|
Nu esti logat.
Este nevoie de prezervativ ?n timpul administrării primei folii?#1 2010-09-23 21:22:20
Este nevoie de prezervativ ?n timpul administrării primei folii?Bună! Am fost acum 2 saptamani la un medic ginecolog pentru a-mi recomanda pastile anticonceptionale. Mi-a recomandat Logest şi mi-a spus ca la prima folie şi ?n timpul celor 7 zile de pauză, contactul sexual să fie cu prezervativ. Offline #2 2010-09-23 21:38:08
Re: Este nevoie de prezervativ ?n timpul administrării primei folii?esti protejata de la prima pastila, si in timpul pauzei, nu ai de ce sa fol prezervativ Offline #3 2010-09-23 21:43:03
Re: Este nevoie de prezervativ ?n timpul administrării primei folii?daca le-ai inceput din prima zi de menstruatie esti protejata dupa 4 ore de la prima pastiula. daca le-ai inceput in orice alta zi esti protejata dupa ce inghiti 7 pastilute. Iubesc si sunt iubita Offline #4 2010-09-23 21:54:11
Re: Este nevoie de prezervativ ?n timpul administrării primei folii?Mulţumesc mult! Şi eu ştiam la fel, nu ?nţeleg de ce mi-a spus asta. Offline #5 2010-09-23 22:13:03
Re: Este nevoie de prezervativ ?n timpul administrării primei folii?medicii astia... Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|