homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-43

#799 2010-09-24 08:56:35

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Mirik, eram convinsa ca treci la biciut, d-aia m-am aparat repede  tongue

Blue  applause curajoasa esti ... eu mai am putin si fug si de musca  rodnar

Simona, doamne fereste de dureri ... fa si urocultura si apoi vezi daca e infectie sau nu.  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#800 2010-09-24 09:00:48

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

buna dimineata...simona...eu maine fac 9 saptamani ..si nu am stat cu capul in wc deloc...chiar deloc.sanii nu m-au durut si inca nu ma dor..decat acum 2 saptamani am avut o durere:| dar in rest deocamdata am o sarcina foarte usoara...nu la toata lumea se manifesta la fel.asa ca stai linistita draga mea ca nu esti singura in situatia asta.si bb meu e bine:) dance  dance  dance  dance  puss
si nu mai fi stresata..asa eram si eu in primele saptamani cand am aflat ca sunt  gravida

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#801 2010-09-24 09:03:29

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata, gagici cu burtici!
Garga, multumim pt link-uri utile! puss

Azi mergem la eco, presimt ca o sa imi treaca foarte greu timpul.  disperat  disperat  disperat
Sunt inarmata cu CD sa imi dea filmuletul acasa, dar nu o sa pot sa il vad acasa pt ca nu am calculator, o sa il vad tot luni ca si voi...

O zi buna va dorim! big_smile

LE: Si cum azi ma duc la eco si eu mereu ma intrebam oare ce inseamna toate minunile alea ce le tot masoara am cautat pe Gugal, am gasit si m-am gandit sa va pun si voua si sper sa va fie de folos, mai ales incepatoarelor big_smile

AC ? abdominal circumference. This is the measurement where the ring went around the fetal belly, like where a belt would go

FL ? fetal length. This is the length of the thigh bone from the knee joint to the hip joint.

BPD ? bi-parietal diameter. This is the measurement of a line drawn from ear to ear, through the brain.

EFW ? estimated fetal weight.

FHR ? fetal heart rate.

HC ? head circumference.

HL ? humerus length, the bone from the elbow to the shoulder.

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-24 09:12:49)

#802 2010-09-24 09:18:49

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

va multumesc frumos fetelor , probabil ca stept schimbari in corpul meu si astep sa apara cat mai repede, si de aceea ma sperii daca nu simt nimic

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#803 2010-09-24 09:25:12

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata si de la noi  wave

Anaaa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Papu multu mult de listuta  puss

Blue ce frumos e aricelul  hjarta

Aliy te intreb pe tine(sau oricine s-a confruntat) ,ca ai trecut deja de 28 de sapt, e normal ca bebele meu sa miste mai putin la varsta asta a sarcinii decat la 27 de sapt?? De ieri incepand si azi e ff lenes...aproape ca nu-l simt...si avea zile(aproape in fiecare zi )in care muta burta din loc  supa

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

Publicitate

loading...

#804 2010-09-24 09:26:20

Papucica
Insomniac member

Eu si la aproape 23 de saptamani mai am zile cand nu ma "simt" insarcinata, mai misca bebe sa imi aminteasca...
Azi de exemplu, m-am intins de dimineata si ma simteam asa bine si zic (in gand, bineinteles) "azi iar nu ma simt insarcinata!" rotfl2

#805 2010-09-24 09:27:49

pucca_pucca89
Hero member

dar la cate saptamani misca bebe prima oara?adica mai bn zis cand il simtim noi?

#806 2010-09-24 09:33:56

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  cascat 
eu am fost sa dau 3 sticlute de sange, sa vedem cum ies analizele,  rugaciune

blue, ce frumos e!!!  hjarta  Bravo! Felicitari pt gest! daca nu vrei sa il tii definitiv, sa cauti din timp un loc bun sa il eliberezi. vezi pe net cum trebuie sa te ocupi de ei, gasesti ff multe date. ce imi plac aricii, l-as pupa in botic, asa de dulce e!  hjarta

simona, nici eu nu am avut dureri mari, usoare intepaturi si din cand in cand o jena cam ca la CM, dar cum simteam ceva, eu luam imediat no-spa. mi-a fost f frica de primul trimestru, eu am avut acum 2-3 ani un avort menstrual si am stat cu spaima sa nu se intample ceva. dormeam cu no spa pe noptiera, aveam rezerva de nospa si in masina, in gentile cu care umblam frecvent.. big_smile eram inarmata. si am luat si acifol si Utrogestan pana in trim 2.
stai calma la faza cu simptomele sarcinii, eu am avut la inceput apoi s-au diminuat considerabil de eram aproape sigura ca nu mai e bebe sad , dar nici vorba, ei se dezvolta micutii si fara sa ne deranjeze pe noi cu greturi si balonari sau alte neplaceri. smile
ciudat ca doc gineco nu a vazut pe analize infectia aia urinara  spranceana

papu, bafta azi!!! o sa iti vezi puiul  hjarta

carmensita, si bebele meu tot 1300 cantarea la 29 saptamani. smile 
o sa fie bine dc esti in spital, acolo au grija cum trebuie de voi. nu mai fii speriata!  puss

mirikule, ai dat comanda de pat? big_smile

lucky,pai dc nu il dai cu nimic pe Tudor, cum il masezi dupa baita? nu trebuie masat in fiecare zi?   cesafac  si pozeeee cand mai pui ???  punish

pucca, al meu a fost f grabit, la 14 sapt mi-a dat un ghiont timid, si a continuat asa fara oprire
la 17 saptamani si 4 zile il simtea sotul meu la mana, deci misca f tare. smile

eu nu credeam ca bb poate sa aiba miscari mai ample si mai clare decat avea deja... hjarta e a doua dimineata consecutiv cand la 5 a.m. ma trezeste in suturi lol, azi dimineata i-am prins o talpita in mana, imi vine sa il mananc hjarta
eu sunt si slaba de fel, nu prea am grasime pe burta, si cand misca se vede atat de frumos si de clar, ii vad forma capului, forma popoului, talpile hjarta e  o minune !

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-24 09:38:13)

#807 2010-09-24 09:37:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Inca nu Pass trebuie sa sun putin mai tarziu  dance

Blue pls help!!! As vrea sa comand de pe site-ul de pe care ai comandat tu salteaua si vreau sa stiu ce model ai ales?De ce? Cand primesc?

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#808 2010-09-24 09:38:04

stefany
Sr. member

Nici n-am terminat de scris propozitia ca mi-a mutat si burta din loc  lol  E incredibil cum simt ei cand te panichezi ...gata m-a linistit....pana data viitoare daca se mai repeta  lol

Pucca eu l-am simtit pe al meu la aprox 16 sapt si un pic...se poate sa-l simti si mai repede si mai tarziu. Oricum am intiparit clar in cap momentul ala  hjarta

Pupici la burtici  puss

#809 2010-09-24 09:41:01

passenger
Addicted member

stef, tot pe atunci a avut si al meu o perioada lenesa, de pe la la 27 saptamani misca atat de blegut... eu am tot baut ceaiuri de tei in perioada aia ca am fost racita si ma gandeam ca e asa lenes ca ii dau tei si il adorm. insa de vreo 2 zile are miscari si mai puternice ca inainte, miscarile lui ma trezesc din somnul adanc de la 4-5 a.m. smile
nu credeam ca o sa imi vad burta patrata vreodata lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-24 09:41:50)

#810 2010-09-24 09:43:27

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Neata burtici  puss
Ana majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Pucca si a mea a inceput sa miste bine pe la 15 sapt si de atunci tot activa a ramas
Pass si eu vreau sa imi fac comanda maine la lenjerie, e buna calitatea in ele?Oare vanita verde merge si la fetite ca vad ca roz nu au pe stoc si adevarul e ca m-am saturat tot roz roz.Si apropo de pisicuta  puss  e bestiala.La cat e de grasuna parea motan  chicot
Garga multumim pt linkuri, ar cam trebui sa incep si eu sa imi actualizez lista.Voua care vi s-a parut cea mai complecta?

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#811 2010-09-24 09:45:59

Papucica
Insomniac member

pucca_pucca89 a scris:

dar la cate saptamani misca bebe prima oara?adica mai bn zis cand il simtim noi?

Eu prima oara l-am simtit pe la 18 saptamani si de pe la vreo 20 il simtea si tati la mana... Depinde de fiecare bebic in parte, de conformatia mamei sau de pozitia placentei... La mine placenta e pozitionata anterior si probabil de aia l-am simtit la 18, probabil el dadea in dreptul placentei dar nu avea puterea sa ma faca sa simt...

#812 2010-09-24 09:47:01

aliy
Hero member

Stefany, ma bucur ca pana am citit eu a si miscat  puss

eu am cam avut "pb" asta pana pe la 26 sapt. iti spun ce mi-a zis medicul meu: trebuie sa miste in fiecare zi, numai ca nu misca la fel de mult in fiecare zi; poate avea miscari mai lente in unele zile. ce m-a sfatuit: daca cumva nu misca o zi intreaga, a zis ca e indicat sa mergi la spital sa verifice inimioara si sa te intorci linistita acasa smile

cand pateam asa, mai incercam "trucuri" de agitat bebelusul: ma miscam mai brusc de pe-o parte pe alta, mancam ciocolata... de cele mai multe ori a avut efect.

Pucca, eu mi-am dat seama de miscarile lui bebe pe la 17-18 sapt.

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-24 09:49:03)

#813 2010-09-24 09:50:02

passenger
Addicted member

da, ciocolata..  drool    nu mai mananc asa ceva pana nu imi vad glicemia, am facut abuz perioada asta de dulciuri. nu ma pot abtine, eu inainte nu mancam ciocolata cu lunile, in schimb in perioada asta mancam cate o tableta odata sad
la mine mergea cu un pahar mare de fresh de portocale, eu storceam 2 la pahar si pana terminam de baut incepea sa danseze. lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-24 09:50:36)

#814 2010-09-24 09:51:58

aliy
Hero member

Pass  puss eu am program de ciocolata : in fiecare noapte in jur de 2, ma trezesc si savurez o ciocolata. parca mi-a intrat in reflex... ca somnambulii ma duc la frigider smile

Azi incep eu : unde e Fany ? fanyyyyyyyyyy , fa prezenta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-24 10:02:19)

#815 2010-09-24 09:53:58

pucca_pucca89
Hero member

burtica mea sigur o sa fie vizibila mult mai incolo pt ca sunt mai grasuta  rodnar  visslar

#816 2010-09-24 10:02:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Passuc, legat de arici: eu am gradina in spatele casei, ariciul a hoinarit de acolo, deci tot acolo l-am dus inapoi  lol Ca mi-era ca-l calca vreo masina  cesafac

mirik, eu am ales salteaua cu 100 ron, 100% fibra de cocos, modelul care acuma nu e pe stoc. Il primesc azi, si coletul (patut+saltea+2 lenjerii de pat+cearcaf de schimbat) imi ajunge maine

Si eu am zile (majoritatea) in care singurul lucru care imi aduce aminte ca sunt  gravida  este bebe, care imi da suturi  big_smile  Sper sa fie asa pana ies in prenatal  tongue

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#817 2010-09-24 10:09:31

stefany
Sr. member

Aliy,Pass multumesc...iar m-ati linistit  puss
Cat despre ciocolata  drool  si eu sunt addicted! Eram si inainte...dar nu se punea  lol  Acum mai rarut , imi plac mult M&M ...dau gata cate o punga odata. Sau croissanturile de cioco cu lapte langa...si inainte uram laptele  acklad Dar cum carne nu mananc din liceu....macar lactate cat de multe, dar pasteurizate ! Noaptea inca nu am ajuns sa mananc...poate o banana sau un mar,dar atat mi-e suficient. Aliy tu esti criminala cu portia de ciocolata noaptea  lol

LE Chiar asa ....unde e Fany???  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-09-24 10:10:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.