homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-79

#1483 2010-09-30 09:33:08

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

lavi  puss  puss
eu am un sentiment ca e baiat  big_smile  big_smile  big_smile

Ultima oara a fost editat de pucca_pucca89 (2010-09-30 09:34:16)

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1484 2010-09-30 09:34:37

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

LaviG a scris:

nuuu Aliy , m-am gandit la voi, dar sotul a plecat pt 2-3 sapt. inapoi si am avut de rezolvat mai multe chestii, e asa nasol fara el sad, dar trece cumva si vine el , nu-mi place fara el sad

cum te simti ?? mai ai putin  al9leacer

sunt bine, de fapt suntem smile crestem.
asteptam sa treaca timpul. momentan se pare ca bebe vrea sa mai stea la caldurica.
puss
ai mai fost la control?

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1485 2010-09-30 09:38:45

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Lavi  puss .Ce face piticu?
Pucca si eu am avut sentiment ca e baiat si pana in luna a 5a asa a fost, dupa aceea s-a transformat in fetita chicot
Azi implinim si noi 28 sapt happy

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1486 2010-09-30 09:41:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Laviii, ce bine ca te 'vedem' si pe aici  puss

Eu nu cred ca voi mai intra aici prea des - nu ma simt in stare, macar pana cand ma linistesc si-mi revin un pic  supa  Sa nu va suparati pe mine...  cesafac

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1487 2010-09-30 09:41:42

pucca_pucca89
Hero member

mmmmm,,,,adica de obicei e invers??e cineva care asa a simtit si asa a fost?? nustiu bn k faza cu astea k daca nu ti e rau si uj ce e baiat...dar poate sa fie si fata  lol n

camelia83 a scris:

Lavi  puss .Ce face piticu?
Pucca si eu am avut sentiment ca e baiat si pana in luna a 5a asa a fost, dupa aceea s-a transformat in fetita chicot
Azi implinim si noi 28 sapt happy

Publicitate

loading...

#1488 2010-09-30 09:52:26

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

fetelor pusspuss

sapt. viitoare, in 6 oct trebuie sa merg la eco smile

Aliy e bine ca mai vrea sa stea la caldurica smile

Blue e alegerea ta, dar trebuie sa fii puternica pt bebe hjarta, voi contati cel mai mult acum pusspuss

Cami sa cresteti mari  majoreta

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1489 2010-09-30 09:55:01

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

si eu sunt tare curioasa sa vad ce minune creste in burtica....nici nu mi-am gasit si eu un alint ptr puiut.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1490 2010-09-30 09:56:22

camelia83
Sr. member

blueeyes a scris:

Laviii, ce bine ca te 'vedem' si pe aici  puss

Eu nu cred ca voi mai intra aici prea des - nu ma simt in stare, macar pana cand ma linistesc si-mi revin un pic  supa  Sa nu va suparati pe mine...  cesafac

Blue nu dispera cam in aceeasi situatie sunt si eu chiar daca nu am scris.Tata se opereaza acuma de hernie si e pensionat de boala.Mama e bugetara si ia 650 lei salar, abea se descurca ei.Noi avem 16 mil rata la apartament.Sotul meu e bugetar si el si i-a scazut salarul cu aproape 40% nu cu 25% dinaia au iesit politatii in strada 8 mil sunt bani, iar soacramea se gandeste cum sa il ajute pe cumnatumi-o si pe prietenas-a care stau saracii in cgirie si le este mai gru ca noua.Si are tupeu sa sune ca nu mergem la scos de cartofi ca nu are cine sa o ajute ca ceielalti merg numa sa isi aduca mancare si asta numa daca le da bani de benzina ca ei nu au.Deci peste tot sunt probleme dar nu merita sa punem la suflet ca necajim piticii  puss  puss  puss  puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1491 2010-09-30 10:02:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blue, da al tau dc nu zice soacrei sa va scuteasca? yikes cum adica sa trimiteti bani? yikes

camelie puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1492 2010-09-30 10:03:52

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1493 2010-09-30 10:09:22

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza mamicutele!

eu stau cu grija pana ajung la medic...daca asaveaun medic bun aici in oras acu m-as duce...am zis sa astept pana sapt viitoare( astaincazul in care ma simt bine) ca sotul lucreaza si nu poate sa isi ia liber, si eu lucrez...dar la mine nu e asa problema, ca il dau naiba de servici, pt copilas, eu sunt  prof,nu mai ma duc la scoala si gata,daca mi-o fi rau...daca nu,il pun pe sot sa isi ia liber cum o stii,si sa  ne ducem la tm...

ma bucur pt voi...sa aveti parte de copilasi sanatosi si frumosi

si eu sunt slaba...am 1.69 cm si 50 kg

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1494 2010-09-30 10:13:54

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

katami a scris:

blue, da al tau dc nu zice soacrei sa va scuteasca? yikes cum adica sa trimiteti bani? yikes

Al meu e papa-lapte, katami, si nu comenteaza la ce-i zice mamica  neutral

camelia, m-ai facut sa rad - si sacrosenia mea ne asteapta la scos cartofi weekend-ul acesta  lol Inclusiv pe mine, ca fara mine nu se poate  spranceana  Si se pare ca situatia in familie e cam la fel la noi doua - si ai mei parinti sunt pensionari, mama pensionata de boala, si urmeaza sa aiba si comisie luna asta. Si la cum taie astia pensiile de boala, poate ramane fara ea  hmm  Asa de suparata is, imi vine sa plang  supa  Ma simt neputincioasa si frustrata  bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1495 2010-09-30 10:22:13

pucca_pucca89
Hero member

eu i am gasit hjarta gandacel big_smile

n_loredana2008 a scris:

si eu sunt tare curioasa sa vad ce minune creste in burtica....nici nu mi-am gasit si eu un alint ptr puiut.

#1496 2010-09-30 10:23:59

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

blue sa nu plangi, nu are rost, asta e tara in care traim sad din pacate, bucura-te de minunea ta  al9leacer

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1497 2010-09-30 10:51:59

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

Bluee, nu te mai supara ca nu are rost, si eu am cam aceeasi problema cu soacra-mea, ca este foarte atasata de cumnatul meu si pe noi........................... Dar nici nu ma mai stresez, ca oricum nu poti schimba nimic, bucura te de minunea ta, la stresul de la servici , ca nu iti face nimeni, dar absolut nimeni statuie, si nu lasa un minut sa treaca fara sa fii fericita.
Si eu m-am strsat la lucru ca am niste colege extrem de rautacioase si barfitoare, si am ajuns la concluzia ca  NU gata, pentru prima data in viata eu voi fi cea care conteaza . Si eu ma gandeam ca sunt singura care are o soacra sa de face diferente..................
P.s  Cred ca azi e una din zilele mele mai optimiste, ca stai linistita si pe mine ma apuca niste mici depresii ..................
kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram
box ( asta e pt. cumnatica si soacra ta)
iar tu gandeste-te numai la  bebe
rugaciune
  gravida 8+

Ultima oara a fost editat de simona.elisa (2010-09-30 10:58:11)

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#1498 2010-09-30 11:07:10

camelia83
Sr. member

blueeyes a scris:

katami a scris:

Al meu e papa-lapte, katami, si nu comenteaza la ce-i zice mamica  neutral

camelia, m-ai facut sa rad - si sacrosenia mea ne asteapta la scos cartofi weekend-ul acesta  lol Inclusiv pe mine, ca fara mine nu se poate  spranceana  Si se pare ca situatia in familie e cam la fel la noi doua - si ai mei parinti sunt pensionari, mama pensionata de boala, si urmeaza sa aiba si comisie luna asta. Si la cum taie astia pensiile de boala, poate ramane fara ea  hmm  Asa de suparata is, imi vine sa plang  supa  Ma simt neputincioasa si frustrata  bang

Blue darga nu fi suparata ca nu merita.Sotul meu i-a zis in fata ca atunci cand vin si ceielalti la scos de cartofi atunci merge si el, si ia inchis tel.El e foarte orgolios nu se lasa.Pe langa asta cumnatumi-o ma suna ca nu ii spal cu mana o pereche de blugi ca pe Andra o doare spatele de la lucru ca lucreaza si ea la un birou, si i-am zis si la ala vreo doua, bine ca pe mine nu ma doare si cu burta.Dar ce conteaza bine ca ale meu nu se lasa  puss  puss  puss  puss  puss  de la noi si te rog nu fi supi, stiu cum e dar trebuie sa treci si sa te gandesti la pitic sa fie bine si sa nu te stresezi

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1499 2010-09-30 11:08:08

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave
Pass apai ca la noi la nimeni...chiar asa va  toata lumea se simte indreptatit sa-si dea cu parerea (chiar dc nu e din domeniu) skitarg Da oricum m-am mai linistit, si vazand ca si de tine se iau, care vorba aia ai butika mai mare  puss  atunci chiar nu am ce sa mai zic  neutral  Cum ai zis si tu, copii nostri sa fie sanatosi ! asta conteaza! puss
MIri  puss  pe cand treci prin arad? poate ne putem vedea la un suc...poate o luam si pe sanca  chicot  ce tare ar fi. Pentru cumparaturile de la unguri noi la sgeghed mergem...hainutze am luat cele mai multe de la tesco si mai putine de la cora. Si mai au ei pe aceeasi strada cu tesco 2 magazine: brandon si baby center. Noi pe toate le-am luat la rand...am studiat preturile (ca si ei au diferente de pret intre magazine  dumbom ) si apoi am cumparat de unde ni se parea ca e mai accesibil  lol  LE duminica cred ca sunt deschise...dar programul e mult mai scurt...si sambata e mai scurt ca in timpul saptamanii; noi am fost sambata si baby center si bradon se inchideau la 4PM ora ungariei supa  fata de 6-7PM. Dau un google sa vad dc scrie programul si dc aflu ceva iti mai zic
Nu am reusit sa citesc tot ce ati mai scris...pupam burticile si mamicile si scriu pe masura ce mai recuperez  rodnar
LE aliy  puss  da, pe 5 merg la doctor  big_smile  nu mai am rabdare  disperat  disperat  sper sa nu nasc pana atunci  lol  ca uneori am impresia ca acuma rupe apa  hjarta  mai ales seara inainte de culcare  lol  O sa fie bine si la tine cu circulara  puss  sunt sigura! Mai putin si trecem si noi "hopul" asta cu nasterea si ne tinem puii in brate  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  iti vine sa crezi?ca mie nu  al9leacer  asa repede a trecut timpul  chicot
Doamne Ana, da dupa nastere ce le-ar mai putea debita capul?  va  va  eeee ca nu ma calesc eu si de zic una de la suflet  skitarg  visslar  la toate persoanele astea ...grrr ma fac rea  chicot  si fioroasa  lol

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-09-30 11:16:39)

#1500 2010-09-30 11:17:42

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Danapuss  da, ce-a trecut... cand ma gandesc ca maxim maxim mai am/avem 3 sapt  wow
aseara vorbeam cu al meu si-i ziceam ca nu mai am rabdare, dar m-a incurajat el: cica "profita de cat mai sta in burtica, ca dupa aia o sa-ti manance urechile"  lol
mai e un pic pana pe 5  goodluck chiar un pic
si eu aveam impresia ca nasc, mai mereu, dar dupa ce am fost ieri la eco, mai stau o sapt linistita si apoi ma gandesc iar ca nasc smile

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-30 11:18:45)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1501 2010-09-30 11:24:46

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Aliy ce tare esti  rotfl2  mai stai o sapt linistita si apoi te gandesti iar ca nasti rotfl2  puss  totala esti...apai facem cu chimbu ca eu sapt viitoare poate nu o sa ma mai gandesc si preiei tu sentimentu  lol  rotfl2  puss  puss  puss  puss
Blue puss  nici nu stiu ce sa zic  supa  sper sa vi se rezolve problemele  rugaciune  rugaciune  rugaciune  oricum faza cu trimisu de bani la "cumnatica" nici eu nu o inteleg  va  pai puneti piciorul in prag si ziceti HO si NU MAI ca nici noi nu avem de unde...ca doar nu mintiti puss
LE acuma am citit...ce cules de cartofi  skitarg  vai ca le-as arata eu tot cules de cartofi  punish   puss  gandeste-te la minunatia aia ce o porti in burtica ca nu vrei sa0i fie la bebe rau...si zici NU MAI POT SA FAC asta si asta...imi pare rau , dar sanatatea copilului meu si a mea e mai importanta! puss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-09-30 11:28:36)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.