homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?

#1 2010-09-23 02:43:25

floaredecires
New member
Inregistrat: 2010-09-23

este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?

va  va nu am mai luat  niciodata  si nu stiu daca  e  indicat......nu  neaparat    pt  o  infertilitate  pe care  ar putea  o induce(nu-s  obsedata de  asta) dar  asa  ...pt sanatate   happydance in general..

#2 2010-09-23 08:49:28

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?

cel mai bine te poate lamuri un medic ginecolog,pe baza analizelor care ti le va face. in functie de eventualele tale probleme & co,iti va prescrie ceva adecvat varstei si organismului tau smile

#3 2010-09-23 09:29:26

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mai exact un medic de planning familial smile Ca sunt ginecologi care habar nu au de metodele de contraceptie, daramite sa stabileasca una potrivita pentru tine...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#4 2010-09-23 12:46:02

floaredecires
New member

deci  teoretic  se  poate,nu e   contraindicat?...caci am inteles  ca  uneori ''recuperarea''  dupa contraceptie  dureaza si ani  de  zile   si  nu as vrea sa ma trezesc  pe la  40 ani infertila  :S.Poate totusi voi vrea  un  copil candva:)

#5 2010-09-23 12:47:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e un mit ce spui tu, poti face un copil imediat dupa ce intrerupi pastilele, ba chiar esti mult mai fertila atunci
sunt foarte multe femei care au ramas insarcinate in prima luna dupa anticonceptionale

Publicitate

loading...

#6 2010-09-23 13:51:05

floaredecires
New member

heimdall a scris:

e un mit ce spui tu, poti face un copil imediat dupa ce intrerupi pastilele, ba chiar esti mult mai fertila atunci
sunt foarte multe femei care au ramas insarcinate in prima luna dupa anticonceptionale

stiu ca sunt mutle mituri si prejudecati  multe (sau gresite) dar  exista,nu?,totusi  , posiblitatea  sa ramai  o  perioada  ..cu  ''probleme''(am citit de cazuri reale de femei care pt  ca au luat conceptionale    au trebuit sa se trateze  ani  de  zile!!!.O  fi adevarat    ca   majoritatea  nu au probleme dar daca  exista posibilitatea  aceasta,de    risc,sa  zicm de  5-10  %?..exista!

#7 2010-09-23 14:26:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Din cate stiu eu, astfel de probleme apar la femeile care si inainte de a lua anticonceptionale erau predispuse la infertilitate (sau probleme legate de asta). Aceste probleme nu apar din cauza contraceptivelor, ci, de cele mai multe ori au cu totul alte cauze. Unii medici chiar recomanda femeilor cu astfel de probleme o cura de trei luni de anticonceptionale, pentru ca apoi organismul poate ovula de mai multe ori pe luna. Uneori, intreruperea anticonceptionalelor functioneaza ca o stimulare ovariana.

Chiar am avut o colega care nu ramanea insarcinata, si dupa trei luni Diane 35 prescrise de medic, a ramas insarcinata cu gemeni. Acum are 2 copii frumosi si sanatosi.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2010-09-24 15:08:32

floaredecires
New member

andreea_andy2 a scris:

Din cate stiu eu, astfel de probleme apar la femeile care si inainte de a lua anticonceptionale erau predispuse la infertilitate (sau probleme legate de asta). Aceste probleme nu apar din cauza contraceptivelor, ci, de cele mai multe ori au cu totul alte cauze. Unii medici chiar recomanda femeilor cu astfel de probleme o cura de trei luni de anticonceptionale, pentru ca apoi organismul poate ovula de mai multe ori pe luna. Uneori, intreruperea anticonceptionalelor functioneaza ca o stimulare ovariana.

Chiar am avut o colega care nu ramanea insarcinata, si dupa trei luni Diane 35 prescrise de medic, a ramas insarcinata cu gemeni. Acum are 2 copii frumosi si sanatosi.

mersi  pt  raspuns..poate  e adevarat sau  f  adevarat  ce   spui..dar  nu  se poate nega ca  la unele persoane  pilulele  si medicamentele in general..au  efecte  negative(pt  ca  s  kestii artificiale?)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.