homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu ce vorba sau gest te-a bucurat iubitul, azi sau in general?

#1 2010-09-23 21:01:19

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cu ce vorba sau gest te-a bucurat iubitul, azi sau in general?

smile

#2 2010-09-23 21:08:29

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Re: cu ce vorba sau gest te-a bucurat iubitul, azi sau in general?

pe mine ma bucura zi de zi cu cate un gest marunt.. sunt atat de multe, incat nici nu stiu la ce sa ma gandesc mai repede.. un mesaj dragut, imi intoarce papucii cand ies din cada, cand dormim tot timpul ma acopera, ma incheie la bluze, geaca etc sa nu-mi fie frig cand iesim, ma trezesc uneori ca-mi ia o floare fara nicio ocazie, ma intreaba de 10 ori daca nu vreau sa ma ajute cu ceva atunci cand gatesc sau fac curat, etc. E tare dulce cum incearca mereu sa aibe grija de mine hjarta

#3 2010-09-23 21:16:30

jeannie
Addicted member

super, taisha hjarta

#4 2010-09-23 22:55:31

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Al meu ieri a facut de mancare dimineata si s-a uitat cu mine la blonda de la drept, pentru ca noaptea am avut un cosmar si m-am trezit tipand. Dar cum a zis si taisha, sunt atatea lucruri mici pe care le face smile

#5 2010-09-23 23:49:33

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

si al meu este deosebit de dragut....in tot ce face...imi pregateste si papa cand  e liber,cafeaua o face el mereu,daca gatesc eu ma intreaba daca am nevoie de ajutor,imi face masaj si ma da cu lotiune pe corp...nici nu le pot enunta pe toate....

Publicitate

loading...

#6 2010-09-24 09:51:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cand mi-a zis ca nu o sa ma mai lase sa plec niciodata hjarta

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#7 2010-09-24 11:04:39

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Ultimul gest de acum cateva zile, care m-a impresionat placut a fost cand eu incepeam munca si nu stiam programul sigur, iar el a tinut sa vina cu mine si sa ma astepte afara indiferent de cate ore am. In final a asteptat vreo 4 ore si cand am iesit de la munca m-a intampinat si cu un buchet de flori frumos dupa care pe seara mi-a zis sa mergem sa mancam undeva si sa sarbatorim noul meu job. M-a impresionat mult ce a facut, era si foarte emotionat pentru mine.
In rest ma face fericita zi de zi de la cele mai mici gesturi, pana la fapte foarte importante care tin de viitorul relatiei noastre.
Bineinteles ca si noi trebuie sa le facem surprize asa cum si ei ne demonstreaza prin diverse metode cat de mult ne iubesc. hjarta

Ultima oara a fost editat de andrulina (2010-09-28 11:47:06)

#8 2010-09-24 13:01:16

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Pe mine m-a uimit cand am fost plecat in roma, acum o luna, si am gasit  3 biletele, puse in diferinte buzunare, de genu " Miss me yet? I do! Love you" si chestii de genu , si cand am plecat din roma am cautat toate buzunarele ca nu cumva sa las vreunu negasit big_smile

Si cel mai curand gest ( e pueril din partea mea sa il consider gest frumos probabil, si mai ales in circumstantele astea) a postat pe facebook, la intrebarea " Crezi k e Anka sufletul tau pereche?" si el a raspuns " de ceva vreme ,da " , dar mie mi-a facut ziua smile
Si nu mai stiu acum, dar au mai fost smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#9 2010-09-28 01:59:28

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Dat fiind faptul ca-s departe de el, nici nu mai trebuie sa spuna nimic, ca deja cand vad pe telefon pliculetul de la mesaj imi creste inima ca stiu ca e de la el. Si am revenit la obiceiul nostru de a ne da bip de buna-dimineata, in fiecare dimineata, asa cum am facut 4 ani si ceva inainte sa ne mutam impreuna.  hjarta

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#10 2010-09-28 03:05:32

corynushb
New member

dat fiind faptul ca nu este acasa de 6 zile,in seara asta la telefon mi-a zis ca abia asteapta sa ajung acasa sa-ti tina in brate  NEVASTA si sa faca dragoste cu ea....mi s-a parut atat de dulce cand mi-a zis vorbele astea...

#11 2010-09-28 06:50:06

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Shosanna a scris:

Pe mine m-a uimit cand am fost plecat in roma, acum o luna, si am gasit  3 biletele, puse in diferinte buzunare, de genu " Miss me yet? I do! Love you" si chestii de genu , si cand am plecat din roma am cautat toate buzunarele ca nu cumva sa las vreunu negasit big_smile

Si cel mai curand gest ( e pueril din partea mea sa il consider gest frumos probabil, si mai ales in circumstantele astea) a postat pe facebook, la intrebarea " Crezi k e Anka sufletul tau pereche?" si el a raspuns " de ceva vreme ,da " , dar mie mi-a facut ziua smile
Si nu mai stiu acum, dar au mai fost smile

hjarta  hjarta  hjarta

#12 2010-09-28 08:21:26

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Am meu iubit, nu se exteriorizeaza foarte des, si aseara l-am prins mai sensibil, am avut o discutie despre ce suntem unul pentru celalalt , ce simtim,dulcegarii de cuplu .. super

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#13 2010-09-28 10:06:56

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

pe mine ma rasfata in fiecare zi..cu o vorba dulce,cu un sarut tandru,cu o mangaiere fina..o strangere in brate..
nu pleaca niciodata la munca fara sa ma trezeasca din somn si sa ma sarute..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#14 2010-09-28 10:38:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

corynushb a scris:

dat fiind faptul ca nu este acasa de 6 zile,in seara asta la telefon mi-a zis ca abia asteapta sa ajung acasa sa-ti tina in brate  NEVASTA si sa faca dragoste cu ea....mi s-a parut atat de dulce cand mi-a zis vorbele astea...

offtopic  pentru mine cuvantul "nevasta" e un turn-off lol

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#15 2010-09-28 11:18:42

jeannie
Addicted member

cum va alinta iubitii? cum vi se adreseaza?
(nici mie "nevasta" sau "femeie" nu mi-ar placea lol )

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-28 11:47:13)

#16 2010-09-28 11:42:45

corynushb
New member

pink, pe mine m-a emotionat cand am auzit ca-mi zice nevasta pentru ca noi nu suntem casatorit si mi s aparut ca suna atat de fain,in fine....si acum a raspund la intrebarea adresata de orangina,iubitul meu imi zice:pis mic,pisoi,mata,iubire,fetita mica,iubi,scumpa mea...si lista poate continua....

#17 2010-09-28 12:30:05

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

iubi imi mai zice "mititica mea " rotfl desi eu sunt mai mare cu un an decat el,insa el are 1,92 si pare forte pe langa mine  lol
in rest,nu prea avem un alint special,depinde ce ne vine pe moment chicot

#18 2010-09-28 12:35:41

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

pe mine ma alinta : gandac,gargarita,viitoarea mea posibila sotie lol si multe altele...in general st toate vietatile din lume tongue

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#19 2010-09-28 14:04:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Apropo de "nevasta"... mie mi-a placut f tare, odata, dupa o partida sexinpat , s-a uitat la mine si mi-a spus "esti cea mai frumoasa. tu o sa fii nevasta mea" smile

Imi zice "bebe".

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.