|
Nu esti logat.
Menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor#1 2010-09-20 15:08:23
menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelordatorita unor probleme medicale doctorul mi-a recomandat sa intrerup anticonceptionalele pt o perdioada de timp si asa am facut.in iulie mi-a venit menstruatia in data de 24 si in august in 22.dupa calculele mele ar fi trebuit sa-mi vina astazi.stiu ca o sa imi spuneti ca ziua de azi e lunga sau ca dupa intrerupere pot aparea dereglari dar cum sunt obisnuita sa stiu si ora la care imi vine ma cam stresez.inainte de anticonceptionale(am luat 4 ani) imi venea regulat.nu am avut nici un contact sexual fara prezervativ de cand nu mai iau anti.linistiti-ma si pe mine .si mai am o intrebare.daca am doua contacte sexuale unul dupa altul cu prezervativ el trebuie sa se spele in acea zona dupa primul, ca sa nu mai ramana nimic?mersi fain Ultima oara a fost editat de ale_eu (2010-09-20 15:12:11) Offline #2 2010-09-21 09:15:33
Re: menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelordaca toate contactele sexuale au fost cu prezervativ nu trebuie sa-ti faci griji pt o eventuala sarcina. Offline #3 2010-09-21 10:32:30
Re: menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelorasa m-am gandit si eu da trebuia sa ma linisteasca cineva.poate imi raspunzi si la cealalta intrebare,daca sti.daca sunt doua contacte unul dupa altul cu prezervativ trebuie sa se spele inainte de al doilea sa nu mai ramana nimic?sunt noua in ale prezervativului si mai bine intreb decat sa ma dau cu capu dupaia.scuze daca prea insist.mersi Offline #4 2010-09-21 10:35:01
Re: menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelorIdeal ar fi sa se spele atat intre cele doua contacte cat si la final. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|