Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-74
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9
Atata vreme cat ai intarziere, poti sa mergi la dr. Eu nu am avut spooting si am asteptat pana la 6 saptamani si cateva zile ca sa vad si inimioara cum ii bate... Dar tu ai putea sa te duci macar sa iti dea ceva de sustinere...
http://www.sfatulmedicului.ro/teste-med … -sarcina_8 Am pus si un link cu un calculator de sarcina, sper sa fie de folos
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-29 13:39:42)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello! pup burticile
aliy, carmensita, ma bucur de vestile bune
tymo, tusea nu prea e buna daca e insistenta, incearca sa o domolesti cu ceva siropuri gen Stodal, Plantusin. pe mine ma cam durea burtica cand am fost racita si am tusit mult.
sweety. nu mai sta cu spotting, mergi la un medic, urgent! daca nu ai probl;eme, pe la 6 saptamani e bine sa te duci. dar daca ai spotting, nu e cazul sa mai astepti.
pucca, daca e in calduri sigur il dopare ceva saracul n-ai ce sa-i faci. eu l-am suportat pe-al meu 3ani necastrat. deja nu mai avea perioade de calduri, era tot timpul in calduri. aveam cearcane pana la genunchi...
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
salutare! eu am venit iar fara 4 eprubete de sange, ma simt mai usoara si mai ametita ca ieri
pucca, poate nu i-ai mai dat suficienta atentie de cand ai ramas gravida,. matzele simt si nu suporta sa nu fie ele pe primul plan. mangaie-l,joaca-te cu el, verifica dc are nasul umed si rece, cum ar trebui. daca tot asa o tine du-l la vet sa ii taie oo-le, e cel mai ok remediu pt motanii in calduri. eu am 3 pisici, toate castrate. e asa bine fara calduri si urlete si jale .
sweeety, du-te neaparat la medic, nu neaparat pt eco. ci sa iti prescrie supliment de progesteron. face minuni in caz de spotting
camy, si tu bagi tare pt bebe 2? din martie te apuci?
papu, ba e f bine dc il agiti pe bebe inainte de eco. nu cred ca vrei sa doarma pe tot parcursul ecografiei cu capul afundat in uter. eu asa am patit la ulimul 4D, dormea dus, apoi cand nu a fost dl doctor atent, am ciupit si am masat repede burta si am vazut cum s-a trezit. asa am putut sa il vedem si noi in actiune.
fetele, voi sesizati cand isi suge degetul bebe? eu si iubirica de cateva seri ne distram copios, bebe isi suge degetul cu forta si burta se misca asa haios
alyyyyyy, ce bine !!! ce vesti bune!!!
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-29 13:47:45)
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Mirik esti criminala!!!
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-09-29 13:50:23)
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- tasha2007
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-07
Esti foarte "simtitoare" Pass;simti si cand sughite,si cand isi suge degetul.Trebuie sa fie interesant;si eu as vrea sa simt toate astea. Sweet si eu sunt de parere sa mergi sa te vada un doctor neaparat. Camy,cat are Tudor?Ce frumos ca te gandesti deja la o surioara pt el.Si eu as fi facut bebe 2 mai repede dar nu a fost sa fie.Cred ca atunci cand e diferenta mica intre frati altfel comunica mai tarziu,au cam aceleasi preocupari plus ca cel mare nu prea realizeaza ce se intampla si nu prea va avea motive de gelozie fata de noul sosit.Spor atunci!
- pucca_pucca89
- Hero member
am innebunit de cate ori ma duc la toaleta... si nici nu fac putin niciodata...gandacelul meu cred ca e de vina nu?
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
Papucica a scris:Atata vreme cat ai intarziere, poti sa mergi la dr. Eu nu am avut spooting si am asteptat pana la 6 saptamani si cateva zile ca sa vad si inimioara cum ii bate... Dar tu ai putea sa te duci macar sa iti dea ceva de sustinere...
http://www.sfatulmedicului.ro/teste-med … -sarcina_8 Am pus si un link cu un calculator de sarcina, sper sa fie de folos
am intrat aici pe acest link sa calculez, si ce nu inteleg...eu am scris acolo unde zice prima zi a ultimei menstruatii: 20 august 2010, si mai jos unde scrie la rezultate, data presupusa a conceptiei, imi scrie, 11 august 2010, pai daca pe 20 august eu am avut, cum sa-l fi conceput pe 11 august, poate in septembrie...imi da gresit la rezultat? si apoi urmatoarea menstruatie imis crie pe 25 august...pai cum asa, daca eu am avut de pe 20 august?...
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
Mai incearca o data Sweet, poate ai introdus iulie in loc de august din greseala.
- passenger
- Addicted member
pai fetelor., cum sa nu simt? sare burta ritmic cateva minute bune, ca si cand sughite insa nu exista pauze intre "sarituri". nu stiu cum sa explic, se vede intr-un loc pe burta ( la mine jos, pelvian, unde ii e capul ) cum suge. fetele, bagati un deget sub tricou si ridicati-l asa repede in ritmul cu care un bebe suge tetina. asa se vede prin piele. prima data cand i-am aratat alui meu, a ramas cu gura cascata si apoi l-a umflat rasul. a zis asa : ori suge deget, ori... suge deget, ca altceva nu l-am lasat sa zica, magarusul! )
cocofanel, azi am facut: listeria, APTT, PT, toxo igm, CMV igm si hemoglobina glicozilata. aaaa, si anticorpii anti RH, ca am rh-. numai pt listeria a pus o eprubeta plina ochi
zilele trecute am facut carnatul care cuprinde: glicemie, calcemie, magneziu, hemoleucograma, sideremie, Fe, urocultura si urina, toate alea uzuale, sunt mai multe dar nu imi vin acum in minte.
tasha, de sughitat sughite asa de tare... si azi cand imi lua sange si eram pe scaun sughita si tresarea mana, imi tot zicea donsoara sa nu ma misc, dar ma misca Sebi, asa de fortos e de la o vreme incoace baiatul mamei
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
passenger a scris:pai fetelor., cum sa nu simt? sare burta ritmic cateva minute bune, ca si cand sughite insa nu exista pauze intre "sarituri". nu stiu cum sa explic, se vede intr-un loc pe burta ( la mine jos, pelvian, unde ii e capul ) cum suge. fetele, bagati un deget sub tricou si ridicati-l asa repede in ritmul cu care un bebe suge tetina. asa se vede prin piele. prima data cand i-am aratat alui meu, a ramas cu gura cascata si apoi l-a umflat rasul. a zis asa : ori suge deget, ori... suge deget, ca altceva nu l-am lasat sa zica, magarusul! ) cocofanel, azi am facut: listeria, APTT, PT, toxo igm, CMV igm si hemoglobina glicozilata. aaaa, si anticorpii anti RH, ca am rh-. numai pt listeria a pus o eprubeta plina ochi
zilele trecute am facut carnatul care cuprinde: glicemie, calcemie, magneziu, hemoleucograma, sideremie, Fe, urocultura si urina, toate alea uzuale, sunt mai multe dar nu imi vin acum in minte.
tasha, de sughitat sughite asa de tare... si azi cand imi lua sange si eram pe scaun sughita si tresarea mana, imi tot zicea donsoara sa nu ma misc, dar ma misca Sebi, asa de fortos e de la o vreme incoace baiatul mamei
nu vreau sa ma gandesc Eu nu am remarcat asa ceva la mine, dar voi fi atenta
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
cocof a scris:Mai incearca o data Sweet, poate ai introdus iulie in loc de august din greseala.
totasa imi dA...nu stiu dece,,celelalte date bat...adica imi scrie 4sapt de arcina i 4zile,aici mai bate.... cine stie...
progesteron sunt ovule sau pastile...dacasi maine am tot asa,ori ma duc la un medic aici, ori o intind la timisoara, caci imi e frica... azi am mers cam mult pe jos si poate de aia am avut pata aceea maronie,,,
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
sweety, ai 5 saptamani si 5 zile numara saptamanile de la ultima menstruatie pe un calendar, lasa programelele de pe net.
- passenger
- Addicted member
- pucca_pucca89
- Hero member
pai numarand dupa calendar eu am 10 saptamani si 3 zile gargarita a scris:sweety, ai 5 saptamani si 5 zile numara saptamanile de la ultima menstruatie pe un calendar, lasa programelele de pe net.
- passenger
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|