nu mai vrea să nască normal
doamne, mă și mir că am mai avut puterea să stau la ea ?n cabinet după faza asta! iar nu ?nțeleg de ce simțea nevoia să mă atace, că nu-s at?t de proastă ?nc?t să nu știu că normal s-a născut de c?nd lumea și așa e lăsat de la natură, dar eu nu vreau și punct

came, Papu
puss

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-09-21 10:14:52)

#325 2010-09-21 10:15:38

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Ana apropos de Guns'n Roses....vai ce m-as fi dus si eu  visslar 
Uite si o dedicatie aici ptr toate fetele...burtici,mamici  puss

LE Aliy m-ai linistit, oricum nu stiu in ce masura conteaza intoarcerea lui bebe dat fiind ca eu voi face cezariana...mi-a zis-o si medicul ca e cea mai indicata la mine dat fiind ca eu mai am un singur rinichi, iar efortul depus la o nastere normala e destul de mare...

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-09-21 10:19:24)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#326 2010-09-21 10:29:29

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

fetele stati linistite ca si daca le-ati fi spus ca nasteti natural si nu prin ceza tot ar fi gasit de comentat
de ex. mie mi se intampla sa ma intrebe si cand le spun ca vreau nat. a ca nu am ce face ca la cate metode sunt acum adica ceza,epi s.a. eu vreau sa nasc ca pe vreamea lu bunica ,deci nu va satresati prea tare cu parerea celor din jur ca oricum nu sunt multumiti niciodata ,conteaza ce simtim noi si alegerea e a noastra nu a lor

Ultima oara a fost editat de fany (2010-09-21 10:30:40)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#327 2010-09-21 10:33:16

anabella_n
Hero member

ce-mi place melodia asta hjarta

fany, probabil că așa mi s-ar fi ?nt?mplat și mie, dacă spuneam că vreau natural lol

#328 2010-09-21 10:35:05

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Fany mare dreptate ai ,oricum se gaseste cate un carcotas(a) care stie mai bine... lol
Fetele va pup, ne vedem mai incolo...ma duc la munca sa-mi duc prenatalul vizat puss

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

Publicitate

loading...

#329 2010-09-21 10:43:16

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

neatza wave
ufff...despre ce vorbiti voi aici..deja imi e frica tare...chiar daca mai am mult timp bang  :|vad ca pe tickerul ala scrie 9 saptamani si 2 ziile....:|si dupa ecografie ar fi la fel..:|off doamneeeee helllppp grater

Ultima oara a fost editat de pucca_pucca89 (2010-09-21 10:45:18)

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#330 2010-09-21 10:45:11

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Pucca tie ti-e frica si cat mai ai, dar fetele care asteapta, iti dai seama cum stau si ce e in sufletul lor

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#331 2010-09-21 10:45:20

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  puss

anamajoreta  majoreta  majoreta  majoreta   
f faine hainutele, nici eu nu sunt pt roz la fetite dar cele pe care le-ai pozat arata bine de tot, calitate buna, se vede de la o posta. nu sunt chinezarii roz ca peste tot

hmm  la mine din contra, cand spun ca vreau natural si FARA epidurala,  va  adica chiar natural-natural, lumea incearca sa ma convinga sa nu fac asta si sa optez pt anestezie sau cezariana.  roll  ya ya ...

in 10 min e curerirul la usa, tocmai m-a sunat. abia astept sa vad produsele smile
blue, tu nu ai primit nimic inca?

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-21 10:46:40)

#332 2010-09-21 10:49:14

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Pass, asteptam pozici si sa ne spui cum e calitatea produselor, ca si eu as vrea sa comand de la ei macar o lenjerie ceva ... big_smile

#333 2010-09-21 10:55:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

passenger a scris:

Nop - eu am stabilit sa asteptam sa primeasca si salteluta de cocos 100% si mi le livreaza abia dupa aceea.

Si la mine e la fel cu nasterea - toata lumea comenteaza ca cezariana e mult mai convenabila decat nasterea naturala. Ce-are frate daca eu vreau sa 'imping de-mi ies ochii' (cum zic unele)  spranceana

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#334 2010-09-21 10:56:47

camelia83
Sr. member

passenger a scris:

neata!  puss

f faine hainutele, nici eu nu sunt pt roz la fetite dar cele pe care le-ai pozat arata bine de tot, calitate buna, se vede de la o posta. nu sunt chinezarii roz ca peste tot

hmm  la mine din contra, cand spun ca vreau natural si FARA epidurala,  va  adica chiar natural-natural, lumea incearca sa ma convinga sa nu fac asta si sa optez pt anestezie sau cezariana.  roll  ya ya ...

in 10 min e curerirul la usa, tocmai m-a sunat. abia astept sa vad produsele smile

Pass de la my kids ti-ai luat produsele.Sie eu urmeaza sa imi comand mai multe de la ei dar numa in 10 oct ca astept salarul.Is curioasa sa imi zici calitatea si sa pui pozici

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#335 2010-09-21 10:59:20

anabella_n
Hero member

passenger a scris:

neața pass
hăinuțele sunt de la debenhams și au un bumbac grozav ?n ele. păcat că le va purta prea puțin
să ne pui poze cu ce primești

fetelor, referitor la naștere, concluzia generală e că nu e bine nicicum lol
eu zic să nu mai naștem!

LE: completez aici, ca să nu mai scriu alt mesaj. dacă cineva f apropiat din familie (sora mamei, cu care am o relație extrem de bună, dar e muuult prea proastă de gură uneori), v-ar zice r?z?nd: să vezi ce ur?tă o să fie fie-ta c?nd s-o naște, voi cum ați reacționa?

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-09-21 11:02:47)

#336 2010-09-21 11:04:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

fany a scris:

fetele stati linistite ca si daca le-ati fi spus ca nasteti natural si nu prin ceza tot ar fi gasit de comentat
de ex. mie mi se intampla sa ma intrebe si cand le spun ca vreau nat. a ca nu am ce face ca la cate metode sunt acum adica ceza,epi s.a. eu vreau sa nasc ca pe vreamea lu bunica ,deci nu va satresati prea tare cu parerea celor din jur ca oricum nu sunt multumiti niciodata ,conteaza ce simtim noi si alegerea e a noastra nu a lor

exact!!! asa si mie rotfl iar acum comenteaza ca alaptez, ca pe vremea buncicii  skitarg

guns' drool

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#337 2010-09-21 11:05:12

camelia83
Sr. member

anabella_n a scris:

passenger a scris:

neața pass
hăinuțele sunt de la debenhams și au un bumbac grozav ?n ele. păcat că le va purta prea puțin
să ne pui poze cu ce primești

fetelor, referitor la naștere, concluzia generală e că nu e bine nicicum lol
eu zic să nu mai naștem!

LE: completez aici, ca să nu mai scriu alt mesaj. dacă cineva f apropiat din familie (sora mamei, cu care am o relație extrem de bună, dar e muuult prea proastă de gură uneori), v-ar zice r?z?nd: să vezi ce ur?tă o să fie fie-ta c?nd s-o naște, voi cum ați reacționa?

Ana daca vrei le poti scoate la bazar la vanzare, am vazut multe fete care au vandut, poate le iau eu pt Mara

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#338 2010-09-21 11:06:23

anabella_n
Hero member

came, pe alea primite le voi da gratis, nici nu m-ar lăsa conștiința să le v?nd wink

#339 2010-09-21 11:06:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

anabella_n a scris:

Cam asa:  box   box   box    sm   sm   sm

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#340 2010-09-21 11:07:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ana, esti sigura ca sora-ta n-a glumit? (chit ca e genul de gluma care nu se face?)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#341 2010-09-21 11:08:22

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Ana, eu cred ca as ramane cam interzisa, nu prea as avea ce sa zic, dar sigur m-ar supara si m-ar deranja...

Urata nu are cum sa iasa ca tu esti o superba, probabil se referea ca o sa aiba pielea incretita si cu chestia aia albicioasa pe ea, imi scapa acum cum ii zice...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-21 11:09:27)

#342 2010-09-21 11:09:50

anabella_n
Hero member

n-a glumit, cum spuneam e f proastă de gură, are impresia că poate spune orice-i trece prin cap și nimeni nu se supără pe ea
mă așteptam la astfel de reacții, chiar ?i spusesem celeilalte mătuși, că mama a avut 2 surori, să vezi că exact așa o să-mi spună. așadar i-am zis frumușel că dacă are astfel de opinii de exprimat să le exprime de față cu alți membri ai familiei, pt că dacă-mi va zice mie asta ?n față o dau afară din salon. și am mai precizat că nu glumesc!

Papu
, mulțumesc  rodnar , se referea la ce ai spus tu, că nou-născuții sunt ur?ți, dar mie nu mi se par deloc ur?ți!!!
cred că pt mamă ?n momentele alea oricum ar fi, e cel mai frumos din lume. deci clar n-ar avea nevoie de astfel de păreri, fie ele exprimate doar la modul că nici un copil nou-născut nu e frumos

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-09-21 11:11:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.