homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura!help!

#1 2010-09-24 22:55:41

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

umflatura!help!

de ceva timp ma doare cand vreau sa am relatii cu iubitul meu....si nu pot..sad....am si ceva scurgere galbuie....ce sa fie?sad....el mi-a zis ca a simtit la intrarea in vagin o umflatura....la pipaire se simtea o umflatura...ceva..sad.....aveti habar despre asa ceva?ce este?...se poate sa fie candida?va rog raspundeti:(

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2010-09-24 23:44:40

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: umflatura!help!

ai mai scris o data despre aceeasi problema si ai primit atunci un raspuns...nu inteleg de ce nu ai luat acele sfaturi in considerare si ai deschis un alt topic...acum o sa fie aceleasi: mergi la medic!! nimeni nu iti poate spune ce ai fara un consult inainte...

e posibil ca acea scurgere galbuie sa fie de la candida (subliniez e posibil) ...pentru asta trebuie facuta o lama...iar in privinta umflaturii nu am ce sa iti spun...trebuie sa te consulte cineva ca sa poti spune daca e o umflatura sau e ceva normal...nu cred ca iubitul tau a controlat multe vagine ca sa poate spune ca acea umflatura nu trebuie sa fie acolo si nici tu wink

mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.