|
Nu esti logat.
Migrena cu aura cauzata de altceva?#1 2010-09-22 12:15:51
Migrena cu aura cauzata de altceva?Buna ziua! Am 21 de ani si am luat pilula combinata Mercilon timp de un an jumatate.Am facut o pauza in lipsa unui partener sexual si am inceput sa o iau iar din august 2009.Mentionez ca am luat-o in urma recomandarii medicului de la planning familial si in urma unor analize.Totul bine si frumos pana in luna mai a acestui an cand am inceput sa am migrene cu aura.Am fost internata la neurologie si mi s-a spus ca 2 anticorpi nu sunt normali si ca au fost migrene normale.Diagnosticul de migrena cu aura a fost dat de un alt medic care mi-a vazut toate rezultatele de la analize si in urma simptomelor mele.Intradevar cautand pe internet am constatat ca aveam simptomele date de migrena cu aura.Medicul de la planning mi-a aratat o diagrama si mi-a spus ca nu-mi mai poate recomanda mercilon doar minipilula sau un mini sterliet.Problema mea e ca desi am citit prospectul de la cerazette nu as vrea sa iau acest medicament, ci vreau sa revin la mercilon.Ma gandesc ca daca timp de 1 an si jumatate n-am avut nici cea mai mica durere de cap nu avea cum sa declanseze mercilonul migrena, ci poate doar stresul acumulat de perioada examenului de licenta.Acum folosesc prezervativul, dar imi doresc sa iau mercilon ca test pentru o luna sa vad daca reapar migrenele.Ce ma sfatuiti? Offline #2 2010-09-22 15:56:12
Re: Migrena cu aura cauzata de altceva?Las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-09-22 21:58:49
Re: Migrena cu aura cauzata de altceva?Multumesc mult! Offline #4 2010-09-25 10:21:48
Re: Migrena cu aura cauzata de altceva?
Migrena cu aura e contraindicatie in sine pentru utilizarea contraceptivelor combinate, asta neinsemnind ca ele ti-au provocat-o. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-09-25 18:51:45
Re: Migrena cu aura cauzata de altceva?buna ziua! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-26 18:40:58
Re: Migrena cu aura cauzata de altceva?migrena cu aura e o migrena precedata/insotita de semne neurologice....presupun ca ai avut astfel de semne Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-09-27 19:43:25
Re: Migrena cu aura cauzata de altceva?va multumesc pt raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|