|
Nu esti logat.
Vaginism?#1 2010-09-25 10:47:29
vaginism?Buna fetelor! Ma confrunt de cateva luni cu o problema...am observat ca in momentul preludiului, in faza de excitatie simt o durere puternica ce cuprinde vaginul si se intinde pana aproape de anus. Eu simt ca si cum durerea ar fi provocata de contractura puternica a muschilor. Aceasta gheara dureaza si o perioada dupa penetrare, uneori am senzatia ca trebuie sa astept cateva minute ca musculatura sa se relaxeze si sa putem continua actul sexual. Ma ingrijoreaza deoarece pana acum nu am simtit niciodata acest lucru, mi-am inceput viata sexuala de 7 ani si m-am gandit ca o cauza ar fi lipsa lubrefierii dar sotul meu m-a asigurat ca desi simt aceasta durere vaginul meu se lubrefiaza normal. Am avut o metroanexita in trecut care imi da si acum batai de cap, uneori simt usturimi in vagin in afara actului sexual si la intrarea in vagin, iar cand apare si candida nici nu se poate sa fie mai frumos de atat. De asemenea am observat ca si in anumite pozitii simt o puternica durere care cuprinde vaginul dar si bazinul, in zona coccisului. Nu stiu daca e vorba de vaginism in cazul meu dar nu imi explic de ce durerea apare in momentul excitatiei, iar daca ar fi vorba despre vaginism...ar putea fi provocat de o infectie, anexita, etc.?? Aceasta problema imi da mari batai de cap.Am deschis acest topic deoarece nu am gasit nicaieri informatii care sa imi fie de folos, iar la medic merg abia luna viitoare. Offline #2 2010-09-25 10:57:55
Re: vaginism?vaginismul face imposibila penetrarea...asa ca eu l-as scoate din ecuatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-25 17:52:09
Re: vaginism?nu sunt sigura, doar am descris ce simt si nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi din cauza uterului....exista posibilitatea sa am o afectiune grava care sa provoace aceste contractii uterine? urmeaza sa merg la medic luna viit dar am inceput sa ma ingrijorez si as vrea sa stiu cu ce as putea sa ma confrunt..... Offline #4 2012-01-08 16:03:23
Re: vaginism?buna ,de cativa ani si eu ma confrunt cu o problema care apare mai rar .Nu stiu daca este vorba de vaginism sau dispareunie secundara.Am suferit o perioada de anexita uneori aveam dureri la contactul sexual insa cu timpul nu am mai avut aceste probleme si nici la la ultimul consult ginecologic nu a aparut anexita.Mi s-a spus de retroversie uterina am omis sa intreb ce era mai important.Uneori in timpul contactului sexual resimt o durere ca un spasm,contractie care se accentueaza mai puternic dupa intreruperea contactului .In ultimul timp durerea a avut o intensitate foarte mare de 1 ora si a cedat in urma analgezicului .aceste contractii in trecut aveau o intensitate mai slaba de 15-30 min.va rog mult as vrea sa stiu care este cauza deoarece initial nu am avut aceasta problema, au aparut doar de cativa ani si sunt din ce in ce mai dureroase dar rare.va multumesc Offline #5 2012-01-09 11:14:11
Re: vaginism?daca partenerul e ft dotat sau vaginul tau e scurt, atunci e normal sa simti discomfort. incercati pozitii in care penetrarea nu e adanca. faptul ca doare doar cateodata, se poate explica si prin faptul ca de-a lungul unui ciclu, colul uterin este pozitionat mai sus sau mai jos, de unde rezulta ca doar in anumite perioade este atins la contactul sexual. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-09 17:54:00
Re: vaginism?Buna Anca, iti multumesc mult pentru raspuns ,acum m-am mai linistit. N-am mai simtit vreo durere asa de puternica, pana acum, chiar am crezut ca sufar de vreo afectiune genitala ,desi imi era teama pe viitor de o nastere naturala acum consider ca stiu la ce sa ma astept.Am mai uitat sa intreb daca un astfel de accident ,pentru ca asa l-as putea numi,s-ar putea produce si in cazul in care ar exista o lubrifiere normala.Multumesc Offline #7 2012-01-09 18:16:02
Re: vaginism?cu placere. nu are legatura lubrifierea in cazul asta. daca penisul se loveste de col, doare . Offline #8 2012-01-09 22:25:54
Re: vaginism?exact,ai perfecta dreptate ,acum m-am lamurit in legatura cu acesta problema de care ma consideram vinovata,sincer cautam de mult timp un raspuns,mai ales ca prietenul meu mi-a spus ca in fostele sale relatii nu s-a intamplat asa ceva,poate fi vorba si de o oarecare incompatibilitate.multumesc mult pentru raspunsuri. Offline #9 2012-01-10 11:20:15
Re: vaginism?cu placere, sper sa se rezolve Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|