homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-54

#1008 2010-09-27 10:29:32

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

salutare!!!  wave

papu, data viitoare il vezi sigur, ce sanse sunt sa stea la fel in cateva zile? sunt sanse mici...
desi asa ziceam si eu, ca daca sta al meu cu capul in jos de la 4 luni intr-una, precis nu se suceste la 30 saptamani. si uite acum e cu capul mult mai sus ca il simt sughitand in coaste  grater  grater  grater  grater 

blue, eu am primit numai chestii faine de la oameni cu banet, pe care eu una nu mi-as fi permis sa le iau eu. ( cel putn carutul, as fi luat clar unul mai ieftin )
la carut si scaun de masina si scaun de masa, ce sa nu iti placa...?! sunt frumoase alea mai scumpe, clar lol

eu am primit un marsupiu  happydance  happydance

OMG.... urmeaza alyi, dana, cocofanel, eu cu rain si ddunia ,,,,,,?>??????   disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  deja?????

papu, si eu am 2 carucioare, 2 patuturi, 2 scaune de masa, 2 saltele.. nu mai am spatii de depozitare, eu cred ca voi da mai departe ce am in plus ca nu imi permit sa stau cu ele in balcon si peste tot, nu am loc.

azi dimineata am primit 30 de scutece de finet, in sfarsit vad si eu cum arata finetul ala renumit. lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-27 10:37:20)

#1009 2010-09-27 10:40:57

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Pass puss o fi vreun semn daca ai cate 2 din fiecare  chicot poate ies 2 pana la urma  chicot  (glumesc, stiu ca e imposibil)
da' cati prieteni/cunostinte ai tu  applause fain sa primesti atatea lucruri, care sunt si frumoase  tummenupp

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-27 10:42:00)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1010 2010-09-27 10:48:30

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Asa zic si eu, pass, o fi vrun semn!  rotfl2

Eu nu am decat hainute, paturici, sac de dormit, prosopele, patut, lenjerie, saltea si salteluta de schimbat.  disperat  Asa ca mai am de cumparat o gramada  bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1011 2010-09-27 10:49:46

passenger
Addicted member

rotfl2 cum ar fi .. ?
am visat acum cateva seri ca il nasteam pe Sebi si veneam cu el acasa, si il pupam si il admiram intr-una, apoi deodata incepeam sa simt cum se misca in burtica  neutral  .. si simteam din ce in ce mai puternic, si in vis mergeam la doc si imi spunea " mai e un bebe in burta dar e mic si nu e bine dezvoltat, are si malformatii. Dvs. decideti daca il nasteti si pe el sau nu."  yikes  si plangeam, si el misca asa tare... si cu cat ma trezeam , cu atat il simteam pe.... Sebi mai tare, ca el misuna in burta la 5 dimineata si ma trezea pe mine din somn lol
da, alyi, am avut noroc cu lucrurile primite.  buga  nu cumparam eu in veci atat..
unul dintre bebei e strainez si are numai lucrusoare nemtesti si americanesti si un bebe e langa Ungaria si la fel, am primit lucruri f faine de acolo. smile insa hainute pt nou nascuti nu prea multe, astea am cumparat eu cu kilu' lol
inainte sa anunt ca-s gravida au dat hainutele mici-mici altcuiva. deh, daca eu am anuntat tarziu, in luna a 3-a, dupa dublu-test..  in schimb am f multe haine pt 3-6 luni si 6-9 luni. bune sunt, pt mai tarziu!
eu am primit pana si scutece si tampoane de tifon pt ochii lui bebe lol deci sunt pierduta, nu stiu ce mai trebuie sa iau eu..
asta e naspa atunci cand primesti, eu cel putin ma organizez mai bine cand am eu lista facuta de mine cu ce am luat/ce mai trebuie luat.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-27 10:52:50)

#1012 2010-09-27 10:57:12

aliy
Hero member

Blue, calmeaza-te.
vrei sa-ti spun ce am eu? hainute (nu f multe pt nou nascut, am multe pt 3-6 luni), o paturica, 4 scutece finet si atat  bang si eu mai am un pic.
nu-l pot convinge pe al meu sub nici o forma sa mai luam... e paranoia rau. zice ca o sa ia el de toate dupa ce se naste bebe. o sa vada el!!
am mai comandat azi o paturica, caciulite, termometru pt bebe ... dar nu pot nici f multe, ca vede ca am luat din bani  chicot oricum tre sa pregatesc 200 lei pt maine.
aaa si nici macar nu e pb de bani. slava domnului ca sunt stransi suficienti incat sa iau chiar ce vreau.

era asa modern al meu, acum e tare superstitios sad ma bucur ca mai e un pic si se naste. ma rog sa fie sanatos si vom lua noi ce-i mai trebuie.  rugaciune

LE: am luat ieri din Cora 4 body super faine. erau la oferta 2 buc/17 lei. e ok, nu?

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-27 11:00:00)

Publicitate

loading...

#1013 2010-09-27 10:58:12

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Si eu sunt super constienta de cate mai am de luat, dar pana nu am dulap sa le pun ca lumea, nu am ce sa fac cu ele, eu si cu lucrurile mele stau pe scaune sau impaturite de nu mai stiu pe unde sa le mai ascund...
disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  disperat

Nici al meu nu se da sa luam nimic, dar cred ca e din cauza ca nu avem spatiu, vede si el ca nu avem unde sa le punem... Dar s-a bucurat de carucioare si de un costumas pe care l-am primit...

Eu cred ca e ok pretul, Aliy, si eu am vazut o salopetica in Auchan de iarna, la vreo 62 RON, nu era de fas iar pe net am vazut cu vreo 75 RON dar de fas... Oare chiar trebuie sa fie de fas, ca ma gandesc ca nu prea are el treaba cu zapada iarna asta...? lol
Auzisem ceva de niste paturici si fermoar, ati vazut pe net asa ceva, aveti vreun link? big_smile

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-27 11:03:58)

#1014 2010-09-27 11:02:15

passenger
Addicted member

alyi, asa incepusera toate neamurile pe langa mine, sa nu iau nimic, ca va lua tatal cat suntem noi in spital.. ZAU???  mad  asa ma enervau..
pai iubirica al meu o sa alerge non stop : casa-spital-primarie-farmacii-magazine cu d-alea gurii sa imi aduca mie in spital hrana buna..  e destul pt 3-4 zile de spitalizare, abia are timp sa le faca pe astea. o sa fie de alergat pt certificatul lui bb, pt multe alte chestii care survin la momentul ala.. dc l-as pune sa mearga si la cumparaturi de paturici si lenjerii cu apratori de nu stiu care cred ca o ia razna.
explica-i ca nu va mai avea timp si de shopping de haine, sincer..  cesafac

#1015 2010-09-27 11:05:41

aliy
Hero member

Pass, am incercat sa-i explic... aseara i-am zis ca e pb lui, eu nu mai ii zic nimic  cesafac

aaa, am lenjerii primite, astea sunt ok wink iar aparatori nu iau pt ca o sa primesc patut din ala de panza, pe care am zis ca-l tin o luna, doua si DACA bebe sta in patut ii cumpar din lemn, de care imi place mie.

#1016 2010-09-27 11:07:25

passenger
Addicted member

si eu am unul de panza si unul de lemn. sa vedem pe care il prefera Maria-Sa
lasa-l atunci, nu ii mai zice nimic, nu te gandi ca nu ai luat mare lucru inca. relaxeaza-te si atat!  tummenupp  el o sa traga tare apoi. big_smile

#1017 2010-09-27 11:13:42

aliy
Hero member

Papu, uite aici http://www.feretti.ro/index.php?main_pa … ts_id=2763  e denumit acolo port-bebe
cam asa arata si paturica mea, numai ca are doar capse si materialul este pufos si gros (nu ma pricep ce e)

da Pass, nu ma mai agit  smile

LE: Papu, nu cred ca tre neaparat fas ... n-o sa-l scoti in zapada abia nascut, o sa-l plimbi putin si gata, creste bebe smile
eu am luat combinezon cum ti-am explicat mai sus ca e paturica (sorry, nu ma pricep deloc la materiale) polar asa, dar destul de gros. eee are si unul de fas, dar bebe meu o sa fie mai marisor decat bebe tau la iarna wink

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-27 11:17:52)

#1018 2010-09-27 11:15:07

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

ally mie asa mia- zis doctorul  saptamana viitoare cand as avea 9 saptamani fac prima parte cea cu sangele, iar pe 18 octombrie fac ecografia. Deci mie nu mi le face in aceeasi zi
rugaciune  rugaciune
gravida 8+

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#1019 2010-09-27 11:15:17

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

De multe ori cand il vad pe al meu cum e acum, ma intreb daca o sa ma pot baza pe el dupa nasterea lui bebe mic... cesafac
I-am zis aseara sa ma dea cu crema pe fese ca sa nu ma mai tot sucesc eu si nu a vrut... Asta este... De aia prefer sa le iau de acum, ca sa nu stau cu grija ca va lua el, sau va face el, ca la cum il vad acum... supa

#1020 2010-09-27 11:16:10

passenger
Addicted member

alyi, am primit si eu niste chestii ca cele din linkul pe care l-ai pus. eu am crezut ca sunt paturici.  cesafac

#1021 2010-09-27 11:20:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si al meu e la fel de bata, Papucica  punish  M-am chinuit ieri sa ma masez pe spate, ca ma durea sciatica, si el nici nu s-a oferit sa ma ajute  spranceana  Sa nu mai zic ca nu-i arde deloc de cumparaturi pentr bebe  forgetit

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1022 2010-09-27 11:20:32

aliy
Hero member

Papu, am editat si mai sus.
o sa te ajute el! sunt mai ciudati (a se citi si ciufuti) barbatii astia  puss

Simona, eu ti-am zis ce stiu eu, dar precizez: nu sunt medic, asa ca ... goodluck

Pass, si eu tot paturici le zic, azi am vazut ca pe net se numesc port-bebe  nustiu

#1023 2010-09-27 11:33:04

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata burtici harnice !!! puss
Simona, distanta dintre sange si eco nu poate fi mai mare de maximum, maximorum o saptamana . Poate ceea ce faci tu este altceva , nu bitestul, oricum la varsta asta de sarcina nu am auzit sa se faca.
Passuc, eu zic ca poate vine BB2 foarte repede si totusi vei avea nevoie de 2 patuturi, caruturi , etc  lol
Pup burtici  puss  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1024 2010-09-27 11:54:16

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

Mie asa mi s-a zis chiar am hartia la mine si m-am uitat peste ea: este vorba de dublu test de sange:
- fix asa scria : intre 4-7 octombrie sa merg pentru sange si pe 18 octombrie pentru ecografie . Eu merg la o clinica privata si pt. primul mi- cerut 250 ron , iar pt. ecografie 200 ron , Si rezultatul de la sange mi-a zis ca vine de la Bucuresti

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#1025 2010-09-27 11:56:21

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

hopsieu
Si eu am racit. De doua zile stau in pat si abia reusesc sa scap de durerea de gat. Din cauza tusei am  acklad ieri de doua ori.  alcool  alcool  alcool

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#1026 2010-09-27 12:00:02

aliy
Hero member

Coco  puss

Tymo
, insanatosire grabnica! vezi cu tusea, daca tusesti f tare mergi la dr sa-ti dea ceva. sa nu faci prea mult efort cant tusesti! puss

Simona, poate e si cu eco de costa 250 lei. nu stiu ce sa-ti zic. cate sapt ai?scuze, am vazut ca ai scris... sapt viitoare ai 9. dr tau stie sigur cate sapt ai? nustiu
si mie mi-a facut plan de sarcina la inc., dar mi-a zis intre sapt x si sapt y faci aia, nu cu date cum zici tu... asta nu-i o pb, dar poate s-a gresit ceva si nu stie ca ai 9 sapt  nustiu zic si eu  cesafac

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-27 12:03:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.