|
Nu esti logat.
Scurgere maronie#1 2010-09-20 18:53:29
Scurgere maronieBuna fetelor, azi este a 5-a zi de cand am o surgere maro inchis, foarte inchis, si sunt speriata, pentru ca a aparut in a 17-a zi, ciclul menstrual fiind de 34-35 zile la mine, iar la medicul ginecolog sunt programata joi dimineata. Ce credeti ca ar putea fii? Prima oara m-am gandit ca ar putea fii din cauza ovulatiei, am citit pe net ca se mai intampla, dar apoi am dat peste niste informatii cum ca aceasta scurgere poate aparea in timpul sarcinii, cu toate ca ultimul contact sexual l-am avut acum 7 saptamani, cand prietenul meu a plecat in voiaj, si acel contact a fost neprotejat, stiti voi, coitus interruptus, dar exista acea "picatura a placerii", si recent, prietena mea cea mai buna a ramas insarcinata datorita acelei picaturi... Ma gandesc si la aceasta optiune, pt. ca in ultima perioada, cu toata ca am avut 2 menstruatii de atunci, una imediat dupa ce a plecat, iar a2-a pe 31 august, de 1-2 saptamani ma simt foarte obosita, cu toate ca nu fac nimic si stau toata ziua in casa, dorm noaptea 7-11 ore, si simt nevoia si chiar reusesc sa dorm si ziua cate 2 ore, iar in ultima saptamana urinez foarte des, si mi-a crescut pofta de mancare. Maine dimineata o sa ma duc sa-mi iau un test de sarcina, macar sa scap de o grija... Ce parere aveti? Vi s-a mai intamplat? Offline #2 2010-09-21 10:32:59
Re: Scurgere maronieMenstrele pe care le-ai avut au fost normale cantitativ si calitativ? Cum spui si tu sanse de sarcina exista. Insa cel mai bine ti-o poate confirma un test de sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|