homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cancerul de colon

#1 2010-09-19 20:44:58

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

cancerul de colon

sunt f suparata..sapt trecuta am fost cu mami la doctor..la ginecologie k zicea k are cancer de col uterin...ma suparat la maxim..i`am zs ca nu are nimic si asa a fost.ia zs decat ca are niste nisip la rinichi...azi cand a venit acasa mi-a zs ca ma uit pe google la cancerul de colon..o doare burta de cateva luni si tot zice ca are ceva.sintomele din cate mai spus ea sunt cam aceleasi....nu vreau sa cred ca are ceva grav...maine vreau sa ma duc cu ea iar la doctor..numai ca nu stiu unde...imi e tare frica...poate nu e cum zice ea supa  supa  supa supa

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

#2 2010-09-19 20:57:49

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Re: cancerul de colon

e foarte important sa mearga repede la un medic bun pentru o colonoscopie si sa afle exact despre ce e vorba. eu mi-am pierdut mama in urma cu 4 ani din cauza cancerului... Despre cancerul de colon insa nu stiu prea multe, decat ca e destul de greu de depistat, in fazele incipiente nici nu da simptome.

#3 2010-09-19 21:26:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Unchiul meu a murit de cancer de colon in urma cu 2 ani. Da, simptomele nu dau tot timpul de gandit la ceva grav. El de exemplu avea doar balonari uneori si dureri de stomac mai rar. In faza incipienta se depisteaza greu iar in fazele mai avansate se trateaza destul de anevoios. Du-o la control.

#4 2010-09-19 21:29:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mergeti la doctor, dar nu te panica... poate nu are nimic, nu te gandi la tot ce e mai rau! Si daca Doamne fereste e ceva, e bine sa stiti de la inceput sa se trateze si sa se vindece!
Succes

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2010-09-19 22:24:57

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ceamaimicutza a scris:

sunt f suparata..sapt trecuta am fost cu mami la doctor..la ginecologie k zicea k are cancer de col uterin...ma suparat la maxim..i`am zs ca nu are nimic si asa a fost.ia zs decat ca are niste nisip la rinichi...azi cand a venit acasa mi-a zs ca ma uit pe google la cancerul de colon..o doare burta de cateva luni si tot zice ca are ceva.sintomele din cate mai spus ea sunt cam aceleasi....nu vreau sa cred ca are ceva grav...maine vreau sa ma duc cu ea iar la doctor..numai ca nu stiu unde...imi e tare frica...poate nu e cum zice ea supa  supa  supa supa

fii serioasa, matura si obiectiva.
cancerul  nu e o boala pe care sa o diagnostichezi singur acasa. nici cel de col,  nici cel de colon, nici un alt fel de cancer de fapt.

in primul rand durerea de burta poate sa aiba un milion de cauze si nu trebuie sa va ganditi la ce e mai rau de la inceput. mergeti la medic, vedeti despre ce e vorba, iar daca nu e vorba de nimic cred ca mama ta ar trebui sa discute cu un psiholog, e extrem de indicat si util.

sanatate si succes.

Publicitate

loading...

#6 2010-09-20 11:48:56

ceamaimicutza
Full member

va multumesc mult...ma pregatesc sa plec cu ea...va dau vesti cand vin..sper sa fie totul bine.

#7 2010-09-23 19:35:56

ceamaimicutza
Full member

am revenit...mami si`a facut analize la urina dar nu stiu ce inseamna rezultatul care scrie acolo..ma puteti ajuta si pe mn sa inteleg ceva?va rog...deci scrie asa..volumul din 24 de ore:galbui,usor tulburat,densitate:1005,albumina absenta;urobilinogen:3,4;epitelii plate frecvente,leucocite:rare...cam atat...daca stie cineva,,,,multumesc...la medic e programata pe 5 octombrie dar ma roade pe mn

#8 2010-09-23 20:15:13

gugustiuc
New member
Inregistrat: 2010-09-20

Restul normale..doar la urobilinogen nu inteleg cat este si mai trebuie si unitatea de masura in care este exprimata valoarea...oricum niste analize trebuiec interpretate dupa consultarea pacientei si integrate in statusul starii generale de sanatate...Altfel nu s-ar mai chinui medicii sa interpreteze rezultatele, ar fi de ajuns un program pe calculator cara sa stabileasca diagnosticul. Fara sa fii speriata, te sfatuiesc sa mergeti la medicul de familie.

#9 2010-09-23 21:25:31

ceamaimicutza
Full member

ai dreptate gugustiuc...o sa  ma duc si la medic q ea..mi-a fst de folos ce am citit Jessica..multumesc hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.