|
Nu esti logat.
Parere Doctoressa urgenta!(analize)#1 2010-09-22 14:44:31
Parere Doctoressa urgenta!(analize)Am o mare nelamurire!! Acum o saptamana si jumatate,am fost la ginecolog,care dupa un control mi-a spus ca ar trebui sa ma duc la dermato-venerice.Aveam un maaare disconfort(usturime,iritatie,bubite,nu puteam sa merg).Am fost la dermato venerice in aceeasi zi si acesta mi-a luat o lama,si mi-a scris pe diagnostic,la reteta: vulvo-vaginita herpetica. La lama mi-a iesit astfel: frecvent leucocite,frecvent epitelii,numerosi cocobacili extra si intra-citoplasmatici, frecvent spori de candida. Doctorul mi-a dat tratament cu Doxiciclina si aciclovir pastile si crema (iar dupa rezultatul lamei,mi-a zis sa iau si flucoric). Incepe sa se vindece,greu,dar se vindeca.De o saptamana ma chinui. Problema e ca nu stiu ce analize ar trebui sa mai fac sa fiu sigura ca nu am herpes pentru ca nu vreau sa raman toata viata cu asa ceva. Si daca se poate sa imi spuneti dak o infectie cu candida si ce bacterii au mai iesit la lama,puteau da impresia de herpes,din cate observase medicul.Intradevar,simptomele erau f similare,dar eu inca SPER sa nu fie atat de grav...Astept raspuns doctoressa,multumesc mult! Offline #2 2010-09-22 15:44:36
Re: Parere Doctoressa urgenta!(analize)
Cel mai probabil era vorba despre herpes. Descrii exact diagnosticul, plus ca ginecologul te-a trimis la dermatovenerolog fiindca i s-a parut ca e asta, plus ca dermatovenerologul vede mii de astfel de cazuri. Candida nu ar fi putut sa dea un astfel de aspect decat in niste conditii speciale pe care tu nu le intrunesti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|