|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata???#1 2010-09-25 17:37:19
sunt insarcinata???Buna fetelor! am o mica problema sa zic asa si am nevoie de parerea voastra...in urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual, am folosit prezervativ, dar el nu a scos imediat dupa ce si-a dat drumul ci a continuat...iar sperma s-a scurs, prin partea de sus a prezervativului, pe mine. Bineinteles ca vazand aceasta am fugit imediat la dus si m-am spalat cu apa calda si gel de dus. problema era ca din calculele mele atunci eram in perioada fertila, iar ciclul mi-a intarziat cu 4 zile...voi ce credeti? sunt insarcinata? Offline #2 2010-09-25 17:40:36
Re: sunt insarcinata???e posibil.. prezervativul trebuia scos imediat dupa ejaculare, iar daca s-a scurs din el, apa calda si gelul de dus nu sunt suficiente. ai fi putut sa iei pastila de a doua zi... Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-09-25 17:41:01) If you take it personal, that's ok! Offline #3 2010-09-25 18:40:56
Re: sunt insarcinata???inca cineva care nu s-a documentat suficient inainte s-o faca.. si mai ales cum s-o faca Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #4 2010-09-25 23:05:34
Re: sunt insarcinata???fa un test de sarcina. acesta se face la 3 sapt de la contactul cu risc sau la 1 sapt de intarziere a ciclului. Offline #5 2010-09-26 13:39:45
Re: sunt insarcinata???e asa de mare riscul sa fi ramas ?...adica nu cred k avea cum sa fi ajuns sperma in interiorul vaginului. am baut ieri si jumatate de sticla de vin rosu (am auzit k asta grabeste ciclul) am facut si o baie calduta sh vad k ink nimic si nici simptome nu am. deja incep sa disper Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-26 13:59:46
Re: sunt insarcinata???nu mai fii stresata ca si asta poate intarzia menstra. Iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-09-26 14:19:07
Re: sunt insarcinata???multumesc mult pentru raspunsuri...am sa fac un test de sarcina dupa o saptamana, azi e a 5 zi cand imi intarzie. nici nu stiu ce sa spun deja ma simt sh cam rau, am greturi (sau am impresia ca am ) nu stiu eu tot ce sper e sa-mi vina menstra nu vreau un copil acum dar nici un avort nu vreau sa fac Offline #8 2010-09-26 14:45:21
Re: sunt insarcinata???offf, nu te gandi deja la avort! ink nu e cazul! Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|