homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibilitate de sarcina?

#1 2010-09-26 12:13:49

mandarina88
Membru
Inregistrat: 2010-09-26

Posibilitate de sarcina?

Buna ziua, am ramas in urma menstruatiei cu niste stari specifice unei sarcini, greturi,sani durerori si putin umflati, dureri pelvine mai ales in partea stanga. Ultimul contact sexual pe care l-am avut a fost in urma cu aproximativ o luna de zile prin coit intrerupt, actul sexual a avut loc la 5 zile dupa ce mi s-a terminat ciclul menstrual! As putea sa fiu insarcinata cu toate ca am avut ciclu menstrual? Ciclul menstrual a fost putin diferit, mai lung, a durat 7 zile si a fost mai lichid decat de obicei,dar fara durerile mele obisnuite, pe care le aveam la fiecare ciclu. Durerile de sani apar mai ales seara, dar nu ma dor la palpare,nici nu sunt sensibili, e o durere care vine din interior, ca o arsura. Eu am avut acum 2 ani o sarcina extrauterina cauzata de pilula de a2a zi, si ma tem ca nu cumva, in urma contactului sexual sa fii ramas iar cu una. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Multumesc

#2 2010-09-26 12:17:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Posibilitate de sarcina?

fa-ti un test, dar eu cred ca nu esti insarcinata

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.