|
Nu esti logat.
Problema cu picorul#1 2010-09-19 10:57:46
Problema cu picorulBuna ziua . Am hotarat sa postez aici o problema de a mea oarecum stresanta si as vrea sa stiui dak e si grava . Acum o zi am fost cu bunicii mei la tara sa ii ajut la prune si cand am ajuns acasa am constatat k nu mai am control asupra degetului mare de la piciorul stang il simt la atingere k atunci cand ai o mana amortita etc . Restul degetelor le pot misca numai acesta nu ce poate fi? Multumesc anticipat Offline #2 2010-09-19 11:07:59
Re: Problema cu picorulpoate te-ai lovit sau ai stat intr-o pozitie incomoda.. Offline #3 2010-09-19 11:20:26
Re: Problema cu picorulsi ce pot face in privinta asta astept sa-si revina singur sau consult un medic? Offline #4 2010-09-19 11:39:46Re: Problema cu picorulconsulta un medic. deobice amorteala trece in cateva minute iar la tine nu cred ca e asta din moment ce ai probleme si acum. Te-ai lovit cumva si nu ti-ai dat seama pe moment.. ori e ceva intern in picior.. vreun nerv ceva.. "suparat" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|