homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Slujba, firma, sau licenta?-2

#20 2010-09-23 20:28:23

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Slujba, firma, sau licenta?

Da, stiu, de-aia ma tem, ca practic daca nu merge, ce bani fac pe o parte, dau ep cealalta lol Ma rog, sa vedem cum merge interviul maine, si ce ore sunt disponibile, ca am niste cursuri care sunt mult mai importante decat un student job, si daca nu se pupa atunci nici nu mai am de ce sa imi fac probleme.

#21 2010-09-23 20:44:25

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

daca licenta tre sa fie gata pana in ianuarie, dupa aceea poti foarte bine demara afacerea. n`au intrat zilele in sac...

#22 2010-09-24 20:14:18

Monica999
Hero member
Site

Ok, am primit slujba, mi-au zis ca sunt putine ore pe luna, si flexibile, asa ca incerc sa le fac pe toate trei.

#23 2010-09-24 20:19:31

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

succes, puiu!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#24 2010-09-24 21:09:48

Monica999
Hero member
Site

Merci poke smile Azi mi.a mers foarte bine, am aflat ca pot sa imi fac proiectul de diploma ceva ce vreau eu, pentru viitoarea firma, nu in colaborare cu o alta firma (aka sa muncesc pe gratis la altii), am aflat ca slujba e flexibila. Foarte buna zi. Cred ca mi-ati purtat noroc.

Publicitate

loading...

#25 2010-09-25 12:08:50

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

succes in toate, pill! smile

bebe V., soarele si luna

#26 2010-09-25 12:47:45

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

bafta multa pill puss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#27 2010-09-25 19:19:14

Monica999
Hero member
Site

Merci fetelor smile

#28 2010-09-25 19:45:57

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

PillBlast a scris:

Fetelor, am si eu nevoie de un sfat.

Momentan trebuie sa imi dau un fel de licenta (proiect cu examen, nota importanta, desi nu e licenta, mai am 1 an, dar si diploma asta conetaza).
De asemenea ma gandesc (deja cu planuri bine puse la punct, etc) cu prietenul sa ne deschidem o mica afacere.
Siii, s-a ivit ceva de munca , doar cateva ore pe luna, si nu pot spune ca nu ma descurc fara banii aia, numai ca mi-ar placea sa nu mai stau pe banii parintilor.

De renuntat, trebuie sa renunt la una din astea, evident nu renuntat la licenta, ci al speranta de a lua nota mare. Ce imi recomandati voi? Eu am intors-o ep toate partile, si orice as renunta ma deprima, si de facut toate si bine, am indoieli, ca pe langa asta mai am si alt curs foaretimportant de 2 ori pe saptamana cate 2 ore jumate sad Vio ce ati face in locul meu?

Parintii mei au avut o firma cand erau mai tineri. A intervenit o problema si firma s-a lichidat. De cand a intervenit problema si pana cand s-a lichidat firma (5 ani) au avut numai stresuri,deprimari... Acum vreo 6 ani s-a lichidat...
Dupa ce s-a lichidat acea firma si-au mai facut inca doua care merg mai mult decat bine:goodluck: Probabil pentru ca au capatat si mai multa experienta.
Parerea mea este s-a nu va faceti firma pana cand nu aveti destula experienta.
Eu zic sa iti iei licenta,dupa aia sa iti iei o slujba si mai incolo vezi tu...
Multa bafta goodluck  goodluck

Strong reasons make strong actions!

#29 2010-09-25 20:12:33

Monica999
Hero member
Site

Parerea mea e ca nu poti dobandi experienta pana nu iti deschizi firma ta, pentru ca nimeni nu o sa iti arate ce si cum, si mai bine sa te lovesti de probleme cand esti tanar, si nu ai responsabilitati decat cnd esti mai mare si ai o groaza de chestii de platit, copil etc.

De-aia o deschidem acum. daca merge, merge daca nu, nu am pierdut mare branza si am invatat mult.

#30 2010-09-25 20:26:07

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

PillBlast a scris:

Parerea mea e ca nu poti dobandi experienta pana nu iti deschizi firma ta, pentru ca nimeni nu o sa iti arate ce si cum, si mai bine sa te lovesti de probleme cand esti tanar, si nu ai responsabilitati decat cnd esti mai mare si ai o groaza de chestii de platit, copil etc.

De-aia o deschidem acum. daca merge, merge daca nu, nu am pierdut mare branza si am invatat mult.

sunt perfect de acord cu tine.

#31 2010-09-26 10:10:04

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

PillBlast a scris:

Ai si tu dreptate...
Oricum eu va urez tie si iubitului tau bafta in tot goodluck  goodluck  goodluck

Strong reasons make strong actions!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.