homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-50

#932 2010-09-25 12:26:10

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Hai Fany, da-i drumul !!! lol   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Pass, spor la treaba, fug si eu la gateli ca piata am facut-o .

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#933 2010-09-25 12:53:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Da Blue uite asa dormeam cu copilul in pat  lol

Se ingroasa randurile la gravidute vertiginos  applause  applause  applause  applause
Toamna se numara bebeii  chicot  chicot  chicot

Fany  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#934 2010-09-25 13:05:04

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Fany  majoreta  majoreta  majoreta nastere usoara  rugaciune

Sweetygirl, bine ai venit smile

Va pup kram

#935 2010-09-25 13:58:19

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Sweetgirl, bine ai venit si felicitari multe pt sarcina!

Dana, hai ... pe pozitii  lol
a venit o vecina cu pomana si mi-a zis ca in 2 sapt nasc, nu mi-a zis de ce crede asta ... o fi zis asa "la plezneala", dar mie mi-a placut wink  dance

Mamica de Eric Andrei hjarta

#936 2010-09-25 14:00:21

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Fany nastere usoara  puss  puss si numai bine! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Pass eu am nascut normal fara epidurala sau altceva!Epidurala medicul nu mia putut promite ca imi face si apoi m-am speriat de povestea Adinei si am hotarat ca vreau normal!Doare nimic de zis dar trece repede si refacerea este mai usoara!Eu de exemplu m-am refacut bine doar ca am avut probleme vechi cu hemoroizi si astia ii mai fac de cap in rest taietura nu ma mai doare deloc si pot sta pe scaun fara probleme! puss

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

Publicitate

loading...

#937 2010-09-25 14:15:14

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

aliy a scris:

Sweetgirl, bine ai venit si felicitari multe pt sarcina!

Dana, hai ... pe pozitii  lol
a venit o vecina cu pomana si mi-a zis ca in 2 sapt nasc, nu mi-a zis de ce crede asta ... o fi zis asa "la plezneala", dar mie mi-a placut wink  dance

multumesc...sper di toata inima sa fiu insarcinata...mai astept cateva zile si mai fac un test, sa vedem daca iasa linia mai vizibila decat a iesit azi...stau totusi in dubii...
s-a intamlat la cineva sa iasa 2 linii,cea pt sarcina nu asa de vizibila ca cea de control....si sa nu fie insarcinata?
e posibil?
eu stau in stres...eu va innebunesc cu asta acum...

nastere usoara si lui fany...vad ca toate o sustineti,eu nu am mai intrat demult pe forum,si intram pe un alt topic...am avut niste probleme..o o mica rana  pe col si am facut tratament...
daca mi se adevereste sarcina, o sa intru mai des pe aici pe forum ...pe acest topic,sa ne sustinem majoreta

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#938 2010-09-25 14:18:56

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

pupici   par

fanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gooooooooooooooooooooooooooooooo  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  punk  punk  punk  punk  punk  punk  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  par  par  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-09-25 14:19:26)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#939 2010-09-25 14:41:53

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Camy  puss

Sweety, eu n-am auzit sa iasa cuiva testul pozitiv (chiar si daca linia e mai stearsa) si sa nu fie insarcinata.
Eu stiam ca testele nu pot iesi fals pozitiv. zic ca esti insarcinata  goodluck
Da, e ok, cum zici ... mai asteapta cateva zile si fa alt test wink

aaa si nu ne innebunesti ... pt asta suntem aici, sa ne sustinem si sa povestim experientele noastre, eventuale sfaturi, etc  par
te asteptam cu drag aici  puss

Gugu  puss ce ma bucur ca mai intri si pe la noi

ce burtici harnice, observ ca ati trecut toate la treaba, gatit ... spor  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-25 14:43:21)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#940 2010-09-25 14:59:06

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

multumesc pt sustinere...si eu sper sa fiu,sunt atat de nerabdatoare sa aflu sigur, sa nu mai stau in dubii...nici la sot nu am spus nimik, si el m-a intrebat, caci a observat ca nu mi-a venit, ca a vz ca mi-am cumparat tampoane sapt trecuta si a vz ca nu le-am folosit...dar eu am tot asteptat ca sa aflu sigur si dupa aia sa-i spun...mai ramane sa mai astept cateva zile sa vedem ce se intampla...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#941 2010-09-25 15:10:16

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Hello  wave Am intrat sa va salutam si sa va pupam si noi  puss

Bine ai venit in randul gravidutelor Sweetygirl si sarcina usoara sa ai! bis  goodluck  Eu sunt sigura ca esti insarcinata fiindca asa mi-a iesit si mie primul test facut...a doua liniuta era de un roz pal . L-am repetat a doua zi dimineata iar a doua liniuta era conturata si mai bine ,eu am fost sigura inca de la primul test  big_smile

Hai Fany !!! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#942 2010-09-25 15:24:02

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

gata treaba, mi-am tras si burta in poze si acum plec in oras la o pizzerie

sweetygirl, esti gravida, felicitari!   smile  testele astea nu se pozitiveaza de nebune. mai dau ele rateuri, dar nu cu linii clare de Test.  bebic

gugu, f curajoasa ai fost!  tummenupp  ce bine ca te refaci asa usor dupa naturala.. dar pana la refacere.. e mult de munca lol 

ce-o fi pe Fany acum  happy  ... eu am niste emotii cand vad ca se subtiaza randurile de gravide..   signof10

Va pup, fug sa ma machiez.

Mai intru diseara  wave

#943 2010-09-25 16:11:40

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Fany...nastere usoara si bebe sanatos majoreta  majoreta  majoreta

Sweetygirl...felicitari pt sarcina!!!! majoreta

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#944 2010-09-25 16:12:41

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

hello fetelor
am intrat sa va salut, ne pregatim de nunta big_smile

FAnyyyyyyy baftaa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta vine puiul hjartahjartahjarta

sweetygirl felicitarii smile

pupici la toate

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#945 2010-09-25 16:54:41

passenger
Addicted member

lavi, sa pui poze de la nunta!!!  puss

wei dar ce activitate redusa pe aici. ce fac burticile sambata, pe vremea asta urata?   spranceana

plecam si noi in oras, va pup!  puss

am uitat sa va zic, bb-le meu cred ca si-a schimbat pozitia.... daca pana acum sughita mereu numai jos, aproape de linia chilotului, acum simt cum sughite sus pe langa buric.  cesafac  daca s-a sucit cu capul in sus desi de la 16 saptamani e numai cu capul in jos, il mananc!!! asta inseamna ca ma paste cezariana 100%, din saptamana 30 nu mai au loc sa se intoarca cu capul in jos.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-25 17:04:19)

#946 2010-09-25 17:44:15

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

passenger a scris:

wei dar ce activitate redusa pe aici. ce fac burticile sambata, pe vremea asta urata?   spranceana

am uitat sa va zic, bb-le meu cred ca si-a schimbat pozitia.... daca pana acum sughita mereu numai jos, aproape de linia chilotului, acum simt cum sughite sus pe langa buric.  cesafac  daca s-a sucit cu capul in sus desi de la 16 saptamani e numai cu capul in jos, il mananc!!! asta inseamna ca ma paste cezariana 100%, din saptamana 30 nu mai au loc sa se intoarca cu capul in jos.

pass tudor s-a intors la 35 de sapt....cand eram gata sa risc si sa nasc natural hop el s-a intors  chicot ......asa ca totul e posibil  goodluck

sweetygirl primul test la mine a iesit cu o liniuta atat de slab conturata ca imi trebuia lupa sa o vad  chicot  dar cum eu eram obsedata am vazut-o  rotfl2 ......asa ca  majoreta  majoreta  punk  sarcina usoara viitoare mamica

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-09-25 17:45:53)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#947 2010-09-25 17:46:41

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

camyelenbebe a scris:

passenger a scris:

pass tudor s-a intors la 35 de sapt....cand eram gata sa risc si sa nasc natural hop el s-a intors  chicot ......asa ca totul e posibil  goodluck

sweetygirl primul test la mine a iesit cu o liniuta atat de slab conturata ca imi trebuia lupa sa o vad  chicot  dar cum eu eram obsedata am vazut-o  rotfl2 ......asa ca  majoreta  majoreta  punk  sarcina usoara viitoare mamica

Pai Camy cum sa nasti natural cu ureaplasma??? Se poate???  wow  wow  wow

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#948 2010-09-25 18:51:45

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ce liniste e azi aici neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#949 2010-09-25 21:38:27

passenger
Addicted member

camy, deci se poate..   disperat  sa vedem cum va fi la final..

am venit din oras, va pup si fug la serial si somn. cine stie cand ma ia durerea de masea din nou si profit si ma odihnesc cand ma lasa sad

noapte buna!!  kram  par

pai e w-end, blue, asa e mereu. e forfota in timpul saptamanii doar. smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-25 21:38:56)

#950 2010-09-25 21:50:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gargarita a scris:

nimic nou la fany. i-au facut antispastice (cred) si nu mai are deloc contractii.
va multumste pentru sustinere smile

pt ce sa-i faca antispastice?  hmm

ceva noutati?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.