|
Nu esti logat.
Este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?#1 2010-09-23 02:43:25
este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?nu am mai luat niciodata si nu stiu daca e indicat......nu neaparat pt o infertilitate pe care ar putea o induce(nu-s obsedata de asta) dar asa ...pt sanatate in general.. Offline #2 2010-09-23 08:49:28
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?cel mai bine te poate lamuri un medic ginecolog,pe baza analizelor care ti le va face. in functie de eventualele tale probleme & co,iti va prescrie ceva adecvat varstei si organismului tau Offline #3 2010-09-23 09:29:26
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?Mai exact un medic de planning familial Ca sunt ginecologi care habar nu au de metodele de contraceptie, daramite sa stabileasca una potrivita pentru tine... Offline #4 2010-09-23 12:46:02
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?deci teoretic se poate,nu e contraindicat?...caci am inteles ca uneori ''recuperarea'' dupa contraceptie dureaza si ani de zile si nu as vrea sa ma trezesc pe la 40 ani infertila :S.Poate totusi voi vrea un copil candva:) Offline #5 2010-09-23 12:47:51
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?e un mit ce spui tu, poti face un copil imediat dupa ce intrerupi pastilele, ba chiar esti mult mai fertila atunci Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-23 13:51:05
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?
stiu ca sunt mutle mituri si prejudecati multe (sau gresite) dar exista,nu?,totusi , posiblitatea sa ramai o perioada ..cu ''probleme''(am citit de cazuri reale de femei care pt ca au luat conceptionale au trebuit sa se trateze ani de zile!!!.O fi adevarat ca majoritatea nu au probleme dar daca exista posibilitatea aceasta,de risc,sa zicm de 5-10 %?..exista! Offline #7 2010-09-23 14:26:07
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?Din cate stiu eu, astfel de probleme apar la femeile care si inainte de a lua anticonceptionale erau predispuse la infertilitate (sau probleme legate de asta). Aceste probleme nu apar din cauza contraceptivelor, ci, de cele mai multe ori au cu totul alte cauze. Unii medici chiar recomanda femeilor cu astfel de probleme o cura de trei luni de anticonceptionale, pentru ca apoi organismul poate ovula de mai multe ori pe luna. Uneori, intreruperea anticonceptionalelor functioneaza ca o stimulare ovariana. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2010-09-24 15:08:32
Re: este indicat sa incepi tratament cu a.c. dupa 30 ani?
mersi pt raspuns..poate e adevarat sau f adevarat ce spui..dar nu se poate nega ca la unele persoane pilulele si medicamentele in general..au efecte negative(pt ca s kestii artificiale?) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|