homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-96

#1806 2010-10-02 10:03:34

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

wave buna dimi!
LAvi puss  da si ce de bine mi-a fost  forgetit
Miri daaaaa ne vedem daca vi pe aici! mallul e chiar pe drumul ce duce spre ungaria si eventual ne putem vedea acolo la un suc  puss  da cum zici tu, ne vorbim si sapt viitoare  smile  Maiii dar eu zic ca ne vedem! auzi la ea ca nu face planuri de drum ling cu mine lol  apai si daca nasc te invit la cafeneaua de la clinica la o stare de vorba  smile  lol si tot ne vedem
Myla ce bine ca esti mai bine...si cumnata mea a avut scurgeri si chiar desprindere de sarcina , dar daca stai linistita si iei tratamentul prescris de doctor totul va fi bine rugaciune   majoreta
Blue nu esti singura weekendu asta, esti cu noi  puss  las ca faci tu cumva si recupereaza a tau weekendul viitor la cumparaturi si curatenie  lol
aaa si legat de pompa...daca dai 170 pe manuala...mai bine ia primii pasi electrica ca e 200...eu asa am facut si oricum e f buna , de calitate , dar va mai zic dupa ce nasc  big_smile LE tot ce e electric are garantie...manuala nu stiu nustiu
LE pass felicitari pt 31+ majoreta  majoreta  majoreta  aaaaa si noi jucam canasta si monopoly siii ticket to ride europe tummenupp
Blue si tie  majoreta  majoreta  majoreta pentru 25+
LE pucca da, de acord cu fetele ..se numeste sarcina usoara  tummenupp bucura-te de ea! si eu sunt happy ca am avut o sarcina de vis!

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-02 10:10:30)

#1807 2010-10-02 10:05:55

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Camy, puss  multam mult. Ma gandesc ca dupa ce nasc , o buna perioada nu voi mai avea parte de astel de rasfat
Blue, si eu exact asa ma simt , ca un caine latos  rotfl2

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1808 2010-10-02 10:08:36

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fetele, va pup, noi plecam in Bucuresti la o aniversare, ajung acasa diseara.  wave

sa aveti o zi frumoasa!!!

par  kram

#1809 2010-10-02 10:10:18

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

cocof a scris:

Camy, puss  multam mult. Ma gandesc ca dupa ce nasc , o buna perioada nu voi mai avea parte de astel de rasfat
Blue, si eu exact asa ma simt , ca un caine latos  rotfl2

asta cam asa e  tongue .....dar tu nu ai nevoie de sfaturi ca doar ai mai trecut o data prin show-ul asta  chicot  par

pass am vazut si eu pozele...sunteti fff frumosi si va sta bine impreuna......tu esti superba, emani fericire si se vede ce mandra esti de burtica ta  hjarta  par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1810 2010-10-02 10:27:00

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

mi s-a facut o pofta de salata orientala   chicot  drool  drool  drool
ma duc sa imi fac cumparaturile sa fac salata  drool  drool

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

Publicitate

loading...

#1811 2010-10-02 10:30:09

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata fetele wave pusspusspuss
se pare ca problemele se tin de mine...scriam acum 2 luni la aspirante ca mi s`a umflat intr`o parte sub urechea stanga..cum e amigdalita dar nu e de la amigdalita ...mi`au dat atunci un antibiotic si mi`a trecut ...azi mi s`a umflat in partea  dreapta grater si nici nu stiu ce sa fac... atunci mi`au spus ca nu se stie de la ce e..poate fi de la curent supa nu vreau sa iau pastile ....

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1812 2010-10-02 10:30:38

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Dana  lol auzi la ea ma invita la clinica sa bem cafea  rotfl2 .Eventual eu cu cafeluta in mana  coffestudiu si zic "push Dana push"  lol

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1813 2010-10-02 10:41:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

myla, incearca sa gasesti un homeopat/acupunctor bun. nici io nu cred ca as lua antibiotice la o varsta asa mica de sarcina....

blue, sciatica de sambata? rotfl2 rotfl2

bai, si eu port 35-36 si n-am pb cu ditamai curu... pardon, solduri big_smile
si pass... nici io n-am simtit cine stie ce dureri "de latire" in timpul sarcinii. poate e ok si la tine, totusi smile

pucca, sarcinile fara simptome sunt de vis storstark

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1814 2010-10-02 10:57:47

mylacik
Hero member

Kata, nu am cum sa`l gasesc ca al meu vine sambata viitoare si eu nu pot sa umblu singura ca nu cunosc supa puss

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#1815 2010-10-02 11:02:06

dana82
Hero member

mirik a scris:

Dana  lol auzi la ea ma invita la clinica sa bem cafea  rotfl2 .Eventual eu cu cafeluta in mana  coffestudiu si zic "push Dana push"  lol

lol  ehehe ce happy as fi sa am galerie acolo...fetze cunoscute nu numai oameni pe acre sa-i vad prima data(inafara de medic) Or fi ei draguti si se comporta bine dar tare bine mi-ar prinde si o "fatza" cunoscuta  forgetit  Marti aflu daca il lasa pe a meu pe acolo  big_smile
Dar stai linistita ca vad  ca a mea buburuza nu se grabeste nici ea...ii place acolo ca si Lui Eric a lui Aliy. Pai cum va imaginati voi ca si dupa  sexinpat  alaltaieri si dupa  curat2  smotru ieri nici un simptom de nastere  forgetit  parca  a coborat putin burtica...de jos o simt jos...cine stie  chicot de abia astept marti eco  happydance
Kata ce zici , dupa nastere scade apetitul? mult? nu vreau  grater  lol
Fetele, intrebare bebeii nu se mai pot misca asa bine acuma? Eu o simt pe Ale...da, nu zic ca nu dar asa mai incetutz...nu ca acu 3-4 sapt cand imi misca burta din loc  cesafac  nustiu
Myla puss insanatosire grabnica  rugaciune sa plece toate problemele astea de la tine  punish

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-02 11:03:09)

#1816 2010-10-02 11:09:27

mylacik
Hero member

Dana saru`mana  puss

#1817 2010-10-02 11:22:08

katami
Platinum member

dana, nici io nu credeam sad dar asa e. cica e normal, de la progesteron sau asa ceva. si pot sa zic ca inainte eram fff cu chef... in sarcina nu mai spun... in alea 40 de zile de lauzie iarasi rodnar iar acu tinde spre zero grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1818 2010-10-02 11:22:26

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Hello  wave

harnicute burtici si mamici, ati scris ceva... o sa recuperez mai tarziu.  puss

dana82 a scris:

Fetele, intrebare bebeii nu se mai pot misca asa bine acuma? Eu o simt pe Ale...da, nu zic ca nu dar asa mai incetutz...nu ca acu 3-4 sapt cand imi misca burta din loc  cesafac  nustiu

si eu simt la fel... se misca, dar usurel ...si vb ta, acum cateva sapt imi muta burta din loc, continuu aproape.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1819 2010-10-02 11:27:18

katami
Platinum member

e normal la sfarsit de sarcina sa miste mai putin, nu mai au atata loc in vila chicot

#1820 2010-10-02 11:55:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ia vedeti cu ce s-a imbogatit garderoba lui Davidut (si asa m-am usurat eu de 140 ron  lol  ):
- salopeta de iarna:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3029_baby__001.jpg

- 2 salopete groase:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3029_baby__002.jpg    http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3029_baby__003.jpg

- paturica cu capse si fermoar (pentru iesit din spital si nu numai):
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3029_baby__004.jpg

Tanti de la magazin ma tot intreba cat de mare e bebelul, daca stiu cati centimetri are  spranceana  Si eu o tineam pe a mea, ca oricum nu conteaza cat are acum, pentru ca mai creste pana il nasc. La care ea: "Aaaaa, pai nu l-ati nascut inca???"  rotfl2

Toata excursia mea de azi a durat un pic peste o ora jumate, si vreau sa va spun ca pic de oboseala... De parca as fi urcat Piatra Mare  spranceana  Pai cum mai nasc eu daca de la o ora, doua de mers pe jos sunt franta?  cesafac

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-10-02 12:10:00)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1821 2010-10-02 12:08:50

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

blue, ce frumoase sunt!
paturica....cat ai dat pe paturica? vreau si eu una asa pt botezul finutei big_smile
imi plac toate...sunt superbe hjarta
auzi, dar tanti nu te vazuse graviduta? lol

uneori am impresia ca vanzatoarele-maia les astea de la lucrusoare pt copii sunt cam aiurite big_smile
ma duc la un mom dat sa intreb: botosei pt nou-nascuti aveti?
raspuns: cate luni are copilul?
eu: NOU-NASCUT

la alta, aceeasi intrebare, alt raspuns: cat poarta copilul?
NOu-NASCUT

alta data: aveti cumva strampisori, marimea cea mai mica?
raspuns: cat are copilul?
eu...pai  2 saptamani...
ea: ah, asa mici nu avem!

zau, pai daca eu cer nou-nascut sau cea mai mica marime, da-mi domne asa...ca nu iti cer marimea cea mai mica sau nou-nascut pt copil de 8 luni nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1822 2010-10-02 12:14:48

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Paturica a costat 39 de ron, e din bumbac 100% si are 2 straturi moi  hjarta

Faza cu nou nascutul cred ca e stereotip - si la noi in magazine, daca ceri pentru nou nascut, te intreaba cate luni are! va

Eu nu stiu cum de nu se vede ca sunt insarcinata  spranceana  Si la farmacie, am cerut vitamine de gravide, si tanti ma ia cu "Pentru cine?"  punish  Mai frate, dar credeti ca in mod normal as avea burta atat de mare??? Ca daca as fi atat de grasa as avea si ditai c*ru nu-i asa?  punish  Tin minte ca acum vreo luna cand m-am dus la munca cu tricoul "I think I might be pregnant" inca erau colegi care credeau ca e o gluma  lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1823 2010-10-02 12:18:04

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nu blue...ai un balon sub tricou, nicidecum un bebel chicot

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1824 2010-10-02 12:25:30

dana82
Hero member

Kata aproape de zero?! grater  trist domle' ce zici acolo  grater  trist de tot
Aliy deci si la tine e la fel cu bebi mic  hjarta  Na atunci aliy si Kata   puss mersi ca m-ati inseninat ziua  big_smile  happydance  happy  ca ma ingrijorasem putin... dumbom
Blue ce chestiutze faine ai luat  hjarta  adorabile!  Apai ce sa zic cu tantile astea si comentariile aiurea  skitarg  ti-am mai zis eu...stai sa vezi cand o sa fi aproape de nastere, si o s te intrebe in care a 5 a , 6-a luna esti? skitarg  punish  sa-ti vina sa-i killaresti nu alta!  skitarg sau cat mai ai pana nasti? ma intreaba una azi, la care eu :maxim 3 sapt  happydance  da ea...aaaaaaa da? deja? da e bine bebe? ca nu ai burta de gravida care sta sa nasca  skitarg   skitarg  skitarg  bang  bang  bang
LE paturica 39 ron?  wow  si eu vreau! ai luat-o cumva dintr-un magazin mare? lant? gen real sau ? big_smile  daca as gasi si eu  drool

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-02 12:26:44)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.