homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-30

#552 2010-09-22 14:50:20

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Anaaaaaaaa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
sa ai o nastere cat mai usoara, sa-ti revii repede . Cati va fi cu siguranta o frumoasa sanatoasa, dolofanoasa.!!!! majoreta  majoreta  majoreta
Asteptam vesti !!!!!!!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#553 2010-09-22 14:54:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Doamne ajuta, anabella!  rugaciune   puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#554 2010-09-22 14:55:27

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ana  rugaciune   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  o sa fie bine!!! majoreta  majoreta  majoreta asteptam cu nerabdare sa vi inapoi sa ne povestesti tot tot tot  big_smile  si sa ne pui pozeeeeeee  majoreta  majoreta  majoreta  big_smile
Aliy sincer, de cand am descoperit detergentul lichid nu mai folosesc praf... si pentru lucrurile lu asta mica am luat persil senzitive (si detergent-lichid si balsam) si le-am spalat la program lung si cu 60 grade, si balsam nu am pus mult...si am dat si clatire dubla ... si dupa le-am calcat. eu sunt multumita de rezultat smile
aaaaaa si legat de curajoaso  lol pffff taci ca rad si  curcile de mine cand ma aud cu cate intrebari ii stresez pe toti si mai ales pe ginecolog si mai nou pe anestezist  lol  si oricum...la dilatatie 4mm imi da injectia...deci caca maca curajul meu  lol
LE acuma am vazut ca ai mai scris...pai si eu azi am luat de la farmacie...credeam ca astea is cele mai ieftine chestii  forgetit  foarte prost gandit  dumbom  lol  si nici nu am luat batista bebelusului si infacolul  ca alea iar is vreo 70ron  forgetit
Cand se misca "normal" adica decent  lol  nu ma doare...numai cand se mai intaindeeeeeeee si isi baga piciorul/picioarele in dreapta ma omoara  lol  hjarta  sau mai are faze ca da undeva sus in partea dreapta ..la tzitzi dar ma loveste in coaste  forgetit  lol  si imi taie rasuflarea pt o sec  lol  dar cam atat...in rest nu simt nici o "jena"

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-09-22 14:59:45)

#555 2010-09-22 14:56:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Ana  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

#556 2010-09-22 14:56:49

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Ana, bafta multa, nastere usoara si te asteptam cu vesti!
majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Publicitate

loading...

#557 2010-09-22 15:00:38

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

rugaciune  rugaciune  rugaciune ajuta,anabella!ne gandim la tine
deci mai astept cu hainutele pt bebe,inca mai am de luat: scutece de fine,inca o paturica, lenjerii patut, paturica gen sac cu capse fermoar(cred k 2 una pt acasa si una pt carut) ,astea ar fi de spalat
mai e ceva?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2010-09-22 15:02:00)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#558 2010-09-22 15:06:47

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ana  majoreta  majoreta  majoreta
Doamne ajuta sa fie Cati sanatoasa iar tu sa ai o nastere usoara  rugaciune

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-09-22 15:07:06)

#559 2010-09-22 15:09:50

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

DDunia, mai bine mai astepti un pic  par se asterne praful, oricat de ascunse le-ai tine smile

Dana, la mine cand se intinde ma rupe smile dar aproape la orice miscare mica ma doare ... pielea, nu stiu cum sa zic. de vreo 3 zile asa, ma doareeee .... parca sunt baba, ma vait toata ziua, dar chiar nu mai pot, abia respir, abia ma misc si vad ca ma incearca si greata din cand in cand.
o fi normal  nustiu

Mamica de Eric Andrei hjarta

#560 2010-09-22 15:16:13

ddunia
Hero member

pai clar mai astept k noi inca nu am luat mobila pt bebe,ma rog pt dormotor k reconditionam, ne mai facem niste dulapioare, etajere pt venirea lui si am zis k numa in oct mergem sa dam comanda k am gasit cu 15% reducere.si atunci mai astept pana in oct knd vine mobila si atunci le spal pe toate la gramada si le calc si le depozitez pe fiecare la locul ei in dulapior.
cand ma gandesc ca mai am de l;aut muuulte chestii...eu am zis k patutul il comandam pe net,vi l-am si aratat aici,e alb model ikea,in octombrie spre sfarsitul lunii iar carutul merge tati si il ia atunci dupa ce nasc k l-am gasit la DHS si aia au multe, daca nu aduc pe comanda.
am zis sa nu ma grabesc cu luatul,bine nu vreau sa ma aglomerez pe ultima suta cand ma trezesc ca scoatem milioane bune ca sa luam tot dar nici sa le iau pe toate acum gata....le iau pe rand..azi o paturica, maine un botosel si ttot asa
iar produsele de curatat,biberoane sterilizator atunci inainte de tot..zic bine sau fabulez?ce credeti?

#561 2010-09-22 15:49:41

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ddunia faci bine...numai ca  daca vrei sa nu ti se "adune" adica sa nu simti asa la buget mai bine mai ia in schimb de un botosel azi...sterilizatorul, sau 1 chestie "mare"-scumpa pe luna....cel putin asta as schimba eu. Chestii micute si eu am luat de cand am aflat ca-s gravi si am zis ca pe la 32+ luam restu...si a fost ok , dar s-a si simtit la buget  forgetit  lol  Acuma na...oricum ai face cand faci calcul total tot asa iti da reszulatul numa no...depinde cum vrei sa le imparti Ori lasi o multime de bani numai o data ...ori o data pe luna cate o chestie mai scumpa  chicot
Aliy eu zic ca e ok ca ne mai doare una alta...si pielea si etc...ca doar si bebeii sunt maricei acuma  hjarta  nu mai au nici ei loc pe acolo si altfel ii simtim  puss  da las ca ami putin si fiecare o fi in corpul lui  happydance  big_smile  hjarta
LE Stef  puss
Apropo de mancare...pe mine ma enerveaza ca nu mai pot papa o felie intreaga de pepene verde odata! disperat  lol  cred ca e mai mic stomacul ca e Ale mare  lol  si nu mai pot baga in mine cat vreau ca imediat sunt "plina" rotfl

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-09-22 15:56:20)

#562 2010-09-22 15:51:42

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Ana  rugaciune  sa ai o nastere usoara si sa vina Cati sanatoasa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Aliy  puss  senzatii de astea ma incearca si pe mine, pielea ma doare mai ales in jurul buricului...ma vait ca o baba de dureri de spate,iar senzatia de greata o mai am din cand in cand...si nu e de la ce mananc,aaa si aproape ca nu mai pot nici manca ca simt ca ma umflu ca un balon si nu am aer nustiu  Sunt toate de la sarcina, acum sa asteptam si zile mai bune ...eu sunt multumita ca inca mai pot dormi noaptea  buga

Ddunia faci f bine ca le iei pe toate treptat...daca le-am lua pe toate odata nu am avea de unde...si aici la bani ma refer  nustiu
Eu caruciorul ii iau ultimul...in caz ca nu gasesc ceva care sa-mi placa mult de tot acum...oricum pana in sapt 38 vreau sa le am gata pe toate...o iau pe Dana ca model  par

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#563 2010-09-22 15:55:14

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

ana o nastere usoara si doamne ajuta sa fie totul bine ,iar cati sa fie cumintica si papacioasa majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de fany (2010-09-22 15:55:26)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#564 2010-09-22 15:58:01

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ana nastere usoara si rapida ....DD sa fie cu amandoua si sa veniti sanatoase acasa

garga puiul isi face simtita prezenta din ce in ce mai tare  chicot ....sa vezi cand o sari din somn ca ti-a tras una  chicot   par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-09-22 16:01:05)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#565 2010-09-22 15:59:23

ddunia
Hero member

pai eu zic acu asa k mai las si mai astept da parca vad ca ma apuca dintr-o data si merg si iau tot..dk intru in panica ca nu am una sau alta

#566 2010-09-22 16:27:15

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

ana sa ai o nastere usoara, si cati sa fie sanatoasa si te astep cu vesti si sfaturi ............... majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#567 2010-09-22 16:37:58

tasha2007
Full member
De la: iasi

Refacere rapida Ana, si Cati sa vina pe lume sanatoasa si mancacioasa!Tinem pumnii!Pupici.

#568 2010-09-22 16:58:31

carmensita 82
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2010-03-17

Dumnezeu sa te intareasca..sa nasti usor iar ingerasha ta sa vina sanatoasa cu binecuvintarea Domnului.
Te pupam Ana  si sa treceti cu  bine  rugaciune  rugaciune  rugaciune  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

36:gravida:Doamne te rugam sa ne-o aduci pe Alesia sanatoasa

#569 2010-09-22 17:04:51

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

ana, sa va intoarceti cu bine, sa fiti curajoase si sa stati cat mai putin in spital, ca pana acum ati tot stat...

curaj si nastere usoara!!!!!    majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

eu am terminat cu hainele lui bb, sunt deja calcate spalate si puse in comoda lui. smile pe masura ce cumparam ceva, spalam si calcam. acum sunt toate frumos aranjate acolo, mai am sa cumpar vreo 2 caciulite de interior, vreo 2 perechi de manusi antizgariere.. chestii minore. ma bucur si sunt linistita ca le am gata. si bagajul meu pt spital e pus deoparte, big_smile ma rog, ala e incomplet, am pus camasi de alaptat, tampoane de sani, vata, sutien de alaptat,... trusa de make-up lol ...

mai, numai eu uit ca sunt gravida? ma lovesc atat de des cu burta de orice, in special de clantele usilor.. lol asa bine ma simt, nu ma doare,nu ma ustura pielea, nu ma misc greu, nu respir greu, mananc ca inainte.. eu am pb cu mersul la toilet, cu contractii cam dureroase uneori  cesafac , in rest sunt exact ca inainte sa fiu gravida..

pun si pozele imediat, merg pana in supermarket sa iau una alta si cand revin imi fac timp sa scot poze si sa uploadez, sa va arat patul lui bb si ce mai avem pe acolo hjarta

pup, revin intr-o ora

#570 2010-09-22 17:25:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ana, sa ai o nastere usoara !! Va fi bine, ai incredere, incarca-te cu energie pozitiva si bucura-te din plin de momentul in care iti vei tine fetita in brate !! kram

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.