homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpocervicita cronica

#1 2010-09-18 13:17:44

M. Adelina
Membru
Inregistrat: 2010-09-18

Colpocervicita cronica

Buna ziua.
Mi-am facut o ecografie giecologica si mi-au fost gasite chisturi mici pe ambele ovare,stiam de aceste chisturi dar ma asteptam sa-mi fi disparut din ele avand in vedere k mi s-a recomandat de catre dr ginecologic sa iau anticon Melleva.Dar chisturile sunt tot acolo si ma dor la frig.am urmat tratament cu diclotard si ciprinol dar tot am chisturile,este normal?
Dr, mi-a mai zpus ca am o mica leziune pe col,colpocervicita cronica, si mia recomandat sa fac un papanicolau.Insa nu mi-a zis nimik de niciun tratament,doar sa fac testuL.Este ceva grav?

#2 2010-09-18 20:28:16

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: Colpocervicita cronica

pai intai trebuie sa vada rezultatul ca sa stie ce tratament sa`ti dea. si eu am tot o cervicita cronica... e rana pe col adica.. nu e chiar grav, dar e posibil sa te puna mai incolo sa faci si un test hpv..

#3 2010-09-20 16:27:30

M. Adelina
Membru
Inregistrat: 2010-09-18

Pentru doctoressa:
Am intrerupt anticonceptionalele,melleva, si acum am o problema.Nu mi-a mai venit menstruatia,data ultimei menstruatii fiind 12 august si a tinut pana pe 15.Pe 14 august trebuia sa incep o noua folie de anticon dar nu am mai luat k am zis sa mai fac o pauza.Mi-am facut si test de sarcina,desi nu am avut relatii neprotejate,rezultatul fiind negativ am fost si la ecograf si nu se vede nicio sarcina.Nu mi s-a intamplat niciodata,am mai facut pauza la anticon dar nu mi s-a intamplat sa-mi intarzie menstra atat.Am dureri de spate,ma doarea burta si chestii de astea,insa nu vrea sa vina deloc.Dr.mi-a recomandat duphaston,2pastile p zi.le-am inceput de 2 zile dar nimik.

#4 2010-09-20 16:36:02

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

este de asteptat sa-ti intarzie dupa oprirea AC. menstra o sa apara abia la cateva zile dupa ce termini duphastonul. putin probabil sa apara pe perioada administrarii lui

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.